pascalı diğer takım taraftarları bile seviyo ama bu aralar katıldığı programlar azaltıyo sanırım ona olan sevgiyi. q7 bu anlamda pascala yaklaşamaz bence, çünkü adam zaten yıldız normal oyununu oynuyo, biraz fbye gsye hareketler yapması lazım goller atması lazım, bi de pascalın tipi sevimliydi q7de yok o pek.
amaniiiiiiin
sen de mi pascalı seviyor musun
en sevdiğim adamlardan biridir pascal şu survivora falan katılmasa çok daha güzel olcaktı. ben takımını seven, rakipleri kızdıran tipi sevimli her yabancıyı severim, pascalda da bu kriterlere göre 4 4lük oluyo ama kalmadı artık öyle adamlar, bi lugano var ama ona da güvenim çok yok yani, gsye bjkye gitse çok şaşırmam:D türk olarak da volkan var bi. bjk gs bu aralar sıkça kadro değiştirdiği için öyle adamları da yok ama lazım bence
mesajı katletmişim
sen de mi seviyor musun ne demek yahu
neyse
genelde fb liler pek sevmez onu aslında
Quaresma'yı da en az Pascal kadar seviyorum ben.Quaresma gitse bu takımdan,yemin ediyorum depresyona girerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tautou
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
quote:
Orijinalden alıntı: Tautou
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
pascalı diğer takım taraftarları bile seviyo ama bu aralar katıldığı programlar azaltıyo sanırım ona olan sevgiyi. q7 bu anlamda pascala yaklaşamaz bence, çünkü adam zaten yıldız normal oyununu oynuyo, biraz fbye gsye hareketler yapması lazım goller atması lazım, bi de pascalın tipi sevimliydi q7de yok o pek.
amaniiiiiiin
sen de mi pascalı seviyor musun
en sevdiğim adamlardan biridir pascal şu survivora falan katılmasa çok daha güzel olcaktı. ben takımını seven, rakipleri kızdıran tipi sevimli her yabancıyı severim, pascalda da bu kriterlere göre 4 4lük oluyo ama kalmadı artık öyle adamlar, bi lugano var ama ona da güvenim çok yok yani, gsye bjkye gitse çok şaşırmam:D türk olarak da volkan var bi. bjk gs bu aralar sıkça kadro değiştirdiği için öyle adamları da yok ama lazım bence
mesajı katletmişim
sen de mi seviyor musun ne demek yahu
neyse
genelde fb liler pek sevmez onu aslında
tombala çekti ama napalım yani beşiktaşlılığından yapmıştır, yoksa fb gsye de saygı duyuyo yani konuşmalarına bakılırsa
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
marjinalim diyorsun.
Amokachi gibi bir adam olsa şu an keşke
Benim için amokachi , güçlü yapısı ile emenikeye benzesede özellikle son vuruşları inanılmazdı
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Amokachi gibi bir adam olsa şu an keşke
İlaç gibi gelir ve uzun süre etkisini gösterir.
Defansa da Zago lazım.
Asıl konuya dönersek Nouma>Quaresma
pascal demek beşiktaş ruhu demektir pascal nouma demek karakartalın asaleti ve yırtıcılığı demektir siyah beyaz pascal nouma seni seviyoruz,,
quaresma kımdır ya nouma karşısında. türkıyede taraflı tarafsız herkes sever nouma'yı. hele kı bır beşıktaş taraftarı ıçın yerı apayrı olsa gerek.
PASCAL geçen survivor programında beşiktaşın shortunu giymişti dikkat ettnizmi
Nouma'nın yeri ayrıdır. Ama Quaresma'ya çok ayri bir sempati besliyorum. Bu yüzden onu daha çok seviyorum şahsen..
Nouma
kim ne derse desin ben pascal'ı çok sevmezdim, çok fazla kırmızı kart görürdü, takımı 10 kişi bırakırdı çok disiplinsizdi, disiplinsiz oyuncuları hiç bir zaman sevmedim sergen de buna dahildir, q7'yi daha çok seviyorum açıkcası
Kim gelirse gelsin Nouma her zaman 1 numaradır.
Tabii ki Pascal ama Q7 nin de yeri ayrı
Allah aşkına Quaresmayı seven var mı? Kendi kendine top oynayan takımla ilgisi olmayan ve takıma zarar veren bir adam.. Adem Dursunu bile daha çok sevmiştim..
Pascal bir numara
Pascal tabikide... sevgim daha da artıyor şu Nihat Doğan'ı dövdü ya helal olsun
Quaresma başka Pascal başka.Yerleri ayrı ikisininde.