Bildirim
Pardusta exe dosyası çalıştırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rufus kullanmak yerine linux için olan alternatif uygulamaları deneyebilirsiniz: bu makalede nasıl woeusb uygulamasının kurulduğu anlatılmış pardus debian tabanlı bir işletim sistemi olduğundan uygulama çalışacaktır.OMG! Ubuntu!How to Create a Bootable Windows 10 USB on Ubuntu - OMG! Ubuntu!https://www.omgubuntu.co.uk/2017/06/create-bootable-windows-10-usb-ubuntu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D1AC3835 -- 20 Nisan 2020; 2:28:22 >
-
Ben bu işler için unetbootin kullanıyorum. sudo add-apt-repository ppa:gezakovacs/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install unetbootin -
Unetbootin ile Windows yazamazsınız WoeUSB kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: kirmik
Ben bu işler için unetbootin kullanıyorum.sudo add-apt-repository ppa:gezakovacs/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install unetbootin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olabilir, ben Windows özelinde denememiştim açıkçası. Gerekçesi nedir?quote:
Orijinalden alıntı: OkneaS
Unetbootin ile Windows yazamazsınız WoeUSB kullanın.
Alıntıları Göster -
Nedenini bilmiyorum fakat Unetbootin ile windows iso yazmayı denediğimde çalışmamıştı. -
USB'yi NTFS olarak formalarsak çalışır sanki. Bir ara deneyeyim ben bunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X