Şimdi Ara

▓Paraf/ly Erteleme Kampanyası(03-16 Ekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt içi tüm banka POS’larından tek seferde yapılacak 50 TL-30.000 TL arasındaki peşin işlemler ücretsiz ve faizsiz 1 ay ertelenecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ÖTELE yazıp 3404 ‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
    Business kartlar, Halkcard ve ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve nakit avans işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Yasal mevzuat gereği kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışı kaynaklı harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerde erteleme yapılamaz.
    Kampanyaya kira –eğitim - aidat ödemeleri, düzenli ödeme talimatları ve fatura ödemeleri dahil değildir.
    POS’tan kaynaklanan sektör uyumsuzluğu ya da farklı sebeplerle kampanyadan yararlanamama durumunda sonradan manuel erteleme yapılamayacaktır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

• Kampanyaya kira –eğitim - aidat ödemeleri, düzenli ödeme talimatları ve fatura ödemeleri dahil değildir.

Üniversite harcı ödeyeceğim. yukardaki maddeye göre benim işlem dahil olmuyor mu
  • Ertelemeyi boşver puan ver bize paraf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Atatürk AOF dahil oldu bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize plan değil puan lazım.
  • Adamsın paraf.
  • Ayın ilk yarısı erteleme ikinci yarısı peşine faizsiz 3 taksit paraf/ly klasiği oldu ✅ Güzel gidiyor paraf ekstra kampanyaları da gayet iyi son dönemde gözde kartlarımdan oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksitli alışveriş yaparsak; 2. ay ilk 2 taksiti birden mi ödüyoruz, yoksa tüm taksitler de 1'er ay geriye atıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Taksitli alışveriş yaparsak; 2. ay ilk 2 taksiti birden mi ödüyoruz, yoksa tüm taksitler de 1'er ay geriye atıyor mu?

peşin işlemlerde diyor hocam taksitli de olmaz.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Sadece peşin işlemler öteleniyor hocam taksitliler ertelenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Taksitli alışveriş yaparsak; 2. ay ilk 2 taksiti birden mi ödüyoruz, yoksa tüm taksitler de 1'er ay geriye atıyor mu?

peşin işlemlerde diyor hocam taksitli de olmaz.

Evet dikkat o kısma etmemişim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrlmz1

Bende onu soruyordum. Peki 50 paraf puan vermedi mi. Öyle bir kampanya var bilmiyorum biliyor musunuz. Eğitim yüzde 10 puan.

edit: yüzde 5 di pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 4 Ekim 2017; 12:2:30 >
  • quote:

https://www.parafcard.com.tr/3713-okula_donus_kampanyasi

Bu kampanyaya katılımınız varmıydı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

https://www.parafcard.com.tr/3713-okula_donus_kampanyasi

Bu kampanyaya katılımınız varmıydı hocam?

bu kampanyaya katılıp az önce ödeme yaptım. herhangi bir mesaj gelmedi. ertleme için anında bir ay ertelenmiştir mesajı geldi ama.

• İnternet şubesinden yada mobil uygulamadan güncel kampanyalarım kısmından takip edilebiliyor. Oradan bakabilirsiniz kampanyaya katılım olup olmadığını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.