Şimdi Ara

PASAPORT KAYDI HAKKINDA ÖNEMLİ BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın birinin pasaportu var elimde ama ne yazıkki kendisi yok burda. İphone 4 ümü kaydeettirmeyi düşünüyorum ama kendisi olmadan hiç bi şekilde kayıt yaptıramam mı ? Bugün bi turkcell bayiye gittim. pasaport sahibide olmak zorunda dedi :( Bunu pasaport sahibi olmadan yapan yerler varmı ? lütfen acil yardım ?

ANKARADA OTURUYORUM ?

• ankaradaysan necatibeyin girişinde balıkçıoğlu pasajında bulabilirsin
  • güvenilir midir peki ? bi sorun çıkar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

güvenilir midir peki ? bi sorun çıkar mı acaba ?

Valla ben oradan yaptırmıştım sorunsuz kullandım, biraz tuzlu oldu gerçi, 150 tl ye mal olmuştu, senin pasaport hazır olduğundan çok daha ucuza halledebilirsin bence..

Bi git görüş derim, adamların yeri yurdu belli zaten, zannetmiyorum da olur da bişey çıkarsa gider görüşürsün tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

güvenilir midir peki ? bi sorun çıkar mı acaba ?

Valla ben oradan yaptırmıştım sorunsuz kullandım, biraz tuzlu oldu gerçi, 150 tl ye mal olmuştu, senin pasaport hazır olduğundan çok daha ucuza halledebilirsin bence..

Bi git görüş derim, adamların yeri yurdu belli zaten, zannetmiyorum da olur da bişey çıkarsa gider görüşürsün tekrar

eet benim pasaport belli. Bişi sorucam bu dediğiniz yer tam neresi ? dükkan ismi filan var mıdır ?
  • pasaportla açtırcaksan telefonu vermen gereken ücret sadece 5 tl dir. 5 tl üzeri alacak yerlerden uzak durmak lasım: ) ayrıca pasaportla acarsan ve pasaport sahibi onu 1-3 hafta arasıda iptal ederse ,telefon elinde patlar veya aynı pasaportla actırman lasım..
  • yok yok etmez :D yaa sadece ankarada deil. ama pasaportu burda. Sadece pasaport sahibi olmadan kayıt yapan bi yer arıyorum ben !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NE yazıkki hiç bi yer yapmıo ankarada :((
  • Pasaport sahibi ile gitmek lazım
  • eet :)) sıhhıyedekiler bile istio :)
  • Telefoncunun biriyle ahbap olacan baska caren yok.
  • quote:

eet :)) sıhhıyedekiler bile istio :)

balıkçıoğlu pasjına bak derim, bulursan orda bulursun ya da balıkçıoğlunun hemen yanındaki mobile center lardan birinde de yapan birileri vardı..5 lirayı az bulup uğraşmak istemeyebilirler ama pazarlığına bağlı, illa ki kabul edecekleri bi seviye vardır.Sonuçta bunlar sana pasaport ayarlayıp yapıyolarsa senin hazır pasaportunla haydi haydi yapmaları lazım
  • Evet haklisinizz biraz gezindim baktim ama yok hic biri yapmio. Sormadigim yer kalmadii
  • Kimse böyle yasal olmayan bir isin altına imza atmaz. Pasaport sahibi şikayet ederse ciddi sorun yasarlar.

Benim tavsiyem pasaport sahibine pasaportu kargo ile gönder cihazın imei numarasıyla birlikte. O kisi bulunduğu yerde herhangi bir bayide yaptırsın. Nede olsa telefonun kayıt işlemi sırasında yanında olması gerekmiyor. Pasaportta sende olduguna gore o kisi yurt disindada olamaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evraklar BTK ya gittiğinde pasaporttaki imza ile bayii formuna atılması gereken imza karsilastiriliyor. Farklılık varsa kapatıyorlar. Ek bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Kimse böyle yasal olmayan bir isin altına imza atmaz. Pasaport sahibi şikayet ederse ciddi sorun yasarlar.

Benim tavsiyem pasaport sahibine pasaportu kargo ile gönder cihazın imei numarasıyla birlikte. O kisi bulunduğu yerde herhangi bir bayide yaptırsın. Nede olsa telefonun kayıt işlemi sırasında yanında olması gerekmiyor. Pasaportta sende olduguna gore o kisi yurt disindada olamaz zaten.

Telefonun olmasi gerekmesigine emin misinizz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir zorunluluk yok diye biliyorum, dayım babamın pasaportuna babam olmadan kayıt yapmıştı.
  • Islak imza alıyorlar imza tutmazsa daha sonra kapatıyorlar Bilgin'e
  • Bu arada bunun herhangi bir ücreti yoktur alınan 5 tl bile zorunlundeğil hizmet ücreti adı altında alınan birsey oparatörlerin ana bayileri almıyor =) mesela besiktas avea müsteri hizmetleri almadı benden =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Kimse böyle yasal olmayan bir isin altına imza atmaz. Pasaport sahibi şikayet ederse ciddi sorun yasarlar.

Telefonun olmasi gerekmesigine emin misinizz ??

Kesinlikle telefonun kayıt esnasında yanınızda olmasına gerek yok. Ben bu şekilde kayıt yaptırdım... Sadece imei numarası ve telefon modeli yeterli olacaktır... bu arada kayıt için kişinin yurt içine girişinden itibaren 1 ay süreniz var. yoksa hakkınızı kaybedersiniz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.