Şimdi Ara

PARDUS Sorun Üstüne Sorun Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar be nyeni pardus kulanıcısıyım ama bazı sorunlarla karşılaşıyorum.Sorunum çözülecek mı bakalım...

Bende Ati ekran kartı var ve ben ekran kartını tanıtamıyorum.Ben mi yanlış yapıyorum acaba diyorum.Yaptığım işlem ise şu:

Kurdulumdan sonra Paket Yöneticisine giriyorum güncelemeleri göster dedikten sonra yeni paketler bölümüne ati yazıyorum ve karşıma çıkan ati ekran kartı driveri yazan kutucuğu okeyleyip.Paketleri kur diyorum yaklaşık 40mb indirip kuruyor.
    Daha sonrasında restart atarak başlangıçdaki pardus menüsüne tıklayarak orada "ATI Casalyst Control Centerr " a tıklıyorum şu hatayı veriyor : "Sorunla karşılaştı.Atı grafik sürücüsü kurulmadı veya Ati surucusu düzgün çalışmıyor.
    Atı surucusunu kurun veya aticonfig'i kullanarak yapılandırın. " Diyor.

Ne yapmam lazım farklı bir önerisi olan varsa lütfen yardım etsin.

2'ci olarakda bir sorum var kurdukran sonra ilk açılışda sağ altta bir pisi güncelemeleri var işte pisi simgesinin üzerinde 175 ad. yazıyordu ekran kartını yukleyınce bu sayı 138 e düştü bunların hepsını yuklemem gerekıyormu yoksa benımle alakalı olanları mı yukleyecegım.

W810İ/512mb

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ DOĞULUR

• şimdide ati driverini kaldırdım konsoldan yeni baştan kurdum gene olmadı

kolsonda sunlar yazıyordu : versiyon 8.455.2 , sürüm 27 diyordu .

W810İ/512mb

• E zaten çözümü kendisi söylüyor. aticonfig'i çalıştırın diyor, çalıştırdınız mı?

Orjinalden alıntı: Challenger

E zaten çözümü kendisi söylüyor. aticonfig'i çalıştırın diyor, çalıştırdınız mı?

nerden calsıtıracagımı bır bılsem

W810İ/512mb

• Önce tüm güncellemeleri kur.Daha sonra yine konsolda aticonfig --initial komutunu ver.

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.