Şimdi Ara

[PARAF/PARAFLY] Kadınlar Günü Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
15
Favori
11.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanirim 10 kat puan ayin 5inde yaptiginiz migros alisverisi icin yatmis.bu durumda ayin 5inde yaptiginiz alisverisin 9.90 indirimini donem icine yansittilarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 7 Mart 2015; 0:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sc1978 S kullanıcısına yanıt
    Bugun donemici islemlere yansiyinca parafgunum ve kadinlar gununden kac puan yattigini yazarmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 7 Mart 2015; 0:08:39 >
  • semihhhhhh S kullanıcısına yanıt
    Dün hızlıaldan 730 tl lik alışverişim olmuştu. 20 tl parafgünü indirim iadesi+3.68 tl parafpara+20 tl kadınlar günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outpost

az önce n11'den 334 TL'ye eski tarihli yarım altın(nadir gold) aldım. Fiyat piyasaya göre iyi ama hala halkbank'tan mesaj gelmedi

mesaj gelmiyor yarın donem içi işlemlere bakarken puanı görebilirsiniz.
  • 59 TL'lik market alışveriş lerinde hem kusurat indirimi hem de 10 kat puan yansiyor mu deneyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

birden fazla alışveriş yapıp hepsinden de indirim alabilen var mı ?

Evet arkadaşlar deneyen var mı? DKG kampanyasından tüm alışverişler için mi max tutar 20 Tl, yoksa ayrı ayrı her alışveriş için mi max tutar 20 TL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delipoyraz25

quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

birden fazla alışveriş yapıp hepsinden de indirim alabilen var mı ?

Evet arkadaşlar deneyen var mı? DKG kampanyasından tüm alışverişler için mi max tutar 20 Tl, yoksa ayrı ayrı her alışveriş için mi max tutar 20 TL?

O kadar da değil :) 5-8 Mart arası DKG ile azami 20 kazanilabilir. .

• Dun paraf gunumdu migros dan 850 tl geçtim sadece kadınlar günü 14 tl puan yattı paraf günü puanı yatmadi onun için yapmıştım ben TV aldım neyse bilginiz olsun birlesmiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Dun paraf gunumdu migros dan 850 tl geçtim sadece kadınlar günü 14 tl puan yattı paraf günü puanı yatmadi onun için yapmıştım ben TV aldım neyse bilginiz olsun birlesmiyo.

paraf gününün şartlarını okudun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Dun paraf gunumdu migros dan 850 tl geçtim sadece kadınlar günü 14 tl puan yattı paraf günü puanı yatmadi onun için yapmıştım ben TV aldım neyse bilginiz olsun birlesmiyo.

Lütfen kampanya şartlarını eksik okuyarak ya da okumadan insanları yanlis yönlendirmeyelim. . Parafgünümde market geçerli değil..

• morhipo 120 tl alisverise %0,5 den 60 kurus vermis. ama 10 ile carpmamis.. donem icinde oyle gozukuyor.. sonradan mi carpcak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada dan 500 liralik alisveris yaptim.

20 paraf gunum indirimi
    20 kadinlar gunu puani
    50 de hepsiburada %10 kampanyasindan gelecek.

Toplamda 90 tl avantajim oldu. Cok iyi firsat kacirmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

59 TL'lik market alışveriş lerinde hem kusurat indirimi hem de 10 kat puan yansiyor mu deneyen var mı

59 tl lik migros alışverişine 9 tl iade 1.2 tl puan geliyo sıkıntı yok.

06.03.2015 O/MİGROS M M M 59,00 TL 0,12
    06.03.2015 Paraf Üstü İndirimi +9,00 TL 0,00
    06.03.2015 Parafly ile size özel ekstra ParafPara 0,00 TL 1,08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsimay -- 7 Mart 2015; 11:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sc1978

mesajda mudo kampanyasından 15 pp kazandınız diyor. buün arayıpı paraf günümü bugün olarak değiştirmiştim ama ne onunla ne de dkg ile ilgli mesaj gelmedi

ben de mudo dan gift kart almayı düşünüyorum. gün içinde dkg mesajı gelirse bilgilendirirseniz seviniriz hocam
  • Henüz dönem içine yansımadı hocam. Yansıyınca Bakıp yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc1978 -- 7 Mart 2015; 12:37:31 >
  • forumland F kullanıcısına yanıt
    Dün paraf günümdü. Artan paraf para. Hızlıaldan 200 TL. Alışveriş Ve Mudo dan 100 TL. Gift card aldım. Her iki alışveriş içinde 5 er TL Paraf para vermiş. Ayrıca 10 TL Mudo kampanyasından paraf para ile. 2 tane de ekstra paraf para diye 9.00 ar TL. Paraf para yüklemiş. Toplamda paraf günüm, Mudo ve kadınlar günü kampanyalarından 38.00 TL yüklenmiş. Kadınlar günü için açıklamada ne yazıyor?

• Mudo dan gift kart alsak
    Paraf günü
    Dkg
    Mudo %10 bu üçü
    Aynı anda oluyormu oluyorsa 200 tl tekncekime

20 tl dkg
    20 tl %10 pUan
    10 tl de paraf günüm top
    50 tl puan yanlışım varsa düzeltin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 7 Mart 2015; 12:31:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Mudo dan gift kart alsak
    Paraf günü
    Dkg
    Mudo %10 bu üçü
    Aynı anda oluyormu oluyorsa 200 tl tekncekime

20 tl dkg
    20 tl %10 pUan
    10 tl de paraf günüm top
    50 tl puan yanlışım varsa düzeltin ?

2 TL de alışveriş puanı gelir toplamda 52 TL olur. Ancak bunu yapan var mı onu öğrenebilirsek , özellikle internetten oluyorsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

Tek cekim yaptiysan 5paraf taksit yaptiysan 2,5 paraf gelecek

bu bilgi nerede yazıyor acaba?
    Parafgünüm koşullarında:
    quote:

EKSTRA PARAFPARA uygulaması kapsamında, seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalardan 5 kat ParafPara kazanılacaktır. Kazanılabilecek maksimum ParafPara 20 TL'dir.

yazıyor.
    @afraze55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhero -- 7 Mart 2015; 13:13:59 >
  • Mudo kampanyası sanalda da geçerliymiş.
    O zaman en iyisi 8 Mart paraf günümde avantajix ile girerek mudo'dan gift card almak.
    Tek çekime gift card alımında % 10 ayrıca indirim yapıyor,
    hem de paraf puan oranı taksitte % 0,5 iken tek çekimde % 1.
    Üstelik tek çekim bile seçilmiş olsa Parafly Taksit kampanyası ile 4 taksit yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 7 Mart 2015; 14:37:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.