Şimdi Ara

PARDUSTA DİĞER DİSK BÖLÜMÜNDEKİ DOSYALARA ERİŞİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ***Pardusu diski bölümleyip kurdum ama kullanırken sürekli windowsu kullandığım c deki dosyalara ihtiyacım oluyor ama pardus üzerinden bu dosyaları göremiyorum illa kopyalamam mı gerek yoksa başka bir şekilde bunu halledebilir miyim ?
    ***Diğer bir soru pardus bana yavaş geldi(işlemcim x6 1055t çok hızlı olmasa da böyle yavaş olmasını beklemiyordum) windows ile ikili sistem olduğu için mi böyle yavaş yoksa normal bir durum mu ? ..
    ***Son olarak açmadığı bazı bölümler var mesela kmix tıklıyorum ama açılmıyor benzer bir kaç şey daha açılmıyor sebebi ne olabilir ?
    Çok soru sordum ,,şimdiden teşekkürler ...

• Pardus kullanmadığımdan şu an tam yolunu söyleyemeyeceğim ama dosya yöneticisi vasıtasıyla erişebilirsin.
    Şu an Ubuntu kullanıyorum ve Ubuntu'da sol taraftaki ev klasörüne tıklayınca Windows kurulu bölümü görebiliyorum.

Sisteminin yavaş olmasının sebebi net olarak nedir bilemiyorum. Zira tek çekirdekli bir core2solo işlemci kullanan bir laptopta Pardus yavaşlık hissettirmeyecek bir hızda kullanılabiliyordu.

Pardus'un kerneli biraz eski kalıyor diğer dağıtımlara göre. En son kernel sürümünü kullanan Ubuntu 11.10, Fedora 16 veya Open Suse 12.1 ile sistemin daha verimli çalışabilir diye düşünüyorum.

Kmix sanırım ses karıştırma aracıydı KDE'de (ben GNOME ve Unity kullanıyorum genelde). Pardus donanımına yeni olduğu için belki tam destek veremiyor olabilir. Dediğim gibi son teknolojilerle uyumlu olarak geliştirilen en son kernel sürümüne sahip dağıtımları denemeni tavsiye ederim. Pardus'taki gibi KDE arayüzünü kullanmaya devam etmek istiyorsan Open Suse tavsiye edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.