Şimdi Ara

parrot zik .... 450 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tertemiz bir kulakliktir . Yurtdisindan gelmistir .kulaklik hem kablolu hemde kablosuz olarak kullanilmaktadir. kutusu yoktur diger aparatlari ve koruma kilifi vardir.Kablosunda cok ufak bir ezilme vardir ancak calismasini etkilememektekir. Onun disinda calismasinda ve gorunumunde hicbir sikinti yoktur. Acil ihtiyactan satiliktir. 1 hafta icinde satilmazsa satistan cekecegim . Istenirse fotolarini mail atabilirim . Istabnbuldayim dileyen kadikoyde bulusup deneyerek alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeşim bende bu kulaklıktan arıyorum fotolarını bana yollayabilirmisin eğer beğenirsem kutu önemli değil 400 tl ye alırım kapıda ödemeli olarak gönderirsin ben urfada yasıyorum mail:jackoselim61@gmail.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzokenzo

Tertemiz bir kulakliktir . Yurtdisindan gelmistir .kulaklik hem kablolu hemde kablosuz olarak kullanilmaktadir. kutusu yoktur diger aparatlari ve koruma kilifi vardir.Kablosunda cok ufak bir ezilme vardir ancak calismasini etkilememektekir. Onun disinda calismasinda ve gorunumunde hicbir sikinti yoktur. Acil ihtiyactan satiliktir. 1 hafta icinde satilmazsa satistan cekecegim . Istenirse fotolarini mail atabilirim . Istabnbuldayim dileyen kadikoyde bulusup deneyerek alabilir.

konu güncelmi hocam
  • Neden bukadar ucuz? Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha31

Neden bukadar ucuz? Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden

Bende ucuza aldim ve paraya ihtiyacim var. Ayrica kafasinda soru isareti olanarkadaslar kadikyoyde bulusup deneyerek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzokenzo -- 23 Mart 2013; 23:19:37 >

• aslında ben almak istiyorum sıfır ama senın fıyatını gorunce bıraz dunk ettı. guzel fıyat
  • bu arada kablosuz ses kalitesi nasıl, beats kulaklıklarla ayar mı ses kalıtesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arada kablosuz ses kalitesi nasıl, beats kulaklıklarla ayar mı ses kalıtesi

Ses kalitesi gorecelidir ancak kablosuz ses aktariminin geldigi nokta yetersiz olsada bence umutverici. Bu cihaza ozel bir Yetersizlik degil ancak tum bluetooth kulakliklarin boylebir sorunu var. Herseye ragmen simdiye kadardinlegim en iyi bt kulaklik diye bilirim kolayca. Ancak kalbur ustu kablolu bir kulaklik la muzik dinlediysen (burada kastettigim kesinlikle beatsler degil) seni tatminedcegini dusunmuyorum. Kisaca teknolojileri kullanim kolayligi tasarimi ve vasat ustu sesiyle beni fazlasiyla etkiledi diyebilirim.

• çok teşekkürler.. aydınlattığınız için... benı en cok etkilediği şey kablosuz oluşu ve dokunmatık yuzeyı oldu. bu aralar kablosuz kulaklıklara geçiş yapmanın zamanı geldi..
  • quote:

çok teşekkürler.. aydınlattığınız için... benı en cok etkilediği şey kablosuz oluşu ve dokunmatık yuzeyı oldu. bu aralar kablosuz kulaklıklara geçiş yapmanın zamanı geldi..

Ozaman benden almasanizda parrot size hayirli olsun.

• satılık mı hala :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.