Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
316.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kursat05
    arkadaşlar bende bugun aracımı teslim aldım. izlanda grisi gri iç döşeme .samsun özön den.darısı bekleyenlere diyorum artık. herkeze allah kazasız belasız bınmeyi nasip etsin. 20 gündür bekliyodum şimdi aşağıda o beni bekliyor :)

Hayirli olsun Allah kazasız belası kullandirir inşallah
    ilk izlenimlerini bekleriz bende 1 hafta sonra aynı rengi alicam rengi beğendin mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

VOLKSWAGEN PASSAT'ta (B6) HİDROLİK değil ELEKTROMEKANİK DİREKSİYON sistemi var.

Bu demektir ki hidrolik pompa, hidrolik yağ, hidrolik boru, kayış, kasnak vb. yok. Direksiyonun arkasında elektrikli bir tork motoru mevcut. Sizin direksiyon hareketlerinizi elektronik olarak algılayarak kuvvetlendirmekte ve motor yardımıyla da dümen sistemini döndermektedir.

Sistemin adı EPS: Electronic Power Steering.

Aracınızda hiçbir sorun yok. Sadece düzenli olarak LASTİK BASINÇLARINI kontrol ettirin ve ilk 1500 km boyunca gücün % 80'ini aşmayın (fazla basmayın) ve her 1500 km'ye kadar 500 km'de bir yağ seviyesini kontrol edin. 1.6 MPI 102 HP motor rodaj döneminde biraz az da olsa yağ eksiltir ki o da normaldir.

Serviste 1 litre yağ 33 TL'dir, siz Castrol yağ alıp bağajda bulundurun 1 litre plastik şişede.

quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

Ben aracı aldım herşeyden memnunum fakat tek kafama takılan şey,direksiyon U dönüşlerde felan biraz zor dönüyor,yani sanki ağır gibi.Birde direksiyonu sağ sol yaptığımda bir acaip mekanik ses geliyor.Yani sanki o esnada elektronik bir motor çalışıyormuş gibi,ya da bir yerlerde bir sürtünme varmış gibi bir ses.Acaba doğal mı?Yoksa servise göstermeli miyim?

Alıntıları Göster
    herkese merhabalar.!!
    ben de bu gün passat (1.6 trendline siyah) ımı aldım. beni de kayıt yaparsanız sevinirim.
    ayrıntıları daha sonra yazacağım. saygılarımla

• Eski arabamı satışa çıkardım 2004 Ford focus Comfort sedan 59.000 km gri renkte lastik ve akuler yeni ilgilenen varsa mail atabilirler bana araçin ilk sahibiyim araç çok temizdir mail adresim tarkanmavkan@yahoo.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Bu mesaj silindi.
    DEĞERLİ DOSTLAR

1.6 MPI SAYFALARIMIZDA KAYIT YAPILMIYOR...... ZATEN YAZILARI YAZAN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ CAMİAMIZA ADIM ATMIŞ OLUYOR... KAYIT İŞLEMİ PASSAT'IN GENEL FORUM SAYFASINDA YAPILIYOR....

BEN DİYORUM Kİ ŞÖYLE EN AZ 10 ADET 1.6 PASSAT'LA İSTANBUL'DA BİR BULUŞMA ORGANİZE EDELİM Mİ?

16 MAYIS PAZAR GÜNÜ

İSTANBUL DOLMABAHÇE'DE (SAAT 10 00'DA) BULUŞALIM ORADAN BOĞAZA KAÇARIZ.... HEP BERABER TARİHİ SARIYER BÖREKÇİSİNDE KAHVALTI YAPAR SOHBET EDERİZ... DAHA SONRA DAĞILIRIZ... NE DERSİNİZ.... OKEY DİYENLER.........
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    THE LEGOAS

Değerli dostum işte ekstra cam filmiyle ilgili fotolar

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

THE LEGOAS

Değerli dostum işte ekstra cam filmiyle ilgili fotolar

Alıntıları Göster
    Yakın plan

• quote:

Yakın plan

Alıntıları Göster
    Marşpiyerlere de bakalım...

• quote:

Marşpiyerlere de bakalım...

Alıntıları Göster
    KİM NE DERSE DESİN GRİ İÇ KAPLAMA ÇOK GÜZEL DURUYOR....

GRİ OLAN YERLERDE (GÜMÜŞ ARAÇLARDA GENELDE OLUYOR) HER YER SİYAH OLUNCA GÖSTERMİYOR İÇ GÜZELLİĞİNİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. TABİ KENDİ GÖRÜŞÜM...

