Şimdi Ara

Parçalar uyumlu mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uyumlu problem yok gönül rahatlığıyla alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Uyumlu problem yok gönül rahatlığıyla alın

1 ay önceki konulara mesaj atmanın anlamı yok.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Ben cevap attıysam seninde cevaplamana gerek yok.
  • quote:

Ben cevap attıysam seninde cevaplamana gerek yok.

Uyarmak istedim boşu boşuna üste taşıyorsun konuları, güncel değil, post kasacaksan başka yerde yapabilirsin bunu
    Şuan cevap vermesen post kastmazdın.Leon formlarda bişe biliom die takılıyon ama bişeden çaktığın yok boşuna laf kalabalığı yapma sus.
  • kimin neyi bilip bilmediği ortada...
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Haklısın sağdan soldan duyma laflarla o anakarta oc yapılmaz diyerek gereksiz post kasan adam ben o oc yapılmaz dediği anakarta paşa paşa oc yaptım mesajda attım cevap veremedi.Yancılara harcıcak vaktim yok.
  • quote:

Haklısın sağdan soldan duyma laflarla o anakarta oc yapılmaz diyerek gereksiz post kasan adam ben o oc yapılmaz dediği anakarta paşa paşa oc yaptım mesajda attım cevap veremedi.Yancılara harcıcak vaktim yok.

Sorunlu musun sen kardeşim

Paylaş bakalım o.c sonuçlarını o zaman, her pm'e cevap vermek zorunda değilim.

Açtığın konulara bak öyle konuş neyi bilip bildiğin ortada;

http://forum.donanimhaber.com/m_99866540/f_//tm.htm#99866540
    http://forum.donanimhaber.com/m_99545113/f_//tm.htm#99545113

100 TL'lik anakartla da o.ç yapılaiblir, G3258 zaten çarpanı açık bir işlemci nedir yani o.c yaptın da ne oldu, günde 10 saat tam yük altında oyun ve bench kasıp ekran görüntülerini ekle bekliyoruz

Hahaha tüm forumları ezberlemiş hayran olmak böyle bişe sanarım.Sen oc yapılmaz dedin bu 1.Herşeyi açıkladıktan sonra sus pus oldun bu 2.Daha fazla küçülme bence.
  • quote:

Hahaha tüm forumları ezberlemiş hayran olmak böyle bişe sanarım.Sen oc yapılmaz dedin bu 1.Herşeyi açıkladıktan sonra sus pus oldun bu 2.Daha fazla küçülme bence.

Konu açıp söz ettiğim şekilde benchleri yayınla bakalım o zaman hadi göreyim seni
    İyiki mesajları silmemişim görelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.