Şimdi Ara

Pardus'a İnternet Explorer Kurulumu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir düşünüyordum bunu ve biraz araştırarak yaptım, aslında çok zor bir tarafı yok,
    İnternet explorer kurmak istiyorsanız şu şekilde bir yol izlemeniz gerekiyor ;
    Öncelikle Pardus 2007.3 sürümü olmalı,en son ve en iyi sürüm bence bu.
    "Wine" adlı bir program var, bu program Linux üzerinde Windows uygulamalarını çalıştırmaya yarıyor.
    Depo bölümünden arayarak öncelikle bu Wine programını kurmamız gerekiyor.Depodan kuruyoruz.

Öncelikle "ies4Lİnux" programını indirmemiz gerekiyor buradan ;

http://www.tatanka.com.br/ies4linux/download.html

İndirdiğimiz Tar.Gz dosyasını maaüstüne koyabilirsiniz, buradan sağ tıklayarak Aç ve buraya Aç diyoruz,
    oluşan klasöre Çift tıklıyoruz ve klasör içerisinde F4 ile Konsolu açıyoruz, bazı komutlar gerekiyor.
    Ancak unutmayalım klasör haricinde bir yerdeyken bu vereceğim komut çalışmaz, klasör içerisindeyken F4 ile konsoldan
    şu komutu giriyoruz !

"su" komutuyla ve "parolayla" öncelikle giriş yaparak, gelen satıra " ./ies4linux " komutunu giriyoruz.

Gelen pencerede, çeşitli İnternet Explorer sürümleri ve Flash eçeneklerine benzer seçenekler sunulacak,
    ie6 seçebilirsiniz.Hepsine evet cevabını veriyorsunuz...

Bağlantınızın iyi olması gerekiyor,biraz uzun süre, yaklaşık yarım saat sürebiliyor ama bağlantıya göre daha da az sürebilir.
    İnternet Explorer için gereken tüm dosyaları ve Flash dosyalarını indirmeye başlıyor.Kurulum bittikten sonra Ev dizini içerisinde "bin" klasörü oluşuyor.Ek dosyalar buraya konuyor ve gereken bağlantılar da masaüstüne konuluyor.Kurulum bu kadar,
    Linux içerisinde İnternet Explorer hayırlı olsun.

Bu programı kurup kurmama konusunda tereddütlüydüm,Linux içerisinde çeşitli Java uygulamaları çalışmıyor o yüzden
    bunu denemek zorunda kaldım.Özellikle işyerlerinde gerekli programlar Java probleminden , Linux'te çalışmıyor.Deneyip görmek lazım...
    _____________________________________________________________________________________________________________________________

Eğer kurulum sırasında hata verirse tüm işlemleri tekrarlayın,mutlaka kurulacaktır,bu şekilde çok sayıda program kuruluyor ancak ben İnternet Explorer denedim ve şu an çalışıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul'dan -- 24 Aralık 2007; 0:22:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.