Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
97
Favori
751.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: luciferian

işimiz hizmet gücümüz eau de toilet

fragrancedirect.co.uk den %5 indirim kuponu almak için;

Coupon code yazan yere 117 ya da 134 yazın

ürününüzü %5 indirimli alın

teşekkürler %5 %5 tir. ne inse kardır

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

işimiz hizmet gücümüz eau de toilet

fragrancedirect.co.uk den %5 indirim kuponu almak için;

Coupon code yazan yere 117 ya da 134 yazın

ürününüzü %5 indirimli alın

teşekkürler %5 %5 tir. ne inse kardır

rica ederim, %10 indirimli alabilme imkanımız da var ancak %10 indirimi de yine 000 ile 999 arası bir sayı ve muhtemelen 1 tane. ben ilk 100 denedim bişey çıkmadı, 100 den sonrasına da forumca bakalım

• %5 için 290-849'da kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 8 Nisan 2009; 0:44:59 >
    Gigabyte X58A-UD3R - Intel İ7 950 -SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER - 11*1,5tb + 2*1tb+ 6*2TB= 30,5 TB :) - Corsair 3*2GB DDR3 1600Mhz - Samsung 226BW - GIGABYTE GTX460 O.C. - Thermaltake Toughpower 675W
  • yani tek tek rakamları girip denemek gerekiyor gasliba o zaman hep beraber bi anlaşma yapalım misal ben 100 200 arasını deneyebilirim yarın

Orjinalden alıntı: asy06

quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

quote:

Orjinalden alıntı: akoray

bu arada ne zaman 120 sayfa olduk???

Gerçekten daha dün filan bu konu 78 ya da 79 sayfaydı...2 günde bu kadar nasıl artar sayfa sayısı ve 120 lere gelir...bu işte bir tuhaflık var gibi

ben görünce şok oldum zaten.. 79 dan 120 ye uyumuştum biraz.. dedim bikaç hafta uyudum herhalde..

ya ne çok mesaj atılıyo takip edemiyorum valllaaaa

• Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girip yazamıyordum, konudan bayağı bir geri kaldım. Başka parfüm sitesi bulduğumuzu ve bununda kargosunun ücretli olduğunu öğrendim. Amaaaaaa

04/04/2009 tarihinde FRAGRANCEX den 4 kalem parfüm sipariş verdim. Ödemeyi de paypal ile yaptım.
    07/04/2009 tarihinde ürünler kargolanmış.

ama sıkı duruuuuuuuun...

Bana takip edebilmem için takip numarası vermişler.Acaba sadece bana mı özel yoksa herkese mi????

Yoksa uygulama yeni mi başladı???????????

Orjinalden alıntı: cemtuna

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girip yazamıyordum, konudan bayağı bir geri kaldım. Başka parfüm sitesi bulduğumuzu ve bununda kargosunun ücretli olduğunu öğrendim. Amaaaaaa

04/04/2009 tarihinde FRAGRANCEX den 4 kalem parfüm sipariş verdim. Ödemeyi de paypal ile yaptım.

ama sıkı duruuuuuuuun...

Bana takip edebilmem için takip numarası vermişler.Acaba sadece bana mı özel yoksa herkese mi????

Şimdi kontrol ettim ama "Worldwide Premium Shipping (2 - 7 Business Days) - Sorry, this option is not available for this country" bu seçenek seçtiğiniz ülke için geçerli değil diye yukarıdaki mesajı verdi...senin ki ilginç?? peki takip numarasından takip edebiliyormusun, denedin mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: cemtuna

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girip yazamıyordum, konudan bayağı bir geri kaldım. Başka parfüm sitesi bulduğumuzu ve bununda kargosunun ücretli olduğunu öğrendim. Amaaaaaa

ama sıkı duruuuuuuuun...

Eskiden de oluyordu bu, alıcı o gün çok ballı olunca takip numaralı gönderi veriyorlar.
    Biz de o kadar olmadığı için hep takipsiz post aldık.
    Sebebini sorunca, hata olmuş bik bik diyorlardı. Ne güzel hata.

