Şimdi Ara

passat mı mondeo mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu yazdığın nickinle gayet uyumlu. sarapci diye nick alan adam da şarap içtikten sonra istanbulu fetheden adamdır
  • gofret23 G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bence makul sinirlar cercevesinde isteyen istedigi her araci bir biriyle kiyaslayabilir. Bugun Golf'u, 1 serisini, A serisini ve A3 u bir biriyle kiyasliyorlar. Hatta bunlara Giulietta da ekleniyor zaman zaman. Bana sorsaniz ben 1 serisi, A serisi ve A3 arasina digerlerini sahsi gorusum olarak sokmam ama bir konu acilip da kiyas istendiginde de niye kiyasliyorsun demem cunku beni ilgilendirmez. Sonuca bunlarin hepsi ayni hizmeti sunan benzer faydalar saglayan ve benzer konumdaki urunler. Tata pickup ile R8 kiyasi istememissiniz sonuc olarak. Bu arada aklima geldi, Latidude baktiniz mi? Baya konforlu ve genis bir arac.
  • carretera C kullanıcısına yanıt
    senin daha önce gelmen lazımdı volvo arkadaş gel bunla kapış latitude düşünmemiştim inceleyeceğim fransız arabasını kötülerler ama megane 100 bin km de maşallah daha tık yok.latitude yol tutuşu zayıf falan die ilk başta soğutmuşlardı eski bi volvo almaktansa yeni mondeo almak daha mantıklı gibi.
    Başta eski kasa Volvo demişsiniz de Volvo nun dizel olanı 2.4 motor.İyi arabadır ama bütçeyi mtv olarak,bakım maliyetleri olarak zorlayabilir.
    Mesela benim arkadaşım 2006 model dah 100 binde benzinli 2.0t sini satıyor.Kafasında 34 bin lira gibi bir rakama bırakmak var.Böyle fiyatlar varken dizel olacak diye 2.4 araba kesinlike alınmaz.
    Mondeo ya gelince 1.6 tdci titanium olanını 11 bin km kullandım.Gayet güzel bir araçtı tavsiye ederim.Şehir içi kullanım çok olacaksa boyutları büyük bir araba yalnız.Bagajı büyük ama çok kullanışlı değil.Benim kullandığım bu segment s60,c serisi,3 serisi,Mondeo,a4 ve 508 içinde tartışmasız en kullanışlı bagaj Audi a4 de vardı.Belki Mondeo nun bagajı hacim olarak daha fazladır ama çok da kullanışlı değil.Bir de sıfır alınacaksa iyi araştırmak lazım.İkinci elinin de çok kuvvetli olduğunu söyleyemem.Ben istanbulda aracı iki günde sattım ama gerçekten uyguna verdim.
    Bir de herhalde biliyorsunuzdur bu araçlar manuel vites.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eczman2000 kullanıcısına yanıt
    s60 a4 gibi mondeodan üst yada yakın düzeyde araçları kullanmışsınız acaba mondeo bunlar arasında parasını hakediyor mu?
    Şimdiki fiyatlarla 60-65 bin civarında alacağın temiz selective donanımlı Ford Mondeo parasını son kuruşuna kadar hakeder hiç şüphen olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nie cevap yok ?
  • bu gün beyaz selective mondeo ile beyaz volvo s60 yanyana gördüm ikisininde gideri var ama volvo arkakısmı daha hoş ama ikiside ilgi çekiyor hele ikisi yanyana çok güzel olmuşlar..
  • mondeo yu yerden yere vuranları anlamadım ..s60 delı arac evet kesınlıkle daha karızmatık ve kullanıcı yorumları cok cok fena dıyor ama ama volvonun motor uretıcısı kım? sase celık oranları farklılıgı dısında ne farkı var? ford volvo yu materyal motor şase gıbı durumlarda farklı clasmanlara atmak yada bırbırıne öldurmek sacmalıgın danıskanı..Crash teslerınde aracın savrulma aırbag acma en az hasarlılık gıbı durumlara gore saglamlık degerlendırmeye gelırsek mondeo nun aynı platformda vıdeosunu ızleyın derım meraktan baktım egerkı s60 a vıdeoya gore ıyı dıyorsak mondeo nun vıdeosundakı hasar daha az..Nasıl olacak sımdı? audı ıse full aırbag acmıs aırbag acması mı yegdır acmaması mı? mınımum masraf maksımum fayda yolunda mıyız can guvenlıgı yolunda mı?

motora laf atmamın sebebı ıse ınceleyın motor ve şanzumanları bı wıkıpedıa ya bakın ..AAA aynı mı cıktı ne garıpmıs :)

ya bı gıt Allah a sen:)

passat mı mondeo mu sorusuna gelırsek passat reklamla ve satıs polıtıkasyla buyuk bır prestıje ve konfora sahıp ama motorda ford muhendıslıgını tercıh ederım

passat cc vs mondeo yaparsak yakıt tuketım verılen guc arac agırlıgı kıyaslamasında mondeo hız guc olarak ustun yakıtta ıse passat hafıflıkte yıne passat ama tum verılen kıyaslandıgında passat cc kesınlıkle alınası bır aractır..

marka sempatızanlıgı yapmıyorum ama yapıyorsun dıyen elbet olacaktır..Hangı aracı alırsanız alın test etmek kesınlıkle onemlı motorun urettıgı guc ıle verılen gucte farklılıklar var

nasıl bır mını cooper BMW degılse Nasıl bır cıtroen pego ford degılse nasıl bır fıat opel degılse bır suzukı accord degılse bır mıtsubıshı merco degılse teknık verılerde bır degıldır(BURDAKI KASTIM MOTORLARIN AYNI OLUP UFAK DEGISIKLERLE NASIL ETKILER OLUSTURDUGUDUR..)

hortlattık ama napalım can sıkıntısı

• passat bence
  • Passat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.