Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
405.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un Evo + (Plus) serisi de iyi diyorlar çekle felan 70-80'e alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 18 Ekim 2015; 19:14:52 >
  • canus kullanıcısına yanıt
    Puffin browser kullan
  • Gittigidiyor ceppaketten lg g4 alanlar kargo kaç günde geldi?
  • Beyler tüm telefonlardaki lollipoptan dolayı ısınma marshmellovda biraz daha azalacak mı? Benim s4ü lollipopa güncelleyince baya ısınmaya başlamıştı. Isınma birazda lollipoptan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kitkatta böyle sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

Beyler tüm telefonlardaki lollipoptan dolayı ısınma marshmellovda biraz daha azalacak mı? Benim s4ü lollipopa güncelleyince baya ısınmaya başlamıştı. Isınma birazda lollipoptan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kitkatta böyle sorun yoktu.

G3 ile G4 arasındakı yanma farkını görsenız G3ü hemen çöpe atardınız. İşlemciden diye düşünüyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt
    danke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

Orijinalden alıntı: LarethIan

quote:

Orijinalden alıntı: canus

Lg g4te flas videolari izleyemiyorum internet sitelerindekini.nasil izleyebilirim adobe flas player indirilmiyor uyumsuz uyarisi veriyor.cevaplayanlara tesekkurker akilli telefondan fazla anlamiyorum da

Mobil cihazlara flash desteğini kesmemiş miydi Adobe?? Açabilen telefon var mı?

Valla bilmiyorum ondan sordum flash izlemek icin ne yapmam gerekli hic bilmiyorum.

Mozilla Firefox denediniz mi ?

Evet denedim olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

Beyler tüm telefonlardaki lollipoptan dolayı ısınma marshmellovda biraz daha azalacak mı? Benim s4ü lollipopa güncelleyince baya ısınmaya başlamıştı. Isınma birazda lollipoptan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kitkatta böyle sorun yoktu.

G3 ile G4 arasındakı yanma farkını görsenız G3ü hemen çöpe atardınız. İşlemciden diye düşünüyorum ben.

G4e ısınıyor demiyorum zaten. Normal. Ama daha az olabilir yazılım ile. Lollipoptandır diye düşünüyorum. S4ü kardeşime verdim. Kitkatta ısınmayan cihaz şimdi lollipop elini yakıyor. Kitkat dönmeye çalışacam tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

Puffin browser kullan

Tesekkurler calisti flashler o tarayicida.

• Kılıf Tavsiyesi İsteyenler Bunlara Bakabilirler

http://m.ebay.com/itm/CLEAR-LG-G4-Case-Ringke-FUSION-Bumper-Hard-Cover-FREE-Screen-Protector-/252111572610?nav=SEARCH

http://m.ebay.com/itm/Waterproof-Shockproof-Armor-Impact-Rugged-Hybrid-Case-Cover-Stand-for-LG-G4-/121714925341?nav=SEARCH

1.kılıf yeni sipariş verdim 15 Dolara yanındada Ekran koruyucu hediyesi var. Deri Kılıf ile Güzel Duracak indirimde iken 30 tl ye Siyah Deri Aldım.

2.kılıfı Hali Hazırda Kullanıyorum Çok sağlam Ama Telefon Görünmüyor Bilmeyenler için Gizemini Koruyor

Yeni Alanlar Güle Güle Keyfini Çıkara Çıkara Kullansınlar.

CepCep Telefonu dedin mi Lg Efsane

2 sene LG g2 kullandım Donduğunu Tıkandığını Görmedim.

• ölü pikselden telefonu verenler yazsın,,,,
    dün verdim, ekran değişimi yazmışlar. değişim alanlar yorum atsın lütfen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

G4e ısınıyor demiyorum zaten. Normal. Ama daha az olabilir yazılım ile. Lollipoptandır diye düşünüyorum. S4ü kardeşime verdim. Kitkatta ısınmayan cihaz şimdi lollipop elini yakıyor. Kitkat dönmeye çalışacam tekrardan

Hocam daha azı buzdolabı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız.
  • Arkadaşlar ceppaket veya elektrotrend üzerinden siyah renkte g4 alanlar arkadaki tuş takımı rengini söyleyebilirler mi? Siyah mi altin rengi mi?

• Arkadaşlar bu ölü piksel olayı üzerinde çok duruluyor. Bir veya 2 ölü piksel zaten oyunlarda hiç görünmez herhalde normal kullanımda rahatsız edecek kadar sorun çıkarıyor mu yoksa sadece LCD testi esnasında görülebilecek birşey se sorun etmek çok önemli mi bu konuyu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah_Emre

Arkadaşlar bu ölü piksel olayı üzerinde çok duruluyor. Bir veya 2 ölü piksel zaten oyunlarda hiç görünmez herhalde normal kullanımda rahatsız edecek kadar sorun çıkarıyor mu yoksa sadece LCD testi esnasında görülebilecek birşey se sorun etmek çok önemli mi bu konuyu acaba.

Şöyle soylıyım ben telefonu 1 hafta boyunca kullandım hic birşey farketmedim.Daha sonra burda gezerken ölü pixelden bahsedilmis bende bi test yaptım o anda çıktı ama daha onceden hic görmemiştim.

• HomeScreen kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum.
    İşin doğrusu farketmese de insan olduğunu bildiği anda gıcık kapar ve sürekli oraya bakar herhalde.
    Benim cihaz da yarın gelecek ama piksele baksammı bakmasam mı kararız kaldım :D
    Bakmamak daha iyi bile olabilir
  • Bugün şarz iyi gitti ya bi bakayım dedimhttp://hizliresim.com/9EqlYo Telefonu 3310 gibide kullanmadım 3 gün önce 2 saat almıstim

• HadSafha kullanıcısına yanıt
    avea dan aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

ölü pikselden telefonu verenler yazsın,,,,
    dün verdim, ekran değişimi yazmışlar. değişim alanlar yorum atsın lütfen.

Değişim istemediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.