• Başlığı açan arkadaş ilk mesajını düzenlerse makbule gececek.. siteler ve kısa bilgiler olabilir.. sürekli aynı konular geçip duruyor emsajlarda..
  • %5 indirimli takip nolu siparişimi verdim şimdi. Emporio Armani He 100ml satın aldım. Ödemeyi paypal la yaptım ancak paypal çok fazla kur farkı aldığı için (GBP=2.45 diyorlar,şu anda 2.35te aslında) banka kartımdan ödemeyi seçtim, umarım ekstre tarihinde finansbank tan güzel bir kazık yemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 8 Nisan 2009; 12:40:46 >
    Ürünler elime 2 günde ulaştı. Pazartesi 13:00 gibi dispatched olmuştu çarşamba 12:30 kapımdaydı, heralde Türkiye'den
    bir siteye sipariş vermiş olsaydım ancak bu kadar hızlı olurdu.
    Parfümlerin her ikiside (CK Crave,Lanvin Arpege) jelatinli-kutulu olarak elime ulaştı.
    Kokuları hakkında henüz tam denenmediğim için şuan için yorum yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 8 Nisan 2009; 12:49:50 >
    Gigabyte X58A-UD3R - Intel İ7 950 -SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER - 11*1,5tb + 2*1tb+ 6*2TB= 30,5 TB :) - Corsair 3*2GB DDR3 1600Mhz - Samsung 226BW - GIGABYTE GTX460 O.C. - Thermaltake Toughpower 675W
  • ben de cheapsmells den diesel green ile benetton hot aldım ilk deneme için bunları seçtim.gelirse devam ederim almaya.yalnız kartımdan daha para düşmemiş .sizin de sonra mı düşüyor parasını_=?

Orjinalden alıntı: rasalhague

Kusura bakmayın şuan için biraz şoktayım ben hala FD'ye tracking numarası için mesaj atarken gönderilen ürün elime geçti.
    Ürünler elime 2 günde ulaştı. Pazartesi 13:00 gibi dispatched olmuştu çarşamba 12:30 kapımdaydı, heralde Türkiye'den
    bir siteye sipariş vermiş olsaydım ancak bu kadar hızlı olurdu.
    Parfümlerin her ikiside (CK Crave,Lanvin Arpege) jelatinli-kutulu olarak elime ulaştı.
    Kokuları hakkında henüz tam denenmediğim için şuan için yorum yapamıyorum.

Maşaallah:) Hayırlı OLSUN:)

Orjinalden alıntı: verondeniz

ben de cheapsmells den diesel green ile benetton hot aldım ilk deneme için bunları seçtim.gelirse devam ederim almaya.yalnız kartımdan daha para düşmemiş .sizin de sonra mı düşüyor parasını_=?

ne zaman sipariş ettin merak ettim benim 2 nisan da dispatched olan siparişim halen gelmedi.

Orjinalden alıntı: VLife

sonunda aldık bi tane rochas bizde cheapsmells den
    31 mart ta sipariş verdim 6 nisan da elime geçti

merhaba hayırlıolsun..orjinalini kullanmadım hiç bende almayı düşünüyorum nasıl buldun parfümü=?

Orjinalden alıntı: monodoks

quote:

Orjinalden alıntı: verondeniz

ben de cheapsmells den diesel green ile benetton hot aldım ilk deneme için bunları seçtim.gelirse devam ederim almaya.yalnız kartımdan daha para düşmemiş .sizin de sonra mı düşüyor parasını_=?

ne zaman sipariş ettin merak ettim benim 2 nisan da dispatched olan siparişim halen gelmedi.

ben bu sabah siparişi verdim şuan dispatched olmuş.ama para düşmedi kredi kartımdan sanırım

Orjinalden alıntı: jesus_nnn

quote:

Orjinalden alıntı: VLife

sonunda aldık bi tane rochas bizde cheapsmells den
    31 mart ta sipariş verdim 6 nisan da elime geçti

merhaba hayırlıolsun..orjinalini kullanmadım hiç bende almayı düşünüyorum nasıl buldun parfümü=?

Rochas guzeldır kalıtedırde abi orjnalı bende pek kalıcı deıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 8 Nisan 2009; 15:16:53 >
  • fragrancex gözümden düştü son siparişlerim 27 gün oldu hala kayıplarda belki diyorum seçimlerde ptt biraz yoğundu falan ama yok gümledi galiba normalde 14 15 gün gibi gelirdi neyse soğuk su içicez artık üstüne gelmezse bundan sonra strawberryden başkası yalan benim için .

Orjinalden alıntı: musttyy

fragrancex gözümden düştü son siparişlerim 27 gün oldu hala kayıplarda belki diyorum seçimlerde ptt biraz yoğundu falan ama yok gümledi galiba normalde 14 15 gün gibi gelirdi neyse soğuk su içicez artık üstüne gelmezse bundan sonra strawberryden başkası yalan benim için .

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.