Şimdi Ara

Parmak izli Biyometrik Pasaport Veriliş Tarihi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Delikanlı bak yazmadan önce 2 dk akıl süzgecinden geçirseydin böyle rezil rüsva olmazdın forum ortamlarında..yazık...
    Netice de bu konu ile ilgili kesin bir bilgi yok ortada, hadi eyvallah...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw he he...
  • Dun pasaport basvurusu yaptim. Gorevli polis tam biometrik pasaportların yalan olduğunu ve su anda eski tip pasaportların yani biometrik olmayanların dağıtıldığını söyledi !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Dun pasaport basvurusu yaptim. Gorevli polis tam biometrik pasaportların yalan olduğunu ve su anda eski tip pasaportların yani biometrik olmayanların dağıtıldığını söyledi !!

Zaten vizesiz seyehat konusu da yalan oldu. Hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: tuxedo

Bu mesaj silindi.
    Merhaba.

Yeni çipli pasaportlar vize serbestisi için konulan bir şarttı. Klasik çipsiz bordo pasaportlarımız şimdilik her yerde geçerli. Bildiğim kadarıyla çipli olacak deyip, çipsiz pasaportu almayan bir ülke yok. Çipli pasaport bile olsa, çip bozulabilir ya da sınırdaki makina problemli olabilir. Bu durumda normal yollarla pasaportu tarar ve işlemleri yapar.
  • pasaport defter bedeli nereye ödeniyor ben pasaport harcını internet bankacılığından ödedim. defter bedeli 108 lira nereye ödeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

Bu mesaj silindi.
    Yeni pasaportlar çipli veriliyor. Ayrıca kimlik bilgilerinin olduğu sayfa artık plastik. Aynı yeni kimlikler gibi. Normal çipsiz pasaportlarımız, vizesiz gidilen ülkelerce geçerlidir. Değiştirmenize gerek yok.

Diyelim ki yeni çipli pasaport çıkardınız. Eskisi iptal ediliyor ama pasaport sizde kalıyor. Eski pasaportta da geçerli vizeniz var. Ülkeye girerken pasaport polisine yeni pasaportunuzu verir, eskisindeki vizenizi gösterirsiniz. Memurun geçişinize izin vermesi lazım. Çoğu yerde bu yazılmış. Sorun olmaması lazım. Amerika vizelerini 10 yıllık veriyor. 2 yıllık pasaporta da veriyor, 10 yıllık pasaporta da veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhone -- 14 Aralık 2018; 14:48:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.