Şimdi Ara

Paraf 200 tl akaryakıta 15 tl parafpara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realforever31

Bende konyadan Antalya'ya gidecem ama anlaşmalı tp bulamadım yolda
    Konya da Avcan Petrol tp var hem fiyatları uygun hem de kampanya geçerli oluyor. Yalnız konya merkeze girmeniz gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lukoile gidiyorum, cepteteb bonus 25/5, maksimum 50/5, world nakit 25/5 çektiriyorum. bi de %4 indirim kartı veriyorum. hop 100/19 ile çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 13 Temmuz 2019; 2:6:9 >
  • TP ile yaptıkları kampanyadan iş çıkmayacaklarını anladılar. Her şehirde bir iki istasyon ile kampanya yapılırsa olacağı buydu.
    200e 20 fena değil. Bunu kullanacağım. Maximum çıldırtmaya başlamıştı, aylar önce paraf aldım. Bunlar da çıldırtmaya başladı world aldım. Şimdi maximum ya da paraftan birini kapattıracağım. Hangisini kapattırsam diye düşünüyorum. Daha karar veremedim.

• TP bana güven veren bir firma ama istasyon ağı yaygın değil. Mazotu ucuzsa alırım mesela, birşey olmayacağını bilirim. İstasyon ağının yanı sıra kaçı paraf üye işyeri tartışılır. O yüzden iyi bir kampanya olmadı. Hem de çoğu kişinin tatile çıktığı bir dönemde.

• uygulamadaki sayaca gec yansiyor sanirim. iki gün olsu hala yansımadı alışveriş

• m_basar7 M kullanıcısına yanıt
    Hocam cektigin pos kati yakit falan olabilir hemen yansir halkbankta sayaca

• uyaran kullanıcısına yanıt
    hocam işlem detayin benzin ve yakıt istasyonları yazıyor. kampanya şartlarında banka kayıtlarina geldiktenbir gün sonra yansır yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

TEK SEFER ne ağa.. depo boş gitsem zor alır

puanları yakıta yatırdığımdan depo hep full geziyorum.bana yaramaz..

benden pass
    Ben depo hemen hemen doluyken 200 tl diyorum geriye 100 TL alıyorum depocudan böylelikle kampanyalar hiç bitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.