Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
408.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence şuan için stabil bir sistem varken gerek yok gibi geliyor bana :)
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsız kaldım- -paralel istemiyorum-- bu tel e (6.5 ay önce çıkmasına rağmen ) 1900 TL vermek mantıklı mi. Yani bende para bol değil ama bütçeyi zorlarsam alirim. Sizce ne yapmalıyım o fiyata bu kalitede başka ne alınabilir yardimci olursaniz çok sevinirim. Cavaplariniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece ısındığını belirtmek istedim .aslında benim ısınmasıyla ilgi bir problemim yok ,telefonu zorladığımın farkındayım ısınmasıda şarjının yarım gün dayanmasıda normal benim için. sadece geçen gün miracast le tv ye bağladığımda tahminimden fazlasıyla ısındı ve bu yüzden telefon reset attı.Buna anlam veremedim. Telefonu yeni aldım araştırırken ısınmasına falan bakmadım hiç , çünkü hepsininn ısınacağını biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: western-digital

Oncelikle isinmiyoooooor diyene soyluyorum. Telefonu bosta birakir sadece ana menude gezip face ve instagramda gezersem isinmiyooooor.
    En basit where is my perry tarzi bir oyun oynarsam isiniyooooor.
    Aksamdan cektim sabaha kadar benimki de %100 sarj seviyesinde kaliyor. Ama kullanmaya baslayinca yani işlemci ye akim gidince hele ki basit oyun oynarsam batarya dike yakin bir şekilde azaliyor. Hatta uyari veriyor transmission %38h pil harciyor diye. Urun genpa cihazi. Tamamen G3 un suslenmis hali...
    Not. Bu mesaji yazarken bile ısındı...

kardeşim sıkıntı sende o zaman. Shadow fight 2, truck smilator 3D, punch boxing gibi oyunları oynuyorum. Kardeşimde note4 var onunla aynı süre oynuyoruz onun telefonundan emin ol daha az ısınıyor.

Hocam Temmuz ayinda G4 aldim ama ayni zamanda Note 4 üde çok düşünmüştüm. Hala aklimin bir köşesinde.
    Kardesiniz ve sizde var madem ikinizde kiyas yapabilirmisiniz

kamera olarak kesinliklte g4 note4 den daha dolgun renk veriyor, kardeşim bile buna şaşırdı aynı yerlerin resmini çektiğimizde. Performans olarak aralarında fark yok onu oynadığı oyunları vs takılmadan oynuyorum. Lakin sensör ve bazı özellikler olarak note4 önde. Örnek olarak şu 3g şebeke üzerinden görüntülü konuşma ekrana bakarken ekranın kapanmaması gibi özellikler note4de çok hoşuma gidiyor. Eğer samsunga karşı alerjiniz yoksa ve kamera o kadar önemli değil ise sizin için note 4 alın derim.

• G4 aldım dokunmatik testleri sorun yok ama heran tıklayarak açma tam randımanlı çalışmıyor telin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper1981

G4 aldım dokunmatik testleri sorun yok ama heran tıklayarak açma tam randımanlı çalışmıyor telin.

Bende akıcıydı, yine de bi hard format atayım dedim şimdi daha da akıcı :D

Şaka maka deneyin, daha iyi oluyor gibi

Hard format nasıl atarım derseniz burda yazıyor

http://www.yerliteknoloji.net/soru-cevap/70/lg-g4-hard-reset-format-nas%C4%B1l-at%C4%B1l%C4%B1r

Yedek almayı unutmayın

• Arkadaşlar 6.0 o yükledim, arkasından for at attım ve herşeyi mi tekrar kurdum. Ama sıkıntılar var pil az gidiyor, alarm ayarlamadığım halde bildirim çubuğunda alarm var gösteriyor. Ekranda dolaşırken ekran ışığı kafasına göre kısılıyor. Lütfen yardım
  • 6.0 yukledim 700mb ram bosta gozukuyor normalmi

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    sorunsuz seri hangisi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabah Yıldızı -- 28 Kasım 2015; 18:32:04 >
  • Arkadaşlar telfonum turkiye ciihazi ama. Güncelleme yaptım sonra lg kendi programlarına girip birsürü program içlerinde FM Radyo vardı onuda indirdim sanırım 6.0 ile radyo geldi not teli yeni aldım.

• bugyboy B kullanıcısına yanıt
    Benimde o civarlarda müdür lollipop sürümünde bu 1.2 , 1.4 arası değişiyordu

• Dostlar bu google drive a 100 gb depolama veriyordu nasıl yapacağım acaba onu? Acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Düzenleme: Bu teklifi paraya çevirin diyor fakat bir türlü 100 gb alan alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız_74 -- 28 Kasım 2015; 23:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper1981

Arkadaşlar telfonum turkiye ciihazi ama. Güncelleme yaptım sonra lg kendi programlarına girip birsürü program içlerinde FM Radyo vardı onuda indirdim sanırım 6.0 ile radyo geldi not teli yeni aldım.

