Şimdi Ara

Paragraf en iyi nasıl kasılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Paragraf en iyi nasıl kasılır?

(En Son Oy Tarihi: 19.9.2018)
Giriş
  • 12. sınıfa yeni geçtim, kitaplarla aram gayet iyidir ve paragraf çözümünde de çok sorun yaşamıyorum. Yazın başında Limit Türkçe almıştım paragraf kısmını bitirdim ve dershaneden Bilgi Sarmal verilmişti bir test çözdüm Limitten sonra kolay geldi. Ne dersiniz Sarmal mı çözmeliyim, başka bir yayının paragraf kitabını mı alayım, çıkmış sorulara mı girişeyim? (Bir de Fen Bilimlerinin Türkçe kitabı var elimde ama paragrafları nasıldır bilemiyorum)

• Dostum uzun ve kolay paragraf soruları seçip her gün 20 tane çözersen aksatmadan kolayca halledersin
    Çıkmış sorular için henüz erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 14 Eylül 2018; 16:57:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla inanırmısınız bilmem denemelerde 27 net filan yapardım hiçbir paragraf kitabı çözmedim sadece deneme. Kitap okuma alışkanlığım hiç yok dil bilgisi cok az. Sınav günü nasıl olduysa bi özgüven geldi bana cok iyi odaklandım tyt türkcede 36d 3y yaptım yani sınav anı çok önemli kafanızın rahat olması soğukkanlı olmanız lazım cok paragraf çözmenin ufak pratiklerin dışında pek bir faydası yok bence zaman kaybı. İlla çözülcekse çıkmış sorular çözülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnacker -- 14 Eylül 2018; 19:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız ve renk var bende baya iyi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.