Bildirim
Paragraf ve ayt tarih denemesi öneri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hız ve renk önerir misin hocam
-
Bu saatten sonra paragrafı sal bence hocam. Hergün 1 tane Türkçe denemesi patlat hatta hızını alamazsan 1tane daha patlat 120 dakika kontrol dahil miss .
Ayt tarih için kesinlikle sınav öncesi çözmen gereken kaynak Ramazan yetgindir . Bunu alıp haziranda çöz derim ben aldım 5 günde bitti aybı sorulara tekrar tekrar bakıyorum.
Ramazan yetginden önce toprak sosyal1 çok kaliteli
+ karakök tarih 60'lı sipariş ettim bugün şuan kargoda geldiği gün söylerim nasıl bir deneme diye ama bana arkadaşım önerdi günde 3-4 tane sınava kadar tam tekrar denemesi dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alesleri çöz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet gayet güzel bir deneme hocam öneririm. Baştaki soruları biraz kolay ama sonlara geldikçe soruların zorlaştığını anlıyorsun öğretici oluyor yani
-
Ramazan yetginin soru bankasını çözmüştüm hocam. Karekökü bende düşünüyorum gelince biraz bilgilendirirsen çok sevinirim
-
Tab2 hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka sende sözelcisin bir sorum daha olacak felsefe grubu için konu anlatımı kitabı kullanıyor musun zaten az bir zaman kaldı not almakla vakit kaybetmek istemiyorum ne önerirsin
-
Hocam eşit ağırlığım ben.d ama tüm derslerde olan düşüncem yazmak olurdu. Kendi notunu kendin çıkarttığında sınavda direkt o not aklına gelir. Diğer dersler bittiyse o dersleri deneme rutinine koy kalan konulara aban derim :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X