Şimdi Ara

pardus 2007.2 çalışan cd yi kullanınca windows açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalışan cd yi kullandım fakat kurmadım, sadece cd den açtım işim bitince sistemi kapattım ve cd yi çıkarttım tekrar windowsu açmak istediğimde Disk boot failure, insert system disk and press enter diye bir uyarı çıktı...windowsun boot unu falan silmedim kesinlikle ama neden bu uyarı çıktı anlamadım..sisteme format atmadan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: lombak

çalışan cd yi kullandım fakat kurmadım, sadece cd den açtım işim bitince sistemi kapattım ve cd yi çıkarttım tekrar windowsu açmak istediğimde Disk boot failure, insert system disk and press enter diye bir uyarı çıktı...windowsun boot unu falan silmedim kesinlikle ama neden bu uyarı çıktı anlamadım..sisteme format atmadan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

al sana bir klasik windoz salaklığı... bu bile aslında elinde bulunan cd yi kurup kullanman için çok gerekli bir sebep ve fırsat bence. sorunun cevabına gelince xp cd sini tak tamir seçeneğini seçtikten sonra fixmbr komutunu yaz işelm bittikten sonra restatrt et çalışması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.