Şimdi Ara

Passat mi corolla mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında niyetim corolla almaktı ama kulağıma passat fısıldandi sanki ve passat eskiden beri hayalim bütçe durumu şöyle açıkcasi; arabamı 40 a satıp eminevim yada birevimden kredi çekmeyi düşünüyorum. 100 bin verirler mi bilmiyorum 40 bini satınca direk ödemeyi düşünüyorum daha gidip konuşmadım şartları nedir ne değildir ama niyetim bu yönde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitali1 Y kullanıcısına yanıt
    100.000'e giderseniz Opel İnsignia-Ford Mondeo-Peugeot 508 var.
    Zorlarsanızda Superb Manuel olabilir.

• Sırf faiz maiz haram diye o tip işlere kalkıyorsanız boşuna uğraşmayın hocam, o da aynı şeyin laciverdi.

Passat'ın boşu Corolla'dan iyidir evet. Ama DSG'den uzak durun, tam riskli yıllar ve kilometreler. LPG takılmıyor, 1.4 TSİ motora, aslında takılıyor ama 1.6 Hitler motordaki kadar iyi randıman alınmıyor ve kit fiyatları da pahalı. Ama az km yapan birisi için TSİ iyidir, ne kadar basarsanız o kadar yakar. Passat alınacaksa iyi araştırılmalı, iyi bakılmalı. Çünkü aracın ağır bakımları o aralıkta ekseriyetle, dikkat edin. Ama en ekonomik ve en az maliyetli seçenek Corolla olacaktır. Bütçeniz ve kriterlerinizi söylemediğiniz için net bir şey diyemeyiz
  • Faizin haram olduğundan değil faizin az olduğundan:)
    Dediğim gibi bütçe 100 bin belki ama işte dediginiz gibi bakımları masraflı galiba ve aklımı bulandıran bu kısım.
    1.4 motorlara bakıyorumda 100-125-150 beygir seçenekler mevcut

• Dizel 1,4 tsı??

• Yanlış yazmışım herhalde özür dilerim 🙄😁

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.