Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
343.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Adem abi oyun gelecekte geçecek dimi ? Yeni teknolojik silahlar falan ? Oldum olası sevemedim ya.Bari multi altyapısı sağlam olsada rezil olmasak..

Aynen Kadir !
    Oyun teknolojik oyuncaklarla dolu olacak evet ama multiplayer'da moddan moda farklılıklar gösterebilir.
    İnşallah tadını kaçırmazlar diyorum.
    Bakalım sonuçta alınacak ve oynanılacak,kaçış yok :D
  • Ya adem abi,
    Akşam oyundaydım davet attın hemen geldim sonra baktım oyun yok :) Bekledim sonrada bir sıkıntı oldu heralde..
    Birde sohmet odasına girdim YAŞLI KURT abimde ordaydı sonra çıktı.. Av kokusu aldı heralde
  • quote:

Ya adem abi,
    Akşam oyundaydım davet attın hemen geldim sonra baktım oyun yok :) Bekledim sonrada bir sıkıntı oldu heralde..
    Birde sohmet odasına girdim YAŞLI KURT abimde ordaydı sonra çıktı.. Av kokusu aldı heralde

Kadir merhaba kardeş :)
    o akşam biz,Nuri ve Adem ile bayağı takıldık aslında,geç olduğu için çıkmıştım ben,sen geç geldin yani :)
    bu ara akşamları girmeye çalışıyorum bende kardeş,bazen oyundayken farkında olamayabiliyorum,yani görmemiş olabilirim,o sırada bir mesaj at sen kardeş

ghost ta sana tavsiye edebileceğim silah, eğer var ise RIPPER, yoksa assaultlardan AK12 yada REMİNGTON alabilirsin
    M27 IAR çok etkili,eklentilerini iyi seçersen tam bir ölüm makinası oluyor
    oyun konusunda sormak istediğin bir şey olursa sor kardeş

saygılarımla

• ExMarshal kullanıcısına yanıt
    Eyvallah harun abi :)

*RIPPER harbiden çok iyiymiş silahı kontrol edebilirsen UMP45 gibi boşaltıyor tüm mermileri :) Ama rapidfire koyunca hepten kontrolden çıkıyor.Biliyorsunuz kontrolsüz güç güç değildir

*Call of Duty ADVANTAGE bize göre olmayacak galiba ghostu begenmedım herkes gıbı ama ghosta devam edecez gibi.Cyrsis gibi bisey gordum ben tanıtımlarda :(
    Jetpackler var ordan oraya ucuyorsun falan :S

*2015 te world war 2 çıkacak.Eski tip oyun eskı sılahlar onu bekleyecez ama çokk akıt var kım ole kım kala ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 7 Ağustos 2014; 13:31:11 >
  • quote:

Eyvallah harun abi :)
    RIPPER harbiden çok iyiymiş silahı kontrol edebilirsen UMP45 gibi boşaltıyor tüm mermileri :) Ama rapidfire koyunca hepten kontrolden çıkıyor.Biliyorsunuz kontrolsüz güç güç değildir

ADVANTAGE bize göre olmayacak galiba ghostu begenmedım herkes gıbı ama ghosta devam edecez gibi.Cyrsis gibi bisey gordum ben tanıtımlarda :(
    Jetpackler var ordan oraya ucuyorsun falan :S

2015 te world war 2 çıkacak.Eski tip oyun eskı sılahlar onu bekleyecez ama çokk akıt var kım ole kım kala ya

RIPPER ın özelliğini biliyorsun değil mi?
    Nişangahını açarsan ASSAULT oluyor ,açmazsan SMG oluyor,yani çok etkili hibrit bir silah
    ASSAULT kullanacaksan GRIP takacan,SMG olarak kullanacaksan RAPIDFIRE alıyorsan HIPFIRE i alacan
    bu şekilde yaparsan güç senin kontrolünde olur kardeş

ADVANTAGE konusunda bende aynı fikirdeyim,bu oyunu yeni nesile yani ergenlere göre yapmışlar kesin
    bizim gibi dinazorlar için fazla atraksiyonlu,benim kafa götürmez böyle şeyleri
    o yüzden almayı pek düşünmüyorum ama arkadaşların büyük bir kısmı alacak ve hep birlikte oynamak istiyorsak biz de elimiz mahkum alacak gibiyiz kardeşama ben gene de alanların yorumlarını dinleyip öyle almayı düşünüyorum

