Şimdi Ara

Paraf(fl)'tan 30 TL Paraf Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
20
Favori
4.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parafly ile Taksitli Harcamalarınıza 30 TL ParafPara!
    Kampanya kapsamında 24 Haziran – 9 Temmuz tarihleri arasında Parafly ile Paraf üye iş yerlerinde farklı günlerde ve tek sefer yapılacak 100 TL ve üzeri taksitli harcamaya 10 TL ParafPara verilecektir.
    Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara 30 TL ile sınırlıdır.
    Aynı gün yapılan harcamalardan sadece kriterlere uygun olan ilk işlem kampanyaya dahil olur.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KATIL” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
    Sonradan taksitlendirilmiş işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Business kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Sanal POS tan yapılan işlemler dahildir.
    Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 17.07.2016 23.59 olup kullanılmayan ParafParalar 18.07.2016 tarihinde geri alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyaler -- 24 Haziran 2016; 14:19:12 >

• link de benden olsun...
    http://www.parafcard.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/2322

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafly la katılabilen varmı .Kartınız kampanya giriş kriterlerini sağlamadığından kaydınız alınamamıştır diye mesaj geldi.
  • mesaj attım ama cevap olumsuz geldi

"kampanyaya dahil olmak istediğiniz kartınız, kampanya giriş kriterlerini sağlamadığından talabiniz alınamamıştır."

kart parafly platinum
  • http://parafly.com.tr/Kampanyalar/Index/1269

parafly dahil ama bende de sms e olumsuz yanıt geldi
  • ben de katılamadım parafly platinle
  • sms attım kartınız kriterleri sağlamadı diye katılım gerçekleşmedi tuhaf?(parafly platinum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar parafly için , KAZAN YAZIP GÖNDERECEKSİNİZ.
    paraf için KATIL yazıp göndereceksiniz.
  • Paraf kart imla katıldım.taksitle parafpara kampanyasına kaydiniz alınmıştır . Yanıtı geldi. Katıl Yazıp gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thk123 -- 24 Haziran 2016; 14:11:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

arkadaşlar parafly için , KAZAN YAZIP GÖNDERECEKSİNİZ.

Benim parafy kartım var KAZAN yazıp gönderdim olmadı ama KATIL yazıp gönderince kampanya katılımı alınmıştır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 24 Haziran 2016; 14:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

arkadaşlar parafly için , KAZAN YAZIP GÖNDERECEKSİNİZ.

tam tersi olmasın:)

yok tam dediğim gibi :) en azından paraf kartımla KATIL denedim oldu.
  • Parafly ile katılamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki kabul olmayan arkadşlar "KAZAN" değil de "KATIL" diye msj atın derim. bastaki yazanlarla linkteki farklı ilk mesaj güncellenebilir.
  • Katıl yazıp attım oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parafçılar, parafı bu aralar cüzdandan pek çıkarmadınız anlaşılan. halkbank'ın burnu iyice sürtmüş. sıkışınca, ayı kurtarmak için 23'ünde kampanya yayınladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 24 Haziran 2016; 14:18:05 >
  • Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Seyahat kısmında kullanılabilir (kullanılamaz) , avansı kapatır (kapatmaz) da dememiş ...
  • eksi puanı kapatıyor mu deneyen olursa burda yazarsa güzel olur arkadaşlar.
  • Son dort hanesi .... Parafly kredi kartiniz ile Taksite ParafPara Kampanyasi basvuru kaydiniz alinmistir.
    Katil yazıp yolladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman tek çekim yapmayın arkadaşlar benim gibi. Taksitli alışveriş yapmamaya andım var diye puan boşa gitti.
  • var mı kombo fikri olan?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.