Şimdi Ara

PARAGÖZ YOUTUBE HOCALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiklerinizi yazın herkes uzak dursun izleyip para kazandırmasınlar bu gereksizlere ben başlıyorum 1-Rüştü paragözü

Saçma sapan ilgi çekici başlıklar atarak (örn:Son dakika sınav taktikleri-Bu videoyu izlemeden sınava girme!-10dakikada 5net-bunu izlemezsen sınavı kazanamazsın vb.) böyle başlıklar açıp videoyu gereksiz yere uzatıp (10dakikaya uzatıyo ki para kazansın) hem öğrencinin vaktini çalıyorlar hem de salak salak soru çözme taktiği verip öğrenciyi gaza getiriyorlar ÖSYM’de salak zaten böyle beleş soru sorucak sanki bu öğretmenlik değildir bu DOLANDIRICILIKTIR!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavı yetiştirdiysem Rüştü hoca sayesinde. Adam 20 dakika ders anlatıyorsa 2 dakika reklamını yapıyor çok bir şey değil. Ayrıca Rüştü hoca son tekrar videosunda soru da tutturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalk -- 15 Haziran 2019; 16:41:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes kampüs kanalıyla dalga geçer ama en faydalı videoları yine onlar attı bence
    Oo foruma hoşgeldin Tonguç yazacaklar gitsin Rüştü hocadan Paragrafı okumadan çözme videosunu izlesin

• Gencler o adamların öğretmen olduğundan bile şüpheliyim, hatta gbt baktırsa üç beş kaydı bile çıkar.Birde pancar motoru gibi patır patır konuşuyorlar ne dedikleri anlaşılmıyor.

• Öyle yaptım zaten ve meyvesini de aldım.

• Umut öncül son videolarında işi biraz abartmış. İzlenme kasın falan demiş. Öyle uğraşmak yerine dikkat çekmeye çalışsa çok daha iyi olur kendisi için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.