< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 15 Ocak 2017; 15:0:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 15 Ocak 2017; 15:0:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 16 Ocak 2017; 14:49:21 > |
.........................FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ........................
Sadece sahaya çıkan 11 futbolcu ve aldıkları sonuçdan ibaret değildir. Böyle sananlar büyük bir gaflet içindedir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 10 Şubat 2017; 10:40:59 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Aradan 6 yıl geçmiş hatta 7:) ama yorum yapmak istiyorum. Bu yaz Spark bakıyordum ama Önüme bebop 1 çıktı skycontroller dahil olarak şişik 2 pil ile satın aldım. Zaten rc uçaklar ile uğraştığım için pili upgrade etmem çokta sürmedi. Neyse şişik pilden 2'sini imax b6 sayesinden 1 tanesini çalışır hala diğerinin 1 hücresi öldüğü için 2s lipo'ya çevirdim. Bu drone'yi aldığım zamanlar ağustos 20 gibi yükseklik fln gözüküyordu sonra o gözükmemeye başladı ve araştırdım. Gps ten şüphelendim. Ama Tr'de hiç gps bulamadım Almaya'da ki dayıma bile baktırdım ama ebay'de bile hep 2.el güvenemedim bende. Yaklaşık 1 hafta önce dolap uygulamasından bi adam var gps anakart ve kamerayı bana sattı drone'yi parçaladı yani. Gps i taktım o gün perşembeydi ama çalıştıramadım. Sonra kırmızı kafalığın içini marker ile siyaha boyayıp gps olmamasına rahmen gps belki çeker diye drone ile 3 uçuş yaptım hepsinde 40 metrelere çıkarttım ve 3. uçuşta gps kitlendi. Sonra 1 uçuş daha yaptım ve kilitledi. Sonra gps çalışır halde iken 3. uçuşta gaza gelip sevişten yani 1km toplam gidiş gelişlik bir rota çizdim. Ar3pro uygulamasından da bağlantı kopsa bile rotayı tamamla gel e bastım. Drone 50 metrede gitmeye başladı ve en son çizdiğim rotada ilerliyordu ve binaların arkasına geçince göremedim. O gidiş bu gidiş rotanın geçtiği alanı 3 saat boyunca aradım herkese sordum gören varmıdır fln diye. Binaların çatılarına çıktım ama nafile. Nereye gitti bilmiyorum. Bağlantı olmadığı için gps son konum olarak kalktığı yeri yani evi gösteriyor. Şöyle bir teorim var: Burada yani Muğla'milasta Dağın tepesinde Havalimanı için büyük bir radar var, bu radar belki gps sinyalini bozmuş olabilir diye düşünüyorum ama sadece bir düşünce. Neyse O kadar armama rağmen bulamadım. Üstünde 1k'lık lipo pilimde gitti. Şuan aynı adamdan çok cüzi bir miktara, 1300 mah lipo,alt gövde,4 motor,orj şarj aleti,4 pervane,anten(2x) ve birkaç birşey daha vardı unuttum. Adam öğrenci olduğum için çok yardımcı oldu gerçekten. Onları sipariş ettim. Ve geçen Sahibinden de dolaşırken parrot bebop 2 gördüm. Bugünde onu sipariş ettim. Drone sıfır adam drone hakkında çok bilgiye sahip değilmiş, pili şişikmiş ama problem değil şoklamayı deniyeceğim önceki gibi çalışırsa ne mutlu ama çalışmazsa 1300mah lipo takıcam 6-7 dk uçurur. Sonra bi 3000-4000 mahlık pil alırım.Toplamda 2 tane bebop'um olmuş olacak 1 tane de skycontroller. Yani Ben buradan çıkarılacak şey çokta gps e güvenmemek gerek yoksa sonu böyle hüsran bir şekilde bitebiliyor malesef |