Bildirim
PARDON FİLM MÜZİĞİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben çok beğendim şarkıyı.filmi izleyemedim daha filmi de izlemek istiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: ce_za
ceza fuat ve dj funky c nin yapmış olduğu şarkı hakkındaki görüşleriniz nelerdir...........
Filmin sonunda çalan müzik mi oluyo bu dediğin şarkı...
Devletten 6 yıl üç ay alacaklıyız yani toplamda 18 yıl 9 ay alacaklıyız enişteyi ondan öldürdüm
Filimin sonları oldukça eğlenceli olmuş...Filimin içindeki müziklerde cuk oturmuş hüdayda, acemkızı, edipakbayram bi parçası(aklıma gelmedi)
-
arkadaşlar şarkı çok süper tabi ceza yapcakta kötü olcakkkkkkkk -
bu parcayi nereden bulabiliriz.. elinde olan varsa lutfen fade.xfiles@gmail.com adresine yollarmi?? -
ewt şarkı çok güzel olmuş funk c nin strach ler harika. -
isyeyenler PM atabilir link vermek yasak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyx45r -- 23 Nisan 2005, 13:18:06 > -
Film Süperdi Herkeze tavsiye edilir -
Müzik süper yaw!! Ceza Fuat Funky C bu üçlü daha güzel şeyler de yapar yakında.
C E Z A -
tamamda sarkı sadece sonda çalıyo gönül ister ki film akışı içindede çalsa .sonda çalınca ne olcak ki herkez film biter birmez çıkıyo salondan kimi yerlerde film bitince kesiyo filmi kapatıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X