Şimdi Ara

Paraf Shell ve Zubizu kombosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
7
Favori
3.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Şu 100 lira ve üzeri 4 alışveriş olayından nefret eden bir ben miyim 400 liralık kampanya mı olur yav, o kadar zengin olsak senin kampanyana mı ihtiyacımız olur..

Paraf kusura bakma ama bu ay TOTAL'ciyiz. BKM Express ile 75 liralık akaryakıt alımına 25 Tl anında indirim.
  • Total ve Bkm silip süpürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zubizu'da 300 TL'lik yakıtı 30 gün içerisinde mi yoksa aynı takvim ayı içerisinde mi almak gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

quote:

Orijinalden alıntı: metburn

Zubizu uygulamasından oluşturulan kart nosuna 15 TL yüklenmedi.

yüklenmiş zubizu'dan oluşturulan karttaki puanı nasıl harcayacağız onuda bilmiyorum.

bu konuda bilgisi olan varmı?

Aracın kayıtlı olduğu farklı bir Shell kartın olabilir mi? fiziki olarak.

başka shell kartım var ama başka plaka tanımlı.
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Ayni takvim ayi icinde almak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

direk yakıt almadan shell den cektır ese dosta yakıt al beles puan

senin kadar eşi dostu olan yokki

petrolden cektır pompacıdan %5 ıskonto yaptır veya suıgara al sat hocam ne bılırm baska cozum yollları yok
  • Paraf sağ olsun bu ayda kazandırdı seviyorummmmmm seniii parafff
  • İzmirde yaşıyorum. Anadolu Caddesinde Bayraklı-Çiğli arası 3 tane shell var. Çok yoğun bir yol. Ama hiçbirinde paraf posu yok. Zubizuyu soruyorum Naldökendekine o da yok diyor. Burada reklam var diyorum. Konulmuş diyor. Yani fos bir kampanya.
  • arkadaşlar shellsmart kartım kayboldu yeni kart aldım. zubizu da smart kart bilgilerimi güncelleyemiyorum. ocak ve şubat ayında yaptığım yakıt harcamalarının hiç biri zubizu uygulamasında görünmüyor ve 15 tl de alamadım. Varmı bunun çözümü
  • quote:

Şu 100 lira ve üzeri 4 alışveriş olayından nefret eden bir ben miyim 400 liralık kampanya mı olur yav, o kadar zengin olsak senin kampanyana mı ihtiyacımız olur..

O kadar fakirsen kredi kartıyla işin ne diye sorarlar ama sonra. Ayda 400 lira normal. Ne yapsın adamlar, 50 liralık benzine mi puan dağıtsınlar?

• titan1905 T kullanıcısına yanıt
    Zubizu mh ara. 1 defaya mahsus kart numarasını değiştiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

O kadar fakirsen kredi kartıyla işin ne diye sorarlar ama sonra. Ayda 400 lira normal. Ne yapsın adamlar, 50 liralık benzine mi puan dağıtsınlar?

400 liralık mazot demek, benim arabayla 2000km demek. Ayda en fazla 1000km giden biri olarak evet fazla. Bunun kredi kartıyla alakası yok. Zengin olan kredi kartı değil bankamatik kartı kullanır ;) benim gibi fakirler kredi kartı kullanır. Ayrıca benim gibi fakirler totalin 75 liraya 25 lira indirimini kullanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 24 Şubat 2017; 21:36:10 >

• tusinami19 T kullanıcısına yanıt
    Ben geçen Gaziemir den almıştım paraf posu vardı karsiyakadaki istasyonda da branda görmüştüm kampanyaya dair

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.