Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cool Water jelatinli satan bar mı bilmiyorum. Bnm bildiğim o parfümün jelatinsiz olduğu. Ben aldığımda da öyle gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 25 Şubat 2016; 22:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Davidoff un eski parfümleri sanırım jelatinsiz satılıyor. Zira ben de farklı sitelerden cool water ve zino almıştım ikisi de jelatinsiz gelmişti.
    Kutusunun altında BATCH kodu var mı? Şişesinde ki BATCH kodu ile uyuşuyor mu?
  • Elky kullanıcısına yanıt
    Kutuyu attığımdan bilemiycem ama şişenin üzerinde bi kod var. Kontrol edebileceğim site falan var mı?

O zaman geçmiş olsun. Kutusu olmadan, şişe altındaki veriler yeterli değil maalesef.
    Ayrıca sahte vs olsa dahi, kutusu olmadığı için ürünü iade etmekte sorun yaşarsınız.

Don bile alsanız orijinal ambalajını en az 30 gün saklamanızı öneririm.
  • Bugün izmir cigli kipadaki boyner girise stand acmis antonio banderas parfumler 39.9 dı ben blue seduction aldım. Başka parfümlerde vardı hepsine bakmadım sitedeki fiyatına göre %50 indirim yapıyorlar ama çok çeşit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 10 Mart 2016; 15:13:50 >
  • Gucci Pour Homme II Edt 100

Givenchy Gentlemen Only Intense Edt 100ml Parfüm

Viktor Rolf Spicebomb Edt 90 Ml Erkek Parfümü

Dolce Gabbana The One For Men EDT 100 ml

Kullananlardan öneri ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Bugün izmir cigli kipadaki boyner girise stand acmis antonio banderas parfumler 39.9 dı ben blue seduction aldım. Başka parfümlerde vardı hepsine bakmadım sitedeki fiyatına göre %50 indirim yapıyorlar ama çok çeşit yok.

Hocam Fiyatı uygun ama 1 saat sonra kokusu yok.

ben Kırmızı şişesini defalarca kullandım ama dedigim gibi kalıcılık yok.
  • bladecarter kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın bende başka parfüm arayışı içindeydim ama fiyat uygun olunca aldım kokusu çok hoşuma gidiyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Gucci Pour Homme II Edt 100

Givenchy Gentlemen Only Intense Edt 100ml Parfüm

Viktor Rolf Spicebomb Edt 90 Ml Erkek Parfümü

Dolce Gabbana The One For Men EDT 100 ml

Kullananlardan öneri ..

Hepsi iyi parfümler benim sıralamam

1-Gucci Pour Homme II Edt 100

4-Givenchy Gentlemen Only Intense Edt 100ml Parfüm

3-Viktor Rolf Spicebomb Edt 90 Ml Erkek Parfümü

2-Dolce Gabbana The One For Men EDT 100 ml

olurdu.

Bu arada orjinal kutusuz parfüm almak isteyenler benimle iletisime gecebilir. Ortalama 120 TL parfüm fiyatları. Istanbul içi elden test ederekte teslim edebilirim kargoda yapabilirim.

• One million a cok benzemek kaydiyla hangi parfumleri onerirsiniz? Odunsu koku diye geciyor ama dogrumudur?

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Zara Man Uomo kokusu One Million'a çok benziyor fakat maalesef One Million kadar kalıcı değil.

• Alacağım parfümün fiyatları nedeyse aynı mizu mu ? misspera mı ?
  • Tesekkurler hocam,iyi forumlar

• yurtdışından %100 orjinal parfüm almak isteyenler pm atsınlar, freeshoptaki liste fiyatının üstüne sadece 5 euro ekleyerek istediğiniz parfümü tamamen orjinallik garantisiyle alıp türkiyeden yollarım. Bildiğiniz gibi internette çoğu bilindik firma bile tamamen orjinal olmayan parfüm satmakta, %100 orjinal ürünler freeshopta ve boynerde satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranberries666 -- 15 Mart 2016; 1:08:17 >
  • şu anda trendyolda 1 alana 1 bedava var ama orjinallik ve skt konusunda bir bilgim yok.
  • Trendyol sağlam mıdır parfüm konsunda versace eros aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyolda sıkıntı yok rahat olun
  • Arkadaşlar kesinleştirmek için soruyorum.Şimdi Amazon'dan sipariş verdim.Parfüm 30 dolar kargo dahil 71 dolar tuttu.Türk Lirası 220 lira.Bu parfüm geçecek mi geçmeyecek mi gümrükten? 75 Euro sınırı konusu var birde.Kimisi geçti diyor kimisi takıldı diyor şans işi mi bu ? Ben satıcıyla konuştum geçer dedi.Geçmezse iade ettiririm.İkincisi fragrancex.com'dan getirirsek ne olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
  • acn10 kullanıcısına yanıt
    60 tl kargo vermek çok saçma bence o paraya çok güzel parfümler alınabilirdi yurt dışı hariç
  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.