Şimdi Ara

Parfüm Önerisi [Aklımda Paco Rabbane İnvictus Var]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnvictus çok hoşuma gidiyor birde tatile gideceğim iki hafta sonra kızları etkileyen bişeyler olsun istiyorum
    İnvictus beni çok zorluyor açıkcası 180 tl
    50 liraya defacto saat alacağım + mayo falan 300 lira gidecek ve bunun çoğu parfüme gidiyor.
    16 yaşındayım bildiğiniz ucuz 0-100 arası güzel kokulu kadınları etkileyen kalıcı hoş parfümler varsa tavsiye edin lütfen çünkü yarın avm ye gidip deniyeceğim önerdiğiniz parfümleri.
    Doldurma parfümlerin kokusunu beğenmiyorum invictus diye aldım uzaktan yakından alakası yok orjinal parfüm önerinizi bekliyorum.

• çok fazla kişi invictus kullanıyor çakmasıyla orjinaliyle herkeste var o yüzden bence gereksiz bide 180 lira hiç gerek yok tavsiyede bulunamıcam çünkü parfümler hakkında çok bilgim yok bu linkteki arkadaş incelemiş parfümü

http://www.parfummeraki.com/2014/11/paco-rabanne-invictus-2013.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

çok fazla kişi invictus kullanıyor çakmasıyla orjinaliyle herkeste var o yüzden bence gereksiz bide 180 lira hiç gerek yok tavsiyede bulunamıcam çünkü parfümler hakkında çok bilgim yok bu linkteki arkadaş incelemiş parfümü

http://www.parfummeraki.com/2014/11/paco-rabanne-invictus-2013.html

Çok fazla kişinin kullandığını düşünmüyorum sonuçta 180 200 liralık bir parfüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum dp denedinmi

• 50tlye saat alıp 180tlye parfüm almak bana garip geliyor. son olarak invictusu çok kişi kulllanıyor, 200tl civarı parfüm için uçuk bir rakam değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

50tlye saat alıp 180tlye parfüm almak bana garip geliyor. son olarak invictusu çok kişi kulllanıyor, 200tl civarı parfüm için uçuk bir rakam değil

Saat bana kalsa puma'lar çok hoşuma gidiyor 200 lira alırımda babamda 200 lira o dandik saate verme adam gibi bişey alalım diyor onun gösterdiği saatler 500-600 lira bende aileme o kadar yük olmak istemiyorum. 500-600 tl herkes için çok para
    Olmazsa 15 liraya dandik bir saat alıp geçeyim diyorum kendimi kanıtlama insanların gözüne bak ben zenginim puhahha deme amacım yok 10-15 liralık saatde takarım sonuçta kral padişah çocuğu değiliz hayatlarımız standartlarımız belli öyle tipler çevremde fazlaca var 200-300 liralık saat alıp orda burda fiyatını haykırıp durmaları hiç hoş değil görgüsüzlüğü sevmiyorum zaten.
    O zaman 10 liraya doldurma parfüm al diyeceksiniz parfüm birazda sağlık ile ilgili ve sağlık açısından tehlike yaratabilecek ürünleri denetlenmemiş ürünleri almak istemiyorum sonuçta sağlık bu 10 liralık saat bana ne zarar verebilir düşünce kırılır o kadar onuda gider yenisini alırım.Parfümü kaliteli adam gibi bişey olsun istiyorum sonuçta artık genciz kötü kokmak olmaz. Benim bazı kriterlerim vardır
    Ayakkabı Cildime Temas eden ürünler Tshirt Pantalon Diş macunu vs bu tip ürünleri bütcem yettiği kadar en iyisini almaya çalışıyorum en iyisi demek en pahalısı demek de değildir zaten 400 liralık airmax ayakkabım 50 liralık decathlondan aldığım ayakkabı kadar rahat değil. Neyse çok uzattım

