Şimdi Ara

Pardus + Xfce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler KDE'nin performansını nasıl buluyorsunuz?

Ben Xfce denemek istiyorum ancak bundan önce eğer daha önce yapan varsa düşüncelerini öğrenmek istedim. Aranızda Pardus'a (Ya da başka bir dağıtıma) Xfce kurup deneyen var mı? KDE'den vazgeçmeye değer mi? Bir de şimdi sistemi boşu boşuna riske sokmayalım :)

• Daha önce XFCE'nin hem 3.x serisini hem de 4.x serisini kullandım. Gayet başarılı ve hızlı. Fakat KDE' de eğer çok sıkıntı yaşamıyorsanız, Pardus' a kurmak ve derlemek için fazla uğraşmaya değmez diyorum. Ben de Pardus kullanıyorum ve KDE'den memnunum.
  • Teşekkür ettim, yorum için
  • Ben su anda Pardus'ta Xfce kullanıyorum ve gayet hızlı calısıyor KDE'ye gore artı Beryl'de yuklu ve ben gayet memnunum yani. Ama tabii kide sana kalmış denemesi bedava ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetserif

Ben su anda Pardus'ta Xfce kullanıyorum ve gayet hızlı calısıyor KDE'ye gore artı Beryl'de yuklu ve ben gayet memnunum yani. Ama tabii kide sana kalmış denemesi bedava ;)

acaba tasmayı ve paket yöneticiyi xfce de randımanlı bir şekilde kullanabiliyor musunuz? xfce'i kurmuştum. çok hafif ve hızlı çalışıyor ama kde'nin fonksiyonelliğinden şimdilik uzak(pardus için). belki ilerde tam randıman verdiğinde kde ye bir alternatif olabilir.
  • Evet xfce ile tasma ve pisiyi cok rahat bir sekilde kullanabiliyorum, bu arada haklısınız daha biraz daha fonksiyonellik katılması lazım ancak neden bilmiyorum ama KDE Xfce yanında biraz kaba duruyor, ben boyle dusunuyorum ayrıca hız olarak xfce gayet basarılı zaten gtk+ kutuphanelerini kullandıgı icinde rahatlıkla son surat gnome uygulamalarını kullanabiliyorsunuz.
  • Teşekkürler, yorumlar için. Bir de şunu sorayım, Xfce'yi kurarken nasıl kurdunuz? Yani graphic installer denilen şeyi mi indirip çalıştırdınız, yoksa derleme falan yaptınız mı? Ben graphic installer'ı çalıştırdım ancak başaramadım. Yani tamam, installer'ların 4'ü de bütün adımları başarıyla geçiyor ancak en son adımda takılıyordu. Daha sonra da korktum uğraşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pardus GNOME Masaüstü Ayarı
    3 yıl önce açıldı
    Kali linux vs Ubuntu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İllaki pardus ile xfce kullanacam diyorsan xfce şu anda contrib deposunda var.Oradan kurabilirsin.Şu adreste nasıl yapılacağı anlatılıyor.

PARDUSA XFCE4 KURMAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.