World at war 2 çıkacak gibi evet,geçen aylarda da böyle bir söylenti çıktı sonra firma doğrulamadı ama yabancı bir sitede gene bununla iligli bir haber varmış,çıkarsa kesin alacam zaten ona şüphe yok

saygılarımla

Anamm Nişangahı bilmiyordum ben ya !! :((( Bende Rıpper a red dot koyuyordum bosu bosuna :D
    O zaman super abi ripper uzerıne yogunlasmak lazım cun ku ben bu oyunu baya oynayacak galıba.Eleştırılecek çok yanı var ama olsun ne yapalım..

buna susturucu ve rapıd taktın mı guzel olur abı marathon perkı ıle çok tşk ederım abı.
    Saygılarımla..
  • quote:

Anamm Nişangahı bilmiyordum ben ya !! :((( Bende Rıpper a red dot koyuyordum bosu bosuna :D
    O zaman super abi ripper uzerıne yogunlasmak lazım cun ku ben bu oyunu baya oynayacak galıba.Eleştırılecek çok yanı var ama olsun ne yapalım..

buna susturucu ve rapıd taktın mı guzel olur abı marathon perkı ıle çok tşk ederım abı.
    Saygılarımla..

rica ederim kardeş

RİPPER gerçekten etkili ,dediğim gibi yap göreceksin

ghost,bence bu serinin en gelişmiş versiyonu(diğerleri ile kıyaslama yapmıyorum,yoksa cod4 efsane,mw serisi kendi içinde gayet başarılı oldu,black ops hepsinden farklı bir tad dı)ama herkes oyunu daha en başında eleştirmeye başladı.
    Ghosttaki class sistemi diğerlerinden çok daha zengin,bu sayede oyuncuya tam bir özgürlük veriyor.
    Perkler ve attachment lar gerektiği gibi kullanıldığında çok etkili bir class oluşturabiliyorsun.

Ben en başından beri kimseye kulak asmadım(oyunu neredeyse hiç kimse beğenmedi ve yerden yere vurdu)
    Herkes spawn sistemine isyan etti,halbuki oyunun yapay zekası oldukça iyi,ama bunu anlayabilmek için oyunu
    bilerek ve anlayarak oynamak lazım.
    Ör: en büyük isyan TDM de spawn olayı, birçok kişi TDM nin adı gibi TEAM DEATH MATCH yani "TAKIM" oyunu olduğunu bilmeden, kendi becerisini ön plana çıkarmak için oynuyor.Halbuki olay tamamen farklı,eğer sen takım olarak düşmanı bir bölgeye sıkıştırırsan ki bu şu demek oluyor;takımdaki herkese bir yer ve bir görev vererek olur bu da, işte bu bir çok kişinin oyun tarzına uymuyor o zaman,kısaca TAKIM RUHU olmadan herkes kendi kafasına göre oynuyor,hal böyle olunca herkes haritada,haritanın her yerinde oluyor,böyle olunca yapay zekanın seni nerede spawn etmesini bekliyorsun acaba???
    Ben arasıra yabancı clanlara denk geldim,dikkat ettim adamlar takım halinde oynuyorlar,haritaya öyle bir yerleşiyorlar ki,düşmanın senin arkanda yada senin düşmanının önünde doğman diye birşey sözkonusu bile olmuyor.Bunu bilmeyenler yada anlayamayanlar suçu "spawn olayı sorunlu" diye oyuna bok atarak dile getiriyorlar,bu sadece en basit mod olan TDM içindi,diğer modlar ise tamamen TAKIM oyununa yönelik olduğu için onları hiç yapamıyorlar :)
    Bende ghost u en az 1 sene daha oynamayı düşünüyorum(en azından WORLD AT WAR çıkana kadar)

Sonuç olarak bu bir oyun tabiki ve o gözle bakmak lazım(gerçekle kıyaslamamak lazım)

saygılarımla

Merhaba Arkadaşlar..

Harun abi haritalar çok büyük bir kaç iyi harita var..O yuzden mana maverick daha çok sardı.. Kırmızı nokta kullanmıyorum artık acemı değılız susturucu ve darbe etkisi ile DAMAGE i arttırıyorum biraz baya iiy oluyor..

Dün 25 -18 yaptım killstake siz.. baya adam almaya basladım ama çok ölüyoruz bizim gibi S&D oynamış adama yakışmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Saygılarımla..

rica ederim kardeş

RİPPER gerçekten etkili ,dediğim gibi yap göreceksin

ghost,bence bu serinin en gelişmiş versiyonu(diğerleri ile kıyaslama yapmıyorum,yoksa cod4 efsane,mw serisi kendi içinde gayet başarılı oldu,black ops hepsinden farklı bir tad dı)ama herkes oyunu daha en başında eleştirmeye başladı.
    Ghosttaki class sistemi diğerlerinden çok daha zengin,bu sayede oyuncuya tam bir özgürlük veriyor.
    Perkler ve attachment lar gerektiği gibi kullanıldığında çok etkili bir class oluşturabiliyorsun.

