Şimdi Ara

Paraf gold matematik seviyesi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabın seviyesi nedir? Yeni nesil sorularda çok ciddi sorunlar yaşıyorum. Tüm konuyu tekrar etmek için alınır mı? Mat netlerim 5-7 arasında şuan. Sebebi ise yeni nesil sorunum.

• up
  • 5 net yapıyosan soru bankası çöz konu eksiğin vardır
  • Paraf gold zaten soru bankası hocam. Klasik soruları yapıyorum fakat yeni nesil soruları yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cube00 -- 26 Ocak 2020; 13:50:7 >
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    ha pardon deneme sandım :D
    3-4-5 daha iyi gider bence
  • Şuan 345 çözmeye çalışıyorum zaten fakat yeni nesil ösym kısmını yapamıyorum. İstediğim kadar konu anlatım dinleyeyim yinede yapamıyorum. Bu kitabı hızlıca bitirip bir tane tekrar amaçlı yeni nesil soru bankası arıyorum. 345 kitabından bir tık altta olsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kitabı hiç bilmiyorum da büyük ihtimalle problemlerde sıkıntın vardır basit bi problem fasikülü alabilirsin
  • Elimde antrenman hiç problem değil kitabı var fakat onuda çözemiyorum :)
    mikail hocayı deneyebilirsin o zaman baya vakit alıyo ama çok sağlam
  • Baya videosu var bende satın aldım ama sevmedim. Selim yüksel daha iyi geldi. Mikail problemler yok bende. Sadece problemleri ondan mı dinlesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cube00 -- 26 Ocak 2020; 14:9:23 >
    yani hedefine göre de değişir mikail hoca çok zor sorular da çözüyo kaç net lazım sana mattan
  • Tyt 13-15 ayt 13-15 arası net lazım hocam bana. Toplamda tyt 50 ayt 20-23 net arası lazım. Geometri çalışmayacağım bu durumda ne yapmam lazım?
    o zaman kasma hocam mikail hocaya falan gerek yok youtubedan şenol hoca falan izleyebilirsin geometriden de üçgenlere çalışabilirsin en azından basit dörtgenleri de yaparsın üçgen bilgisiyle
  • Şenol değil de ilyas güneş ve selim yüksel izliyorum hocam. Yine de yeni nesil soruları yapamıyorum. Bana 345in bir tık altı yeni nesil matematik soru bankası lazım. Tyt tekrar edebilmek için çözmem gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cube00 -- 26 Ocak 2020; 15:10:33 >
    yaparsın hocam başlangıç için çok kitap var piyasada benim aklımda bi kitap yok şu an seni de yanlış yönlendirmiyim
    Acilin matematiğin ilacı veya Şenol hocanın merhaba tyt kitabına bakın ikisi de giriş seviyesi diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Acil matematiğin ilacı sayesinde tytde 10-15 net bandına çıkabilir miyim?
    Bilemiyorum ben sadece giriş seviyesi olarak önermiştim 10 15 net bandına çıkmak tamamen sizin çalışmanıza bağlı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Günde 4 saat sadece matematiğe ayırıyorum fakat yinede olmuyor. Yeni nesil soruları hiç bir şekilde yapamıyorum. Bu arada acilin çözümleri yokmuş o benim için büyük sıkıntı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.