Şimdi Ara

PassaT, i30 Kavgası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
13.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Passatın rakibi i40dır dedim wideodaki i40 demedim arkadaşlar

ülkemize giremeyecek bir araç daha.. 1.7 CRDi motor.. %80 Ötv ile 2.0 Passatı aratmayacak fiyatlara satılacak bir araç daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6
    ...Azeranın İ40 diye lanse edildiği bir foruma danışmaktansa gidip test yapıp sonrada oturup artısı eksisi ile değerlendirip tercih yapmak daha mantıklı olsa gerek.

Keşke uyandırmasaydınız.

http://wikicars.org/en/Hyundai_Azera

Eyvah bizde ters koseye yattık ;)

Azera i40'in eski adi mi kim bakar eski ada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 24 Mayıs 2012; 19:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya 1.7'i 1.6 ya indirmek ne kadar zor olabilirki silindirleri biraz ufalt olsun bitsin sonra 1.6 olarak vergi avantajı ile paşa paşa sat. yazılımlarda bir şey değiştirmene bile gerek yok zaten o kadar ufak fark mutlaka sapma olarak hesaplanmış sınırlar ona göre konulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

ya 1.7'i 1.6 ya indirmek ne kadar zor olabilirki silindirleri biraz ufalt olsun bitsin sonra 1.6 olarak vergi avantajı ile paşa paşa sat. yazılımlarda bir şey değiştirmene bile gerek yok zaten o kadar ufak fark mutlaka sapma olarak hesaplanmış sınırlar ona göre konulmuştur.

1.7'yi CO2 değerleri için yapmışlarsa sırf bizim dandik vergi sistemimiz için koskoca avrupadan vazgeçmeyecekleri kesin... O yüzden bence bu araç türkiye için ölü doğdu denilebilir.
  • Azera
  • Passat alınmalı bence, aldıktan sonra nedenini anlarsın. Kullandıktan sonra bütün o kafandaki; pahalı oluşu, benzinli oluşundan dolayı fazla yakması vs. ikinci planda kalacaktır. Fazla km yapıyorsan (15.000) üzeri keşke dizelini alsaymışım dersin ve ilk fırsatta dizelini almayı planlarsın. (Benzin çok pahalı, çok külfetli oluyor) 10.000 -15.000 arası yol yapıyorsan helal olsun yaksın dersin. Hanımın sesini dinle, bazen senin göremeyip, sezemediklerini bayanlar görebiliyo ve kararları daha mantıklı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Passat alınmalı bence, aldıktan sonra nedenini anlarsın. Kullandıktan sonra bütün o kafandaki; pahalı oluşu, benzinli oluşundan dolayı fazla yakması vs. ikinci planda kalacaktır. Fazla km yapıyorsan (15.000) üzeri keşke dizelini alsaymışım dersin ve ilk fırsatta dizelini almayı planlarsın. (Benzin çok pahalı, çok külfetli oluyor) 10.000 -15.000 arası yol yapıyorsan helal olsun yaksın dersin. Hanımın sesini dinle, bazen senin göremeyip, sezemediklerini bayanlar görebiliyo ve kararları daha mantıklı oluyor.

Passat'tan bahsediyoruz değil mi, yanlış anlamadım ben?

Helal olsun yaksın diyoruz falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Passat alınmalı bence, aldıktan sonra nedenini anlarsın. Kullandıktan sonra bütün o kafandaki; pahalı oluşu, benzinli oluşundan dolayı fazla yakması vs. ikinci planda kalacaktır. Fazla km yapıyorsan (15.000) üzeri keşke dizelini alsaymışım dersin ve ilk fırsatta dizelini almayı planlarsın. (Benzin çok pahalı, çok külfetli oluyor) 10.000 -15.000 arası yol yapıyorsan helal olsun yaksın dersin. Hanımın sesini dinle, bazen senin göremeyip, sezemediklerini bayanlar görebiliyo ve kararları daha mantıklı oluyor.

Passat'tan bahsediyoruz değil mi, yanlış anlamadım ben?

Helal olsun yaksın diyoruz falan..

Evet benzinli passat tan bahsediyorum, i 30 dan fazla yakıt yakacağını belirtiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

evli olmayan bilmez hocam bayanlar biraz takıktır araba konusunda benim eşimde JUKE diyor başka birşey demiyor

İlla istedimi yapacak bir şey yok

Şimdi ben kırımızı araba almak istiyorum eşim bana kırmızı araba almadan olmaz diyor mecbur önce ona alıcaz

Valla benim hanım da çok seviyor, böyle şekilsiz yamuk yumuk değişik araçları, ford ka, juke vs.... ne buluyor anlamıyorum, sonra kendim aynaya bakınca anlıyorum ki tarzı bu

Kahkaha attim.

