Şimdi Ara

Parça Parça Oyun Bilgisayarı Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Parça Parça Pc Toplamaya Karar verdim Şuanda 850 Liram Var Hangi Parçalardan Başlıyayım Ne Alayım Önerirmisiniz Toplayacağım Pcde Çoğunlukla Oyun Oynayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• B450 anakart 500tl

Athlon 200GE 350tl

Toplam 850 tl ile başlangıç yapılabilir

Edit:

4gb ram 200tl
    80+ sertifikalı psu 200tl

400tl de sonra eklersen kasasız halde çalışır sistemin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 11 Ocak 2019; 22:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd, monitör, klavye seti gibi ekipmanlar almani tavsiye ederim. İşlemci piyasası ryzen 3000 serisi ile yeni bir seviyeye geçeceği için oralar da piyasa karışacak. Şimdilik ufak fiyatlı ekipmanlara yatırım yapman mantıklı olur diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parça parça sistem toplamayın. Yeni modeli çıkar, kutusunu bile açmadığınız ürün güncelliğini yitirmiş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça parça sistem toplanır ama ne aldığın önemli. Ben o paraya özellikle şunu al demem, karşına almayı düşündüğün veya alınca sisteminde kullanabileceğin hangi ürün indirimli fiyattan, düşeş denk gelirse alır geçersin. Ama bu ürün işlemci veya ekran kartı gibi teknolojisi değişen, yeni serisi gelebilecek bir ürünse, ve diğer donanımları toplaman uzun sürecekse, uzak durmakta fayda var. Kasa, klavye, Mouse, monitör falan alınabilir. Ancak güç kaynağın hem kaliteli hem de watt değeri yüksek bir ürün olsun. Bireysel kullanıcı isen 700-750 watt civarı, kaliteli bir ürün.
  • Paranı biriktirmeye devam et, parayı para getirecek işlerde kullanmaya yönel, istediğin sistemi almaya yetecek paran olduğunda sistem toplamaya başla. Naçizane fikrim budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.