Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

Bazı sitelerde deri kapaksa kılıf killanilmaz diyor. Kullanirsak deriye zarar mı verir ?

Yok usta zarar vermiyor. Ben sipariş verdim geliyor kılıf. Internetten videolarınıda izledim. Takılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crewals

LG G4 aldım hepsiburadan 505 serili geldi kahverengi deri ilk olarak nelere bakmam gerek leke flm göremedim ama film çıkınca görünüyormuş ölü piksel de yok gibi ?

277634#*# bunu girersen karsiniza bir bolum cikacak ordan testleri yapabilirsiniz .

Dokunmatik testi için Device Test -> Service Menu – Manual Test -> Touch Draw Test – Manual girin diyorlar da..
    Device Testten sonra service menu diye birşey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

Hocam ben biraz daha baktimda 0,33 mm kalınligindaymis dokunmatikte bi sorun yok degil mi

la yok yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Bazı sitelerde deri kapaksa kılıf killanilmaz diyor. Kullanirsak deriye zarar mı verir ?

Yok usta zarar vermiyor. Ben sipariş verdim geliyor kılıf. Internetten videolarınıda izledim. Takılıyor.

Tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

LG G4 aldım hepsiburadan 505 serili geldi kahverengi deri ilk olarak nelere bakmam gerek leke flm göremedim ama film çıkınca görünüyormuş ölü piksel de yok gibi ?

277634#*# bunu girersen karsiniza bir bolum cikacak ordan testleri yapabilirsiniz .

Dokunmatik testi için Device Test -> Service Menu – Manual Test -> Touch Draw Test – Manual girin diyorlar da..
    Device Testten sonra service menu diye birşey çıkmıyor.

SAAT boluume gireceksiniz galiba deneyin isterseniz

• arkadaşlar lg g4 mü yoksa m8 mi yoksa desire eye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

arkadaşlar lg g4 mü yoksa m8 mi yoksa desire eye mi?

İşlemciden baslayalim soyledigin iki htc de 32 bit sd801 kullaniyorlar g4 ise 64 bit sd808. Kameraya gelicek olursak herkes hemfikirdir bu konuda g4 piyasanin en iyi kamerasindan birine sahip.ucude 5.0 lollipop aldi sarj anlaminda birsey diyemeyecegim m8 ve desirenin sarj suresi hakkinda bilgim yok. Uzun lafin kisasi g4 sizi daha cok memnun edecektir.( kendi fikrim )

• Beyler kırılmaz cam taktirdim dün dokunmatik hassasiyeti diye birşey kalmadı. Kesinlimlr cam taktirmayin. Plastik jelatinlerden taktirin birazda sağlam kullanin daha iyi

• Son iki gündür iş yoğunluğundan pek telefonu kullanamadım bataryada son durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler kırılmaz cam taktirdim dün dokunmatik hassasiyeti diye birşey kalmadı. Kesinlimlr cam taktirmayin. Plastik jelatinlerden taktirin birazda sağlam kullanin daha iyi

Bende buff siparis etcektim. Etmesem mi kararsiz kaldim

• quote:

quote:

Beyler kırılmaz cam taktirdim dün dokunmatik hassasiyeti diye birşey kalmadı. Kesinlimlr cam taktirmayin. Plastik jelatinlerden taktirin birazda sağlam kullanin daha iyi

Hocam telefonda mı sorun var yoksa ekran korucuda mı anlamadım. Ben 1 hafta telefonun jelatiniyle kullandım. Ona alıştığım için garip geldi heralde

• quote:

quote:

quote:

Hocam telefonda mı sorun var yoksa ekran korucuda mı anlamadım. Ben 1 hafta telefonun jelatiniyle kullandım. Ona alıştığım için garip geldi heralde

Bendede hala o duruyorda sağlam bir sey almak gerek 60 lira veripte dokunmatigi etkilerse para cope gider Sizce alayım mi forumdan 2 kisi sorun yasamadigini soyledi

• LG G4 KILIF KONUSU

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bendede hala o duruyorda sağlam bir sey almak gerek 60 lira veripte dokunmatigi etkilerse para cope gider Sizce alayım mi forumdan 2 kisi sorun yasamadigini soyledi

Ben birde hafif basıyorum. Elde problem var uyuşukluk gibi. Belkide ondandır. Biraz daha sert bastım sorun olmadı

• Ben Turkcell bayisinde temperli cam taktırdım dokunmatiğinde hiçbir sorun yaratmadı. Zaten önceden de bir sorun yoktu ( 1 hafta kendi jelatini ile kullandım ) Şarj konusunda 2 tane oyun yüklü oynasamda 1 gün gidiyor oynamasamda. oyun optimizatörü açık konumda yani işe yarıyor. Tek sorunum miracast te tv de videoları oynatmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

Ben Turkcell bayisinde temperli cam taktırdım dokunmatiğinde hiçbir sorun yaratmadı. Zaten önceden de bir sorun yoktu ( 1 hafta kendi jelatini ile kullandım ) Şarj konusunda 2 tane oyun yüklü oynasamda 1 gün gidiyor oynamasamda. oyun optimizatörü açık konumda yani işe yarıyor. Tek sorunum miracast te tv de videoları oynatmıyor.

Hangi marka idi ? Ve ne kadara taktirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadYaqz

LG G4 KILIF KONUSU

Yalnız değilim demek ki
  • quote:

Her cam aynı değil. Kişileri yanlış yönlendirmeyin.

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Lg nin kendi bayilerine bastırırsan 1950 ye alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: ShadYaqz

LG G4 KILIF KONUSU

Yalnız değilim demek ki

Yok hocam kesinlikle değilsiniz, "Ne kılıfmış yahu" dedim artık Bu gidişle konu takip edilmez bir hal alacak

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.