İşin komik yanı(komik mi yoksa trajikomik mi artık bilemiyorum) eşime bunu dediğimde bana "yok canım bence yakışıklısın" dedi, bence lafına dikkatinizi çekerim.

Neyse konuyu saptırmayalım, az önce bende eşime sordum daha lafımı bitirmeden ne Hyundai'si o kadar para vermem ben ona tabiki Passat dedi, konuyu kapattık.

Bu arada iş için Riyad'a gittiğimde bolca i40 gördüm, fotoğraflarda falan güzel ama inanın canlı olarak o kadar durmuyor, özellikle bir süre elantra zannettim özellikle de beyaz olanlarını.

• Ya bi de bu i40'ta neresine baksam başka araçtan esinti görüyormuşum gibi geliyor bu düşünce birtek bende mi oluştu ya? stoplarını bmw, göstergelerini toyota falan..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 24 Mayıs 2012; 21:52:13 >
  • İ30 Passatla karşılaştırılmamalı.

Çünkü farklı sınıf.

Yoksa iki araçta kendi sınıflarında en iyi araçlardan.

Ama at ile deve değiller. Sınıf farkından dolayı bazı farklar var.

İ30 donanım +sı sayesinde bu farkları kapatabilir bana göre. Lüks donanımlara sahip. Hele ki Trendline Passat'a göre.
  • Vala hanım haklı beyler
  • Valla değil trendline, comfortline passat bile elite i30'un yanına yaklaşamaz.

Vosvosun comfortline passat'ta kullandığı koltuk kumaşlarını, hyundai 1993'te EXCEL'lerde bile kullanmıyordu...

Velhasıl kelam, passat ancak highline olursa bir nebze i30'un karşısına çıkacak cesareti bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Valla değil trendline, comfortline passat bile elite i30'un yanına yaklaşamaz.

Vosvosun comfortline passat'ta kullandığı koltuk kumaşlarını, hyundai 1993'te EXCEL'lerde bile kullanmıyordu...

Velhasıl kelam, passat ancak highline olursa bir nebze i30'un karşısına çıkacak cesareti bulabilir.

mobilden yaziyorum o yuzden muhahhaha yapamiyorum :) baba ne diyon ya kafan mi iyi?

• Ben de gelecek yil icin Accord bakayim dedim,
    hanim "sen de nerde satilmayan, cins araba varsa onu buluyorsun (ilk arabam Seat Ibiza idi),
    git Jetta al" dedi.
    "Ama Jetta almak icin millet 1 sene bekliyor, hem biri C, biri D sinif..." demeye kalmadan
    "Bak, gordun mu, millet iyi araba icin siraya girmis, herkes aptal bi sen mi akillisin" dedi.

sustum kaldim, bisey diyemedim. Bu lafa ne denir ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Ben de gelecek yil icin Accord bakayim dedim,
    hanim "sen de nerde satilmayan, cins araba varsa onu buluyorsun (ilk arabam Seat Ibiza idi),
    git Jetta al" dedi.
    "Ama Jetta almak icin millet 1 sene bekliyor, hem biri C, biri D sinif..." demeye kalmadan
    "Bak, gordun mu, millet iyi araba icin siraya girmis, herkes aptal bi sen mi akillisin" dedi.

sustum kaldim, bisey diyemedim. Bu lafa ne denir ki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 26 Mayıs 2012; 10:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

İnternet bilgisi iyiyse yengenin forumdaki jetta konularına bir göz atsın fikirleri değişir.).
    quote:

Hyundai plazada çalıştırılmak ve i30un passattan üstünlüklerini anlatmak üzere satış elemanları alınacaktır.
    İlgililerin şu noyu kodlaması rica olunur:
    0212 444 0 şakirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Mayıs 2012; 9:49:36 >

• quote:

Ciddisin değil mi ?

• quote:

• yok yav bu forum cok bozmus.ya i30la passat nasil KARSİLASTİRLİRR!bu nasil bir bilgisizlik,fanatikli,terbiyesizlik,hak yemektir?i30 istedigi kadar yeni model bir araç olsun 90 model passatin vites topuzu olamazz!biri almanlarin goz bebegi,nuru,sah damari diger koreli ise siradan bir araç.lutfen arkadaslar ortami germeyin yersiz yere.i30da guzel araba ama passatla muakyesesini adam arabanin rotundan anlamiyodur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.