Şimdi Ara

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ödeme kanıtı olarak da yakın bir tarihten örnek vermek gerekirse 13 gün önce forum üzerinden referansımla kayıt olan arkadaşın 40$ değerinde ödülü hesabına yansımış. Bu 5-7 iş günü içerisinde çekilebilir olacak. Çekilebilir olunduğu anda ben de 10$ ödemenizi yapıyorum.

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ]
  • Referansımla üye olan çoğu arkadaşın ödülleri bugün cüzdanlara çekilebilir olarak yatmış, Trx adreslerinizi özelden atın arkadaşlar ki ödemenizi yapabileyim. Bu arada kampanya daha bitmedi, devam ediyor. Şartları sağlayan kaçırmasın.

• para yatırıldı, güvenilir bir arkadaş.

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumunuz için, bol kazançlarPasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] 

• Güncel, kampanya devam ediyor

• Güncel, kapmanya bitmeden kaçırmayın. Ne zaman biteceği belli değil, her an bitebilir.

• Güncel, devam etmekte

• Güncel arkadaşlar, kampanya devam ediyor, şartları sağlayan kaçırmasın bu fırsatı!

• Güncel

• Güncel

• Ödemeyi sıkıntısız aldım konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim hocam yorumunuz için, bol kazançlar.

• konu sahibi arkadasa tesekkürler ödeme yapıldı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telegram kanallarından yapılan açıklamaya göre Abra'ya 28'inden sonra kayıt olanlar airdroptan faydalanamayacak. Kayıt olup ödülü kazanmak için son 2 gün kaldı!!

28 inde kayıt olanlar için ödül 7 martta yatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 26 Şubat 2022; 19:24:23 >
  • kayraoner K kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim hocam iyi günlerde harcayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.