arkadaşlar yeni parfüm alacağım sizce hangi parfümün kokusu daha iyi not:internetten alacağım ona göre önerirseniz sevinirim TŞK
quote:Orijinalden alıntı: ateş_kafa Lacoste Red Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Emin ol Boss-BOSS kadar iyi değil zamanında onuda kullandım.Boss'un ben 1/5 ini rahat,durup dururken koluma sıkıp koklayarak bitiriyorum
quote:Orijinalden alıntı: GKHN_93 quote:Orijinalden alıntı: ateş_kafa Lacoste Red Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Müthiş Emin ol Boss-BOSS kadar iyi değil zamanında onuda kullandım.Boss'un ben 1/5 ini rahat,durup dururken koluma sıkıp koklayarak bitiriyorum Doğrudur. Ama ben BOSS kullanmadım hiç o yüzden bilmiyorum. BOSS ne kadar bu arada?
quote:Orijinalden alıntı: Vikernes quote:Orijinalden alıntı: GKHN_93 Hugo Boss-BOSS Mükemmeldir Dp de var mıdır bunun çakması? var tabi olmaz mım kodu B4 jil sander sun men (j4) gio 212 men (c1)
arkadaşlar sizce lacoste sayfasından alışveriş yapmak akıllıcamı doğrusunu söylemek gerekirse tr sitelerinden baya ucuza geliyor eline
quote:Orijinalden alıntı: GKHN_93 Hugo Boss-BOSS Mükemmeldir Hugo Boss-Boss mükemmelse Hugo Boss-Soul mükemmel ötesi bişey. Orjinal olmalı dpden falan almayın taklidi başarısız.
quote:Orijinalden alıntı: GKHN_93 Hugo Boss-BOSS Mükemmeldir Koku hafifmidir yazın sıkmak için falan ben pek ağır kokulu parfümleri sevmem. 50 metre öteden kokuyu almalarına gerek yok yani.
arkadaşlar bu D&P parfüm açık parfümler konusunda marka mıdır? yoksa parfümerilerdeki herhangi bir açık parfüm ile aynı kalitede olup, parfüm kodları da tutar mı?