Şimdi Ara

Pasaport kayıtlı One Plus One 64 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Arkadaşlar telefon forum üzerinden satın alındı ve yine forum üzerinden pasaporta kaydı yapıldı.
    *Telefonun özelliklerini bilen bi çok kişi hala bilmeyen varsa konuyu inceleyebilir.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94206296&p=1&anchorToGo=94206296#94206296
    *Ekranda jelatin vardır telefon kullanımdan dolayı biraz yıprandı fakat kullanılmasına engel eden bir şey yok. Zaten elimde fazlalık olarak duruyor bunu elimden çıkarıp kullandığım telefonu yükseltmek istiyorum.
    *En son ocak ayında elime aldım yeni sürüme güncellemeyle biraz uğraştıktan sonra alt kapasitif tuşları işlememeye başladı. Sanal tuşlar açıkken kapasitif tuşlarda çalışıyor fakat sanal tuşlar kapalı olduğunda işlemiyor. Donanımsal mı yazılımsal mı sorunu tam bilmiyorum. Bende fazla uğraşmamak için öyle bıraktım kenara şimdi çıkan sürümü kurmak uğraşmak istemiyorum.
    *Telefonun resimlerini ekledim daha detaylı isteyen varsa akşam üzeri eve gittiğim anda çeker atarım imei kaydı olan resmi de çekip gönderebilirm aklınızda şüphe kalmasın diye.
    *İstediğim fiyat 450 tl ki bence gayet makul olduğunu düşünüp pazarlık yapılmaması taraftarıyım. Sadece arka kapağı değiştirip veya mobilcadde üzerinden bi kılıf alıp sorunsuz kullanabilirsiniz.
    *Fazla detay öğrenmek isteyen arayıp mesaj atabilir 05456875610.
    *Kargo ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  Pasaport kayıtlı One Plus One 64 GB
    Arkadşlar mobilden sıkıntı çıkmış resimler eklemdi şimdi. Kusura bakmayın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba ürünün kutu ve kutu içeriği var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.