Şimdi Ara

Paragöz GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %10 komisyon aldıkları yetmezmiş gibi mesajlarım okunuyor. Bu mesaj bana gg den geldi.

Sayın mahruti,

GittiGidiyor harici iletişim bilgilerini paylaşmanızla ilgili uyarı mesajlarını dikkate almayarak aynı kural ihlalinde bulunduğunuz tespit edilmiştir. Bu sebeple üyeliğiniz hakkında son karar verilmek üzere gerekli değerlendirmeler yapılacaktır.

Bilginize,
    GittiGidiyor

Benim cevabım :
    "Son bir ilanım var o bitsin sonra üyeliğimi iptal ederseniz edin." dedim.

• evet okuyorlar.Geçenlerde bir olayda ben yaşadım.Adamın teki ilanda yazmış telefonu ankara ve eskişehirden elden alabilirsiniz diye.Bende dedim elden alsam fiyat ne olur gelip evinizden alayım dedim.Daha sonra bana mesaj geldi gg güvenli alışveriş sistemine aykırı davrandığınız için üyeliğiniz iptal edilecekir dye.Birkaç gün sonra üyeliğimi iptal ettiler..Adi herifler madem öyle bir kural var niçin önce adamın ilandaki elden alışveriş ibaresini silmiyorsunuz?O adam ilanındaki ürünü satınca para alacaklar elbet menfaat icabı ialndaki ibareyi kaldırmıyorda , benim üyeliğimi iptal ediyor
  • Ürün listelerken bile para alıyor satılmasa bile . Bence buna birinin dur demesi lazım.
  • Onu bırak mesajların okunması bile yeteri kadar rahatsız edici bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 7 Mart 2010; 20:00:44 >
  • Adam sizi zorlamı üye yapıyor yada konustuyuor.

Üye olurken okumaktan çekindiğin sözleşmede bunların hepsı yazılıdır.

ayrıca orası pek bılmıyorm ama ozel bır sırket sanırım dur dıyebılcek kımse yok.
  • Site harici işlem yapmak yasak olduğu için okunuyor. Ticari bir oluşum oldukları düşünülerse paragöz denemez. Kullanmak zorunda değiliz. Sahibinden.com gibi siteleri tercih edebilirsiniz. Diğer arkadaş için söyleyeyim, gg harici işlem yapmanın yasak olduğunu belirten birçok ibare mevcut.
  • Ben ilanlarıma telefon numarasını yazıyorum millet arıyor konuşuyorum ama msj olarak iletişim bilgileri vermek yasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zorla ürün satın veya alın demiyorlar.
    Ne yapabilirsin ki sen istedin diye komisyonu düşürecek değiller.Alternatiflerini deniyebilirsin tabi ne kadar iyiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 7 Mart 2010; 20:28:21 >
  • GG nin avukatları gelmiş ben gider. :D
  • arkadaşlar onlar okunmuyor ki okumaya kalksalar hangi birisini okuyacaklar belirli filtreler var o kelimeker geçince mesajda anlıyorlar bu yüzdende cep numarasını sıfır beşyüz elli beş , 0 beşyüz 5 5 gibi veya mail adresini gönderirken araya filtreye takılmasını önleyecek işaretler koyun / - * gibi @ işaretinide at et özel a gibi yazın..
  • ben size ip ucu veriyim. msn'e davet edin. kullanıcı adınızı msn adrsinizin başı olsun. örneğin şöyle diyebilirsiniz:
    mail adresiniz örneğin : "ahmet@hotmail.com" olsun.
    gg kullanıcı adınız da "ahmet" olsun.

"kullanıcı adımı emesene ekle"

karşınızdaki biraz kafası basan biriyse anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 7 Mart 2010; 20:50:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.