Ben bulamadim radyo programini

• bugyboy B kullanıcısına yanıt
    Hocam radyo calısıyomu biraz detaya girermisiniz radyo cok onemli sırf rot ile radyoyu aktif eden varmı diye hala sony z5 ile g4 arasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: fghjkj

Hocam radyo calısıyomu biraz detaya girermisiniz radyo cok onemli sırf rot ile radyoyu aktif eden varmı diye hala sony z5 ile g4 arasındayım

Ben de, sizin gibi Sony LG ikilemi yaşamıştım ama onlarca inceleme videosu inceleyince Z5'in bile Sony'nin geçmişte övündüğü kamerası hem G4'den hem S6'dan geri hatta G4'ün ekran ve çekim kalitesi burun farkıyla S6'yı bile geçer. Ama pil konusunda ben tutucuyum benim için önemli derseniz 500-600TL. gibi ciddi bir fark verip kamerası az da, olsa pek iyi olmayan Z5 alın derim. Ama sırf pil için 500-600TL. verilir mi? Orası size kalmış Z5'in işlemcisi SNP810 bu arada.

• kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lg den sasmam suan g2 kullaniyorum lg Turkiye teknik servisi beni oldukca memnun etti her sorunumu cozduler sagolsunlar sony nin servisiyle ugrasmak istemiyorum sony z5 kagit uzerinde sentetik testlerde iyi olabilir ama stabilite ve kullanis bakimindan lg nin uzerine tanimam sırf radyo benim icin radyo cok onemli internetten dinlemek istemiyorum tövbe ettim radyosuz hafiza kartsiz bir zihaz daha almam ahhh g4 de radyo olsa lg Turkiye garantililerde dusunmeden 2500 tl bile veririm para önemli deil ben 4vs4 lük cihaz ariyorum o kadar para veriyoruz eksiksiz olsun istiyorum bu sefer aklim htcm9 radyolu z5 radyolu onlara kayiyo servisi dusunuyorum lg Turkiyeden vaz gecemiyorum bu yuzden g2 yi hala deistiremedim artik biktim gına geldi 16gb ta kitlenmekten herzaman ayni muzikleri dinlemekten cok kulaklik ile muzik radyo dinleyen biriyim internet radyo somuruyo resmen hem neti hem pili her kanal yok dogru duzgun calismiyo takiliyo radyo internet uzerinden deli oluyorum su g4 e veya v10 a radyo koysan yap kardesim 300 tl daha pahalli yap radyoyu eksik etme neymis trt bandrolu lan htc ve sony nasil yapiyo koy farkini neyse fiyati verilir sen radyo koydunda amiral gemi olarak g4 u cikardinda 2500 tl yaptinda biz g2 den gecmicezmi dedik beni niye kısıtlıyosun biseyide eksiksiz yapin onca para veriliyo htc ve sony koydu da ne oldu cihazlar 4vs4 lük ama servisi garantisi bi halta yaramaz ne alıcamı sasirdim kıytırık genaral mobil androit one alıcam sonunda onda radyo var heralde :))))

• Güncelleme sırasında Durdu: Ne yazık ki sist arayüzü hatası verdi. Hard reset yapmama rağmen bu uyarı tekrar tekrar çıkıyor. Çözüm olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?
  • 64GB hafıza kartı almayı düşünüyorum.Bana marka ve model önerebilecek var mı?

• Samsung al. Problemsiz

• Ya arkadaşlar 2 gündür LG G4 dual sim kullanıcısıyım.. Bu telefonu kamerasından dolayı tercih ettim (Z3 dual alacaktım). Her neyse... İş gereği resim çekerek whatsapp ve wechatten gönderiyorum sürekli, telefonum resimle doluyor. Samsung S3 kullanıyordum, artık çok ağırlaştığından iş için kullanım çok sıkıntı olduğu için telefonu yeniledim. Dün kamerada çözünürlük düşürmeyi baya uğraştım ve bulamadım, çaresizce nette aradım ve az önce LG G4 kamera aplikasyonunda çözünürlük düşürmenin olmadığını öğrenmiş oldum. Çekilen resimler en az 5mb boyutta oluyor. Bunları göndermek sıkıntı olacak ve biriktikçe telefon dolacak. Düşük çözünürlükle fotoğraf çekmeyi sağlayan kamera aplikasyonu var mı bildiğiniz? Zira Video da aynı şekilde.

DÜZELTME: Arkadaşlar Google Camera yükledim. Ayarlarını düşük yaptım, iki kamera uygulaması yanyana. İş için artık Google Camera kullanacağız ne yapalım. (fotoğraf 2,1 Mp 720x480, 500-700kb arası çekiyor. Video ise 480p düşürebiliyorsunuz maximum, FHD videonun 1/3'ü oranında boyutta oluyor videolar)

+ Kamera ile ilgili diğer şikayette çekim sesini (shutter sound) kapatmak diye bir şey olmaması, telefonu titreşime alınca sessiz çekim yapıyor... LG kamera aplikasyonu cidden sıvamış ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagezer -- 29 Kasım 2015; 11:36:46 >

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.