İşin açığı daha ucuza daha güzel kokular varsa tabiki ucuz olanı tercih ederim ama sağlık açısından tercih etmiyorum açık parfümleri invictus'ü bügün ailemede gösterdim beğendiler büyük ihtimal onu alacağım.
    One milionda fena değildi ama sıktığım one milion'un kokusu uçtu invictus hala duruyor ve invictus biraz daha yaşıma uygun.
    200 tl de parfüm için az değil demişsin de benim için birazcık yüksek bir rakam
    Yorumun için teşekkür ederim

• one million alma şekerli bir koku yazın hoş olmaz ayrıca saglıgım açısından parfüme 200 lira veriyorum demişsin eser abinin parfümleri açık parfüm forumdaki çogu kişi ondan alıyor saglıksız oldugunuda düşünmüyorum . Kişisel bakım ürünlerinde kaliteli almaya çalışıyorum demen çok akıllıca bence bende çok dikkat ederim ürünlerin kaliteli olmasına . he birde 50 tl lik saat alcagına 10 liralık al gitsin nasılsa 2 side bu yazı zor çıkartır aslında bana sorarsan direk 300+ bir saat al çünkü adam gibi uzun süre kullanailecegin saatler bu fiyatlardan başlıyor

en pahalısı demek en iyisi degil aynen dogru diyorsun ama ucuzlardan iyi birşey çıktıgına hiç denk gelmedim genelde pahalı olan şeyler iyi oluyor ama hepsi degil seçici olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWalkeR -- 30 Temmuz 2015; 9:47:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Bargello parfüm önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

one million alma şekerli bir koku yazın hoş olmaz ayrıca saglıgım açısından parfüme 200 lira veriyorum demişsin eser abinin parfümleri açık parfüm forumdaki çogu kişi ondan alıyor saglıksız oldugunuda düşünmüyorum . Kişisel bakım ürünlerinde kaliteli almaya çalışıyorum demen çok akıllıca bence bende çok dikkat ederim ürünlerin kaliteli olmasına . he birde 50 tl lik saat alcagına 10 liralık al gitsin nasılsa 2 side bu yazı zor çıkartır aslında bana sorarsan direk 300+ bir saat al çünkü adam gibi uzun süre kullanailecegin saatler bu fiyatlardan başlıyor

en pahalısı demek en iyisi degil aynen dogru diyorsun ama ucuzlardan iyi birşey çıktıgına hiç denk gelmedim genelde pahalı olan şeyler iyi oluyor ama hepsi degil seçici olmak lazım

15 liralik saat alip gidecem yeter bana uniye gectigimde iyi bisey alirim.
    parfümde çok kararsız kaldım internetden alan herkes sahte diyor 260 lirada vermek istemiyorum 200 son sinir benim icin hb de 200 tl mizuda 170 kafam karisti iyice
    acık parfümlerde invictus a yakın koku bulamadım bugun yine bakarim ama kolonya gibi kokuyor acik parfumler

• Kardesim paralarını bilmiyorum ama 16-17 yaşındakiler için armani code sportu ve bvlgari aqva marineyi öneririm çok ağır bir kokuda değiller kızlarında hoşuna gidiceğinden eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymoneysniper

Kardesim paralarını bilmiyorum ama 16-17 yaşındakiler için armani code sportu ve bvlgari aqva marineyi öneririm çok ağır bir kokuda değiller kızlarında hoşuna gidiceğinden eminim

Armani code baktımda ćok iğrenç bir kokuydu hiç beğenmedim öbür dediğin parfüme bakacağım tatile gitmeden alayım diyorum

• dior homme intense almadan önce bileğine sık hemen koklama 5 10dk geçsin ondan sonra bak kokusuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymoneysniper

Kardesim paralarını bilmiyorum ama 16-17 yaşındakiler için armani code sportu ve bvlgari aqva marineyi öneririm çok ağır bir kokuda değiller kızlarında hoşuna gidiceğinden eminim

aqva yı beğenenler oldukça fazla ama kalıcılık sıfır anladığım kadarıyla
  • Lacoste Essential, tek geçerim. Bargello Invictus u iyi yapmış bu arada, bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 7 Ağustos 2015; 1:44:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.