Şimdi Ara

Parafly Akaryakıt Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parafly ile Akaryakıt Sektöründe 75 TL ve Üzeri 5 Harcama Yapın, 30 TL ParafPara Kazanın!
    Parafly ile 17 Ekim-15 Kasım 2016 tarihleri arasında akaryakıt sektöründeki tüm Banka POS’larından yapılacak beşinci 75 TL ve üzeri harcamaya 30 TL ParafPara verilecektir.
    Bir müşterinin kampanya boyunca kazanacağı ParafPara tutarı 30 TL ile sınırlıdır.
    Kampanyaya akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 75 TL ve üzeri harcamalar dahil edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAMPANYA” yazıp kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Ek kartlar kampanyaya dahil olup, Business kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir.
    ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 21.11.2016 olup kullanılmayan ParafParalar 22.11.2016 tarihinde geri alınacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzini de dün fulledik:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç ya da dört defa olsa yapılabilirdi fakat beş defa 75 tl çok olmuş.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hadi 5 defayada ok ama 1 ay içinde olmaz be gülüm, tır şöfor müyüz ki biz, ltfn itfffffnnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanyaların en azından bizim karımıza gibi gorunmesi gerekmiyor mu ya. 1 ayda 5 kere 75 sadece akaryakıtcıyı zengin eder.
  • Yine de hiç yoktan iyidir

• 375 e 30 veriyor. Üye işyeri şartını bıraktım marka şartı bile yok. Bu açıdan mükemmel ama süre kısa.
    Ben zaten axess totale başladım. Başlamasam bununla yapardım alışverişi.

• paraf karta olmuyor mu
  • cemall058 C kullanıcısına yanıt
    Paraf kartlarda dahil.

• Teşekkür ederim
  • Eksi kapatmada da sorun görünmüyor gibi değil mi? Puanlar her şekilde kullanılabilecek sanırım sadece akaryakıt da da geçerli olmayacak?

• Bugun gecen hafta kapatma talimatı verdiğim parafly kartım icin aradılar.
    Maaş müşterisisiniz, değerlisiniz vs.
    Ben de yaptığınız kampanyalar cok değişik ve zorlayıcı dedim
    Bana 4 ay 300 tl toplamda 1200 tl harcama yapmam karşılığında 100 tl parafpuan önerdi , ama bunu seyahat hattı ya da paraflytravelde kullanamayacakmışım
    Ben de "siz hala uçuş kartı mantığıni anlamamış görünüyorsunuz , nasil kullanacağıma kısıtlama getirmeniz yanlis" dedim ve kesin kapatma talimatı verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Urban Bug

Bugun gecen hafta kapatma talimatı verdiğim parafly kartım icin aradılar.
    Maaş müşterisisiniz, değerlisiniz vs.
    Ben de yaptığınız kampanyalar cok değişik ve zorlayıcı dedim
    Bana 4 ay 300 tl toplamda 1200 tl harcama yapmam karşılığında 100 tl parafpuan önerdi , ama bunu seyahat hattı ya da paraflytravelde kullanamayacakmışım
    Ben de "siz hala uçuş kartı mantığıni anlamamış görünüyorsunuz , nasil kullanacağıma kısıtlama getirmeniz yanlis" dedim ve kesin kapatma talimatı verdim

içinde hiç puanınız var mıydı blöf yaparken ya da kapatmayı ciddi düşünürken

110 puanım var 50 ücret aldılar kaç aydır blöf yapamadım
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    gecen sene ekimde -550 tlye inmiştim. ancak -300tl ye kadar kapatabildim. bu ay 600 tl ektreme yansıtıldı 2 il carpılarak. ben de bu yuzden rahatlıkla kapatınız diyebildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.