Şimdi Ara

Pasif hoparlör ve HD müzik çalar için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Pek anlamadığım bir durum için, konudan anlayanların yardımını rica ediyorum. Yakın zamanda yurdışından FiiO X3 2nd Generation HD müzik çalar satın aldım. Linki aşağıda:

    http://www.fiio.net/en/products/39

    Bu ürünü, satın almayı düşündüğüm Q Acoustic 3020 pasif stereo hoparlör seti ile kullanmayı planlıyorum. Bu ürünün de linkleri aşağıda:

    http://www.qacoustics.co.uk/3020-stereo-speaker.htm
    http://www.richersounds.com/product/standmount-speakers/q-acoustics/3020/qac-q3020-graph

    Küçük bir müzik sistemi oluşturmak istiyorum. Hoparlörler pasif olduğundan, FiiO X3'ün 3020 hoparlörleri yeterli sinyal seviyesi ile sürmesi için arada bir amplifikatör kullanmalıyım. Onu da eBay'den satın alacağım. FiiO X3'de ekolayzer vs. olduğundan tüm kontrollar FiiO üzerinden yapılabiliniyor. Sanırım o nedenle amplifikatörün o denli kapsamlı olması gerekmiyor. Bu hoparlör ve müzik çalar arasında kullanmak üzere nasıl bir hesaplı amplifikatör seçmeliyim? Örneğin aşağıdaki ürün işimi görür mü? Gücü vs. ne olmalı? Ne önerirsiniz?
    HD müzik çalıcı ve 3020 çifti çok kaliteli ses ürettiğinden sanırım amfi de belli bir kalitenin altında olmamalı. Ama çok karmaşı ve çok özellik barındıran bir amfiye de bir sürü para ödemek istemiyorum. FiiO'da her şey ayarlanabiliyor, kontrol edilebiliyor.


    http://www.ebay.com/itm/MUSE-TA2024B-Digital-Class-T-MK2-Hi-Fi-Stereo-Audio-Digital-Power-Amplifier-Silv-/331637271400?hash=item4d371f2b68:g:CtUAAOSwgQ9V3BFe

    http://www.ebay.com/itm/SMSL-sApII-TPA6120A2-Big-Power-High-Fidelity-Stereo-Headphone-Amplifier-Sliver-/151777881475?hash=item2356aaad83:g:I7MAAOSw~gRVy-x1

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...







  • bu kolonlar için 6 ohm luk kanal başı 50-100 w arası output olan bir anfi tercih edebilirsiniz. ben sizin yerinizde olsam pionerin av receiverlarından alırım. 5.1 kanal 6 ohm ve kanal başı 100 w veriyor.

    şimdilik elinizdeki iki hoparloru kulanırsınız. yarın öbür gün elinize para geçince iki tane kule bir tane center alırsınız. bunlarıda surround hop yaparsınız.

    sonra tekrar para gecer elinize bir sub woofer alırsınız. en azından ölü bir yatırım olmaz şimdi alacağınız anfi gibi. bir de dediğim şekli yaparsanız tadından yenmez :)


    ebaydeki anfiler uygun değil bu aradaaaa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.