Bildirim
Pasaporta kahve dökülmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
110 tl civarı defter parası ödeyerek yenileyebilirsiniz -
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Hali hazırda geçerli bir Almanya ulusal vizesi mevcut yeni pasaport aldığımda geçerliliğini devam ettirecek midir? Yani ikisini aynı anda mı kullanmalıyım ?quote:
Orijinalden alıntı: Miroslav Klose
110 tl civarı defter parası ödeyerek yenileyebilirsiniz -
Yeni pasaport çıkarmalısınız. Sınır polisine iptal edilmiş eski vizeli pasaportu gösterirsiniz. Sorun çıkmaması gerekiyor. Yinede konsolosluğu arayıp danışınız.quote:
Orijinalden alıntı: Melihovski
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Hali hazırda geçerli bir Almanya ulusal vizesi mevcut yeni pasaport aldığımda geçerliliğini devam ettirecek midir? Yani ikisini aynı anda mı kullanmalıyım ?
Alıntıları Göster -
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet uzun soluklu araştırmama dayanarak ben de aynı sonuca vardım. Yarın konsolosluktan şansımı deneyeceğim umarım kıllık yapmazlar.quote:
Orijinalden alıntı: Rhone
Yeni pasaport çıkarmalısınız. Sınır polisine iptal edilmiş eski vizeli pasaportu gösterirsiniz. Sorun çıkmaması gerekiyor. Yinede konsolosluğu arayıp danışınız.
Alıntıları Göster -
sorun olmaz
eskiyi delip iptal edip geri veriorlar , ikisini beraber yanınızda götüreceksiniz -
Merhaba cevabınız icin teşekkürler. Konsolosluğa fotoğrafını cekip attım. Endişelenmeye gerek olmadığını pasaportumda cok fazla problem olmadığını ve seyahat edebileceğimi söylediler. Akabinde havalimanı dış hatlara kadar gidip bir polisin yardımıyla optik okuyucudan geçirtti ve en yetkili olan polisin hiçbir problem olmadığını dile getirerek gönül rahatlığıyla gidebileceğimi söyledi.quote:
Orijinalden alıntı: Miroslav Klose
sorun olmaz
eskiyi delip iptal edip geri veriorlar , ikisini beraber yanınızda götüreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X