• quote:

GRİ OLAN YERLERDE (GÜMÜŞ ARAÇLARDA GENELDE OLUYOR) HER YER SİYAH OLUNCA GÖSTERMİYOR İÇ GÜZELLİĞİNİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. TABİ KENDİ GÖRÜŞÜM...

Alıntıları Göster
    SEVGİLİ LEGO

BU DA SON CAM FİLMİYLE İLGİLİ FOTOĞRAF .... EVET TEKRAR KESİN 1 NO DİYORUM....

• quote:

SEVGİLİ LEGO

BU DA SON CAM FİLMİYLE İLGİLİ FOTOĞRAF .... EVET TEKRAR KESİN 1 NO DİYORUM....

Alıntıları Göster
    HERKES ARABASINI ALMIŞ, BEKLEYEN BİR BEN KALDIM GALİBA?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganhak -- 1 Mayıs 2010; 13:22:51 >

• Bir de ben varım
  • quote:

Bir de ben varım

Bildiğim kadarıyla sizinki Cuma günü teslim edilecekti? Geçen Pazartersi sorduğumda bana 3 hafta sonra dediler; araba gemi arıyormuş. Bugün bizzat uğrayıp akıbetini soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganhak

quote:

Bir de ben varım

Bildiğim kadarıyla sizinki Cuma günü teslim edilecekti? Geçen Pazartersi sorduğumda bana 3 hafta sonra dediler; araba gemi arıyormuş. Bugün bizzat uğrayıp akıbetini soracağım.

Alıntıları Göster
    bende varım :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    PASSAT olunca 3 hafta beklemek uzun geliyor. 2000 yılında SEAT Toledo için 6 ay beklemiştim (!) ve az daha yine alamayacaktım da araya birisini soktuk. Yoksa yine otomobil yoktu. Liste yapılıyor, kimin (daha erken gelip ve kayıt yaptırıp) adı üstte yazıyorsa gelen araçlardan beğeniyordu. Neyse ki 1.6 motorlu BEYAZ (!!!) Signum paket SEAT Toledo bana verildi (01 BE 579) efsane arabam, ve aynı AKL motorluydu.

Onu gerçekten çok severek kullandım. LPG takmadım (o zaman sıralı sistem yoktu ve 10 yıl önce benzin nispeten ucuzdu).
  • quote:

dostum herkesin zevki işte, bana görede passatın ön kosolundaki metalik kısımlar fazla ve komple siyah ön gögüsle daha güzel görünüyor. siyah ve metalik iç içe olmuş oluyor. teybin ve vitasin oralar.
    ayrıca koltuk döşemeleri çok açık renk benim 2 canavar berbat eder.

• quote:

Bende çok aradım İzlanda grisini en son Kartal Doğuş otoda buldum ondan once de karsı tarafta bir yerde sunrooflu vardı Mayıs sonu dediler neyse ki yakınımda bir yerde bulduk Allah sana kolaylık versin 3 hafta cokmus

Bugün bizzat gidip sordum; araba İtalya'nın bilmem ne limanında gemi bekliyormuş, iki hafta sonra gelir dediler.
  • quote:

quote:

Bende çok aradım İzlanda grisini en son Kartal Doğuş otoda buldum ondan once de karsı tarafta bir yerde sunrooflu vardı Mayıs sonu dediler neyse ki yakınımda bir yerde bulduk Allah sana kolaylık versin 3 hafta cokmus

Bugün bizzat gidip sordum; araba İtalya'nın bilmem ne limanında gemi bekliyormuş, iki hafta sonra gelir dediler.

Alıntıları Göster
    Bugün Abimde siyah rengine yazıldı.Ona 2011 şasi araç gelecek,siz çok şanslısınız felan demiş.Ne demek istediler onu anlayamadım ama,bu kadar erkenden 2011 araç gelir mi acaba?

• quote:

Bugün Abimde siyah rengine yazıldı.Ona 2011 şasi araç gelecek,siz çok şanslısınız felan demiş.Ne demek istediler onu anlayamadım ama,bu kadar erkenden 2011 araç gelir mi acaba?

Ben henüz arabamı almadım. Eger doğruysa ve daha iyiyse onu alalım.
  • quote:

quote:

Ben henüz arabamı almadım. Eger doğruysa ve daha iyiyse onu alalım.

Valla araçlarda bir fark oluyorsa bence sizde bu seriden alın,bir an önce aldığınız bayiyi arayıp bir sorun bakalım.
  • quote:

20 yıldır sigara iciyordum passat alırsam sigarayı birakacam diye oğluma ve esime soz verdim bu benim için bir odullendirme olacak insallah başarabilirim.
    20 yılda bir passat parası verdim saglikdan yedik yeter artık

BRAVO 1 taşla 2 kuş diye buna denir. İkisi de iyi karar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.