Bildirim
Paraf 4x125 akaryakıt 40 Tl Paraf
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke sektöre marketi de dahil etseymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Katıldım teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Her 125'e 10 verse de normal vatandas da yararlansa keşke
Geçen ay yaptıklarında Opet'i akaryakıt olarak görmedi uğraştırdı beni. O yüzden yapasım gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu akaryakıt kampanyaları artık eksi bakiye kapatıyor değil mi arkadaşlar??? Bi ara akaryakıt kampanyasından kazanılan puan ile sadece akaryatık alabiliyorduk diye hatırlıyorum zorunlu olarak, yanılıyor muyum? _____________________________ -
Belirli bir firmaya özel olan kampanyalar öyle oluyor. Genel olanlar kapatıyor.quote:
Orijinalden alıntı: MakineMaden
Bu akaryakıt kampanyaları artık eksi bakiye kapatıyor değil mi arkadaşlar??? Bi ara akaryakıt kampanyasından kazanılan puan ile sadece akaryatık alabiliyorduk diye hatırlıyorum zorunlu olarak, yanılıyor muyum?_____________________________ -
kişiye özel sanırım.bende çıkmıyor
Kişiye özel değil. Herkes için geçerli.
Dun fulledim ne zaman bi alisveris yapsam hemen sonra kampanya cikiyo parafta bana gore yapiyo kampanyalari
4x125 deposu sıfırda olmayanlar için zor kampanya. aytemiz web yüklemesi sayaca işliyor mu
_____________________________ 2000tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Güven sorunu olanlar başka üyelerle işlem yapabilir -
Daha önceki Parafly kampanyalarında , Aytemiz mobil Bkm yükleme kampanyaya dahil edilmişti.
Bu kez de başka kombo olmazsa ben de ay sonuna doğru Aytemiz mobil yükleme ile işlemleri tamamlamayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cezalar yeterli olsaydı bu kadar suç işlenmezdi -
Deneyen var mi arkadaşlar, geçerli mi suanda Aytemiz yükleme?
Aytemiz mobil yükleme dahil, denendi
Teşekkürler hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android