Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
350.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renzokuken

dünkü oyundan bir kaç görüntü...

ilerleyen saatlerde hakan da katıldı tamamen şansa denk geldik :)

önce forumdan arkadaşlarla takıldık biraz sonra onlar düştü sanırım, ben tel devam ettim hakanla birleşince de coştuk...

valla arkadaşlar oyunun online modu cidden muazzam olmuş insan kafayı yiyor o kadar ufak güzel ayrıntı var ki...

şimdi anlatıp heyecanını kaçırmayayım siz görün oynarken ama yuhh diceksiniz...

herkes alsa da oyunu başlasak HARBE :)

ha ha ha
    Taylanım şans değil o,şu anda oyun bir tek biz TURK lerde var hatta şöyle diyim sana,tahminen 100 kişi de falan(3 ile 4 ü arası)bende iki gündür giriyorum hep aynı arkadaşlar var
    Bu arada akşam hangi ara oyundaydın sen bakım?ben saat 21:00 civarı girdim ama sen hep off görünüyodun?
    Helal olsun, akşam çok canlar almışsın bu arada.

saygılarımla

• abi selam

ewet ya sorma cidden sadece biz varız :)

abi, 00.30 dan sonra girebildim çok geç çıktım işten...
  • MW2'De bende klan'a katılabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

MW2'De bende klan'a katılabilirmiyim?

kardeş klanımız herkese açıktır,sitemizdeki üye ve klan kurallarını oku,üye ol gel.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Benim oyunda geldi,akşama kadar single ı bitiririm.Akşama da multiplayer.Yarında veteranda başlarım.Bakalım nasılmış

:))
    valla bu ne hız kardeş,
    hadi bakalım,akşama görüşürüz inşallah

saygılarımla
  • Beto, hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

MW2'De bende klan'a katılabilirmiyim?

olabilir yanlız önceliklewww.turkklanleri.com a aktif üye olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Benim oyunda geldi,akşama kadar single ı bitiririm.Akşama da multiplayer.Yarında veteranda başlarım.Bakalım nasılmış

alper seni burda görmek ne güzel şaşırdım.
  • hoytt oyunum geldi benimde sabırsızlanıyorum valla akşam sizi rahatsız ederim Nuri Abi sizin evde exclusive party varöış duyduğuma göre bizdede nişanlımla ben tozunu attırcaz ortalığın heyoooo

• Modern warfare 2 klanı için beni de unutmayın arkadaşlar :) birkaç güne alıyorum oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Renzo-kuken dün seninle ne kadar çok karşılaştık yahu

aynen yau sorma...

sanki biz bize evde oynuyoruz, paso Türkler :)
  • Slm tekrar.
    Herkesin oyunu PAL sanırım ??
    İlerde eklenti paketi çıktığında PSN CARD alıp o şekilde kullanırız
  • arkadaslar su an ıtubarı ıle psn ım degıstı haberınız olsun..yenı psn eklersenız sevınırım..bende elımden geldıgınce tek tek eklemeye calısacagım..10 kasımdan ıtıbaren yenı psn ım

eymen7
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Psn deysen ekliyim yapalım bişeyler ?

işteyim valla ben kardeş akşama maçtan sonra inşallah...

hakanım hayırlı olsun yeni psn' n, hayırdır yau eskisi de iyiydi her ne kadar yanlış yazmış olsan da HAHAHAHAHAHA :)

kurt, evet gelen oyunlar PAL...
  • Arkadaşlar CODMW2 geldi.
    Henüz Klana üye olacak kadar iyi değilim.Ama Türk Dostlarımla oyun oynamak gurur verir. İzin varsa

psn:janissary_tr
  • kardeş selam

aramıza hoşgeldin... sen de iyi sardın COD serisine haaa :) 1 ayda serinin 3 oyununu da aldın be :)

imzamdaki linke tıkla ve bize üye ol kardeş bekliyoruz...
  • Sağolasın Hoşbulduk.
    Abi hırs yaptım. PS3 var, Tv var , el ayak tutuyor Allaha Şükür ,FPS oynayamıyorum.

Yalnız COD4 gerçekten süper oyunmuş yanıyorum yanıyorum bugüne kadar oynamadığıma yaniyorum.
  • Ben de oyunu aldım, yarın sizinleyim oyunda
  • Oyun deli hizli olmus bariz gozlerim yoruluo online oynarken, ben genc halimle boyleyken nuriyi dusunemiyorum...;)

Bu arada nuri kotu haberi aldim nuri yau kotu olmus harbiden can sikici durum... Gec olsun guc olmasin ne diim valla...

Bu arada arkadaslar cidden sadece Turk var online da olmaz boyle sey... Bol bol sitemizin reklamini yapma zamanidir beyler ben herkese yayiyorum siteyi siz de davranin ;)

Su an bu mesaji teknolojiyi kullanip staddan yaziyorum diip krolugumu da yapayim, mac da cok gec yau uykum geldi bariz, kismetse 24 37 civarinda gorusmek uzere :)
  • İsim: Berkan
    Meslek: Öğrenci
    İletişim: sonic@gamerdevils.net (msn)
    Psn: BeTo_GS
    Bağlantı hızı: 1mb
    Silahı: ?
    Level: ?
    Uygun Zaman: Hafta içi hergün (Kışın)

turkklanleri sitesi açılmadığı için üye olamadım şuanda
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.