Bildirim
Parkta sevgilimle otururken laf attılar (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum tebrik ederim bu sefer utanmadık sayende.Zeki adammışsın.9 kişiye saldırsan dayak yerdin ezilip büzülsen rezil olurdun kıza.En doğrusunu yapmışsın.İstersen öpüşürsün de kimse birşey yapamaz.İstemeyenler arap ülkelerine gidebilir.O ve onun gibi çomarlar kendilerini birşey sanıyor.Bende çarşaflı,cübbeli insanlar(!) görünce rahatsız oluyorum ama birşey yapmıyorum -
helal amca ya yalnız seni opmeden bırakması hoş olmamis .İzmir'in neresinden sevgilin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım böyle şeyleri mahalle gibi yerde yaparsan tabi ki tepki alırsın dua etki gençlere denk gelmemişsin.
Ahlak bekçisi diyenlere burdan şöyle diyeyim bir ülke düşünün özgürsünüz tamam ama vatandaşlarının çoğunun muhafazakar olduğu toplumda kusura bakma ama sokakta kolay kolay yiyişemezsin birader.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ejderhalar, dişi şeytan ne zaman geliyor? filmin sonunu merak ettim -
Bana direk polis geldi 11. sınıfın sonları havalar ısınmış bahar gelmiş filan.Bir haftasonu sevgilimle oturuyoruz okul bahçesinde arka tarafta bir bankta aynı senin dediğin gibi kolumu atmışım kıza arada yanaktan küçük buseler filan o kadar yiyişme yok. Yarım saat 45 dk geçti bi polis arabası geldi yanımızda durdu adam indi burda uygunsuz davranan bir çift varmış diye ihbar geldi gördünüz mü dedi. Yok sadece biz varız biz de burda oturuyoruz sadece bişey yaptığımız yok dedim. Adam kimlikleri istedi verdik baktı nerede okuyosunuz dedi ikimizde bu okuldayız dedim (küçük şehirde fen lisesi yani şehirdeki en iyi okul) adam siz akıllı çocuklarsınız bişey yapmazsınız arada böyle boş ihbarlar oluyor dedi bastı gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cancagız
Arkadaşım böyle şeyleri mahalle gibi yerde yaparsan tabi ki tepki alırsın dua etki gençlere denk gelmemişsin.
Ahlak bekçisi diyenlere burdan şöyle diyeyim bir ülke düşünün özgürsünüz tamam ama vatandaşlarının çoğunun muhafazakar olduğu toplumda kusura bakma ama sokakta kolay kolay yiyişemezsin birader.
Senin gibi sevgilisine sarılanları bile görünce kafayı yiyenlerden ötürü muhafazakar yerlere girmez olduk. Muhafazakar olmayan yerlerdeki muhafazakarlar da bir şey diyemiyor zaten. Ayrıca adam yanaktan öptüm diyor french kiss yaptım demiyor. -
Bir dh'linin sevgilisi varmış!?
Bizden değilsin
Şu yiyişmeseydiniz vs. diyenler: Nerenizle okuyosunuz çok merak ediyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Senin gibi sevgilisine sarılanları bile görünce kafayı yiyenlerden ötürü muhafazakar yerlere girmez olduk. Muhafazakar olmayan yerlerdeki muhafazakarlar da bir şey diyemiyor zaten. Ayrıca adam yanaktan öptüm diyor french kiss yaptım demiyor.
AHLAK MESELESİ...Sizin sevgili lügatınızda cinsel dürtülerin ön planda olduğu bir şey.Sevgili olmak demek iki kişinin bir birini daha yakından tanıması demektir aklınız hep bel altı.Eğer bu modern olmaksa bırakın kalsın istemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: T-72
Şu yiyişmeseydiniz vs. diyenler: Nerenizle okuyosunuz çok merak ediyorum...
Sen istisnasın kardeş lafı ortaya şutladım ben
Nasil kurguluyorsunuz bu kadar olayi sinema televizyon bolumu seni bekliyor
quote:
quote:
quote:
Senin gibi sevgilisine sarılanları bile görünce kafayı yiyenlerden ötürü muhafazakar yerlere girmez olduk. Muhafazakar olmayan yerlerdeki muhafazakarlar da bir şey diyemiyor zaten. Ayrıca adam yanaktan öptüm diyor french kiss yaptım demiyor.
AHLAK MESELESİ...Sizin sevgili lügatınızda cinsel dürtülerin ön planda olduğu bir şey.Sevgili olmak demek iki kişinin bir birini daha yakından tanıması demektir aklınız hep bel altı.Eğer bu modern olmaksa bırakın kalsın istemez.
Sözlüyüm ben yakında nişanlanacağım, tanıma evresini geçtiğimi düşünüyorum. :)
-
Bu olaydan sonra ek tercihlerde polisli yazıcam
quote:
quote:
quote:
quote:
Sözlüyüm ben yakında nişanlanacağım, tanıma evresini geçtiğimi düşünüyorum. :)
Ne mutlu sana ben sana sevgililerden bahsetmiştim bir şey diyen olursa biz nişanlıyız diye savarsın zaten esnaflar yaşlılar zaten sarmaşdolaşolan ergenleri uyarıyorlar.
-
Bu adamlarin %90'inin ahlakla alakasi yok, biz yapamadik sen de yapmayacaksin kiskançligi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 5 Ağustos 2016; 21:26:02 > -
Gerci bir yandan haklisin da bazi ergenler eve gidemedikleri icin sokakta cok abartiyorlar. Ama yine de cok rahatsiz etmedikleri surece bir sey diyemeyiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X