Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
316.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buldum diğer renk kül grisiymiş.daha sonra sizin aracın resimlerine bakınca anladım ki İYİKİ İZLANDA GRİSİ ALMIŞIM.İZLANDA GRİSİ BİR NUMARA(tabi bana göre :) )
  • arkadaşlar bu gün doğuş otoya tekrar gittim fiyat 42.250 olacak ,metalik derin siyah ,araç haziranın 1-2-3 ü gibi teslim edilecek ,araç geldiğinde fiyatta düşüş olursa onuda yansıtacaklarını söylediler ,arka park sensörü hediye olarak takabilirler ama kesin bi söz vermediler araç geldiğinde yaptırmaya çalışırım o zaman bakarız dedi satış temsilcisi.yalnız benim aklımda hep görsel park desteği olan ön arka sensör var ,bunun fiyatını 1200 diye forumdaki arkadaşlardan okumuştum , olmazsa biraz fazla verip bu özelliği kullanmak istiyorum .Acaba serviste takılıyormu bu yoksa siparişte belirtmek mi gerekiyordu?
  • izlanda grisi güzel renk, ancak gölge, güneş, dış faktörlere göre değişik görünüyor. sedefli metalik olduğu için galiba. bazen trafik de bi bakıyorum, mavi gibi, bazen koyu gri, tam karar veremedim ama. 1. gümüş ten sonra 2. numara olabilir :)
  • Aytozu Grisi olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

• izlanda grisi bu aytozu grisinden güzel, tarumok iyi karar. Beklemek Heyecanını doya doya yaşa...

Dün akşam aracı biraz performanslı kullandım, 4000 devir sonrasında kesintisiz hızlanma devam ediyor. gerçekten kritik sollamalarda, 4000 devir üstü ile rahat rahat istenilen sürede ve şekilde sollama yapılabilir.
  • kaç liraya mal oldu opak siyah?
  • Opak siyahı haftaya teslim alıyorum, siparişi telefonla verdiğim için pazarlık yapmadımhenüz ama fiayta birşeyler yapacaklarını söylediler. Şu an 42.000 TL olarak gözüküyor. Max ne kadar indirim yaparlar bilmiyorum. Sınır nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2010/05/25/vw_yuzde_3_indirim_yapiyor
    bu haberin iç yüzü nedir? 42000 den mi? %3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 27 Mayıs 2010; 17:09:25 >
  • Tam olarak yarın netlik kazanacak ama adıma opsiyonlu kaporası verilmiş 2 hafta sonra teslime hazır beyaz 1.6 trendline araç var ortağıma alacaktık ama vazgeçme durumu var düşünen varsa bana özelden ulaşabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arguss

Tam olarak yarın netlik kazanacak ama adıma opsiyonlu kaporası verilmiş 2 hafta sonra teslime hazır beyaz 1.6 trendline araç var ortağıma alacaktık ama vazgeçme durumu var düşünen varsa bana özelden ulaşabilir...

neden vazgeçiyor arkadaşınız?aracı mı beğenmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: Arguss

Tam olarak yarın netlik kazanacak ama adıma opsiyonlu kaporası verilmiş 2 hafta sonra teslime hazır beyaz 1.6 trendline araç var ortağıma alacaktık ama vazgeçme durumu var düşünen varsa bana özelden ulaşabilir...

neden vazgeçiyor arkadaşınız?aracı mı beğenmedi?

Yok fazlasıyla beğendide durumlar değişti araba almıyacak belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2010/05/25/vw_yuzde_3_indirim_yapiyor
    bu haberin iç yüzü nedir? 42000 den mi? %3

evet bu haber de neyin nesi böyle!e %3 indirim yaparlarsa süper olur. daha aracı almadım biliyosunuz arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şöyle Amerika'daki gibi her ailenin 3'er, 5'er otomobili olsaydı, hepsini PASSAT alırdım.

PASSAT SEDAN
    PASSAT VARIANT
    PASSAT CC

Vu nasıl bir icattır yaa.Harika bir şeyyyy.
  • 1.6 102 HP olsaydı alırdık:)))
  • 1.4 TSI 160 HP TwinCharger (Turbo + Kompressor/Supercharger) makyajlı PASSAT CC'de olacak, hem de 7-DSG'li...

quote:

Orijinalden alıntı: kenanoglu99

1.6 102 HP olsaydı alırdık:)))
  • Evli-Bekar farketmez bence, artık CC direksiyon,CC klima vs. idare edeceğiz...
  • Sevgili Passat 1.6 kullanıcıları,
    Acaba arabanızla gelen lastik markalarını yazabilir misiniz?
    Şahsen ben Bridgestone veya Michelin olmasını isterim. Bakalım şansıma ne çıkacak?
  • Bridgestone lorenzo
  • Dunlop Fastresponse
  • Bana gelen araçta Bridgestone turanza ER300 marka lastikler mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.