Şimdi Ara

Pardusta 'Kullanıcı Değiştir' komutu sonrası ekran kararma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pardus 2007 (kernel 2.6.18.675) kullanıcısıyım. Radeon 9550 ekran kartım var ve sürücüleri yüklü (3B desteği mevcut).
    Sorunum şu,
    "Çıkış" menüsünden "Kullanıcı değiştir" (eşzamanlı oturumları yönet) komutunu verince ekran kararıyor ve sonrasında hiçbir şekilde görüntü gelmiyor (monitör tamamen kapanmıyor, siyah görüntü ecnebi deyişiyle 'black screen'). Bilgisayarın kilitlenmediğini harddiskten gelen kafa tıkırtıları sayesinde anlayabiliyorum. Resetlemeden görüntü alamıyorum.
    Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercangun -- 10 Mart 2007; 22:37:48 >

• Diger kullaniciyi nasil yarattiniz? Siz yarattiysaniz gerekli grouplari eklediniz mi? En bastan diger kullanici olarak girebiliyor musunuz?
  • Diğer kullanıcıyı TASMA->Sistem Seçenekleri->Kullanıcı Yöneticisi'nden ekledim. Wheel ve user gruplarına dahil.
    Oturumu kapat komutuyla diğer kullanıcıya geçebiliyorum yani kullanıcının hesabında sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercangun -- 11 Mart 2007; 20:10:36 >
  • Arkadaş 34 kişi okuyor da niye 1 kişi cevap yazdı? Yok mu buralarda takılan usta bir Linuxçu?

Açık kaynak diyoruz bilgi paylaşımı diyoruz ama küçücük bir zuhurda bulunmuyorsunuz yaw

(ula Hasan at la bunları dışarı )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.