Ben en başından beri kimseye kulak asmadım(oyunu neredeyse hiç kimse beğenmedi ve yerden yere vurdu)
    Herkes spawn sistemine isyan etti,halbuki oyunun yapay zekası oldukça iyi,ama bunu anlayabilmek için oyunu
    bilerek ve anlayarak oynamak lazım.
    Ör: en büyük isyan TDM de spawn olayı, birçok kişi TDM nin adı gibi TEAM DEATH MATCH yani "TAKIM" oyunu olduğunu bilmeden, kendi becerisini ön plana çıkarmak için oynuyor.Halbuki olay tamamen farklı,eğer sen takım olarak düşmanı bir bölgeye sıkıştırırsan ki bu şu demek oluyor;takımdaki herkese bir yer ve bir görev vererek olur bu da, işte bu bir çok kişinin oyun tarzına uymuyor o zaman,kısaca TAKIM RUHU olmadan herkes kendi kafasına göre oynuyor,hal böyle olunca herkes haritada,haritanın her yerinde oluyor,böyle olunca yapay zekanın seni nerede spawn etmesini bekliyorsun acaba???
    Ben arasıra yabancı clanlara denk geldim,dikkat ettim adamlar takım halinde oynuyorlar,haritaya öyle bir yerleşiyorlar ki,düşmanın senin arkanda yada senin düşmanının önünde doğman diye birşey sözkonusu bile olmuyor.Bunu bilmeyenler yada anlayamayanlar suçu "spawn olayı sorunlu" diye oyuna bok atarak dile getiriyorlar,bu sadece en basit mod olan TDM içindi,diğer modlar ise tamamen TAKIM oyununa yönelik olduğu için onları hiç yapamıyorlar :)
    Bende ghost u en az 1 sene daha oynamayı düşünüyorum(en azından WORLD AT WAR çıkana kadar)

Sonuç olarak bu bir oyun tabiki ve o gözle bakmak lazım(gerçekle kıyaslamamak lazım)

saygılarımla

Harun abime katılmakla beraber.

Ghost da oynarken es cod lara göre çok dha fazla ouncu yani düşman türüyle çarpışıyorsun buda tahmin edilebilirliği çok zorluyor. ayrıca böyle bir yönüde var belirtmek istedim.

• SA

• AS

• Hii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu infected modu çok hoşuma gitti ya :) Biraz kısa sürüyor ama olsun
  • Sevgili arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim..

Gün itibarı ile asistanlığımız bitmiş olup hakkımız olan Tıpta Uzmanlık sınavınındaneticesiyle bölüm seçip gerçek manada hekimliğe başlayacağız..
    Çocuk hastalıkları düşünüyoruz ama bakalım.Sizinle paylaşmak istedim sevincimi..

saygılarımla..
  • quote:

Sevgili arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim..

Gün itibarı ile asistanlığımız bitmiş olup hakkımız olan Tıpta Uzmanlık sınavınındaneticesiyle bölüm seçip gerçek manada hekimliğe başlayacağız..
    Çocuk hastalıkları düşünüyoruz ama bakalım.Sizinle paylaşmak istedim sevincimi..

saygılarımla..

Kardeş tebrikler
    umarım bu yoldaki en son hedefine kadar ulaşırsın
    neticeyi bildirirsin gene bize kardeş

saygılarımla

• herkese selam,

tebrikler kadir, Allah yardımcın olsun
  • günaydın pandalar

destiny kimler alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

günaydın pandalar

destiny kimler alıyor?

Emre ile mi görüştün sen?

banada ballandıra ballandıra anlattı
    videolarına ve oynayanların yorumlarına bakacam,sonuç olumlu olursa bende alabilirim

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

günaydın pandalar

destiny kimler alıyor?

Emre ile mi görüştün sen?

banada ballandıra ballandıra anlattı
    videolarına ve oynayanların yorumlarına bakacam,sonuç olumlu olursa bende alabilirim

saygılarımla

ben zaten alacaktım hatta ön sipariş vermeyi düşünüyordum da, dün akşam emre ile konuştum cidden o da baya övdü, kalabalık şekilde alacaklarmış kesin alın diyor

beta yorumlarını okumadın mı abi herkes gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olacak diyor... bungie yapıyor zaten oyunu, halo yu yapanlar

• Sa beyler..

PSN değişikliği sebebıyle forum nıckımı degıstırdım haberınız ola demeyın kim bu karaburun diye
    saygılarımla..

EDIT : Bide harun abi beni çok pis benzetti geçengün : Allahtan misafir geldi de çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 4 Eylül 2014; 10:25:05 >
  • 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.