Şimdi Ara

Parabola Full PK Movie... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle teşekkür ediyorum video için gerçekten harika :) arkadaşa helal olsun. Yanlız bir kaç şey kafama takıldı sizin görüşlerinizi almak istedim. İzlediğim videoda defalarca debuf de-defans'a maruz kaliyor ama bunları hemen düzeltiyor bunu nasıl yapabiliyor? Bende bir Assas karakter oluşturuyorum şuan Adream seviyesinde ve priestler ile warrior lara karşı bişiler yapmak nerdeyse imkansız. Warriorların defansları korkunç damage almak nerdeyse imkansızki adamlar şurupla aldığımıda geri yüklüyor HP leri çok fazla. Priestler heal basıp duruyor bunun önüne geçmek için düz vuruşlarmı yapmak gerekiyor yani skillsiz saldırı anında fail mi verir heal? Çok iyi değilm bu konuda kabul ediyorum hazır mesaj yazmışken bir kaç konudada görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer olmazsa boşyere uzun süre kasmadan warrior açmayı düşünüyorum çünki.

Öncelikle karakterimi tanıtıyım.

57 Lvl
    Citin +7 set i var Dex bonus tamamı.
    MD+7 RB+2
    Shard+7
    tüm takılarım +9 dex.
    dex scroll defans scroll attack scroll hp scroll tamamını arenada kullanıyorum.
    Yanılmıyorsam 92 total HP bonusum geri kalanların tamamı dex e verilmiş.

Ancak istediğim verimi halen alabilmiş değilim. Lvlimde olan warrior ve priestlerin atakları 1600 1800 lerde gezerken benimki 1100 lerde. Daha arttırabilmek için sanırım yapabileceğim bişi kalmadı. (lvl atlamanın dışında)

Bu videoda ki arkadaş rüzgar gibi esiyo valla :) ben warrior görünce veya priest yol değiştiriyorum o priest ile warrior a aynı anda saldiriyor. İşin garibi ikisinide indirdi :S Dediklerinize katılıyorum karakteri iyi kontrol edebilmek çok önemli bu konuda çok pratiğim yok ama zamanla olmasını temenni ediyorum. Önerileriniz benim için çok önemli görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ve iyi eğlenceler diliyorum.

• Bu Parabola karus krali iKissYouDie yi Surekli Top ediyor Ben Parabola yi Cypherde oynuyor saniyorum ama..

Eger Cypher De oynuyor ise L.J Bence minor combo bulma konusunda Coqu UstaDlara haksizlik etmis olursun . Areste Olsa Bile G70 NYchrisden sonraki kusak Parabola :). Ama su var Parabola nin efsane oldugunu tanıyan kımse ınkar edemez..
  • arkadaşlar bunu sölemek bnmde gücüme gidiyor ama inşallah knight kalkar o yüzden oks öss ye gircek arklar BİLE calısmıyorlar bu oyun birgün bitcek ve bütün parlarınız bi bakmıssınız gitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Core0x7bf2

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle teşekkür ediyorum video için gerçekten harika :) arkadaşa helal olsun. Yanlız bir kaç şey kafama takıldı sizin görüşlerinizi almak istedim. İzlediğim videoda defalarca debuf de-defans'a maruz kaliyor ama bunları hemen düzeltiyor bunu nasıl yapabiliyor? Bende bir Assas karakter oluşturuyorum şuan Adream seviyesinde ve priestler ile warrior lara karşı bişiler yapmak nerdeyse imkansız. Warriorların defansları korkunç damage almak nerdeyse imkansızki adamlar şurupla aldığımıda geri yüklüyor HP leri çok fazla. Priestler heal basıp duruyor bunun önüne geçmek için düz vuruşlarmı yapmak gerekiyor yani skillsiz saldırı anında fail mi verir heal? Çok iyi değilm bu konuda kabul ediyorum hazır mesaj yazmışken bir kaç konudada görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer olmazsa boşyere uzun süre kasmadan warrior açmayı düşünüyorum çünki.

57 Lvl
    MD+7 RB+2
    Shard+7
    tüm takılarım +9 dex.

Ancak istediğim verimi halen alabilmiş değilim. Lvlimde olan warrior ve priestlerin atakları 1600 1800 lerde gezerken benimki 1100 lerde. Daha arttırabilmek için sanırım yapabileceğim bişi kalmadı. (lvl atlamanın dışında)

Bu videoda ki arkadaş rüzgar gibi esiyo valla :) ben warrior görünce veya priest yol değiştiriyorum o priest ile warrior a aynı anda saldiriyor. İşin garibi ikisinide indirdi :S Dediklerinize katılıyorum karakteri iyi kontrol edebilmek çok önemli bu konuda çok pratiğim yok ama zamanla olmasını temenni ediyorum. Önerileriniz benim için çok önemli görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ve iyi eğlenceler diliyorum.

Oncelıkle sunu soyliyim asla bi Asas la,Warrior ve Priest in ataklarının aynı olmasını bekleme.Cunku onların skilleri yuzde 200 250 dmg verirken snn yuzde 600 dmg veren bi skill in var.Warrior ları almak zor ozellıkle dd takıolarsa sabırlı olman ve guzel kombo yapman lasım.Guzel kombo icin de bol bol alıstırma...Priest ler ise asırı saglam değilse kolay kesilen joblardan biri.Eger adam saglamsa ve alamıyorsan bile bu videoyu izleyip adamın healine nasıl fail verdirtmen gerektigini ogrenmen gerek.R ile dmg verdiginde adam heal basamaz ama bu r yle dmg verirken diger skilleri de bosaltmak cok onemli ayrıca senin de kesinlikle ıskalamaman gerek bu da tecrube ve yetenek meselesi.Daha fazla bilgi icin LJ nin bloguna bakabilirsin..
    Not:İtemlerin fena degil.Ama unique takın yoksa sadece kupeleri ve kemer i dex 9 kullan digerleri gorev takısı olsa da olur hic fena deil gorev yuzukleri ve kolyesi...Cunku ap kadar hp,mp,defans,resist te onemlidir

• link tıkladıktan sonra free diorum inmior
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle teşekkür ediyorum video için gerçekten harika :) arkadaşa helal olsun. Yanlız bir kaç şey kafama takıldı sizin görüşlerinizi almak istedim. İzlediğim videoda defalarca debuf de-defans'a maruz kaliyor ama bunları hemen düzeltiyor bunu nasıl yapabiliyor? Bende bir Assas karakter oluşturuyorum şuan Adream seviyesinde ve priestler ile warrior lara karşı bişiler yapmak nerdeyse imkansız. Warriorların defansları korkunç damage almak nerdeyse imkansızki adamlar şurupla aldığımıda geri yüklüyor HP leri çok fazla. Priestler heal basıp duruyor bunun önüne geçmek için düz vuruşlarmı yapmak gerekiyor yani skillsiz saldırı anında fail mi verir heal? Çok iyi değilm bu konuda kabul ediyorum hazır mesaj yazmışken bir kaç konudada görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer olmazsa boşyere uzun süre kasmadan warrior açmayı düşünüyorum çünki.

57 Lvl
    MD+7 RB+2
    Shard+7
    tüm takılarım +9 dex.

Bu videoda ki arkadaş rüzgar gibi esiyo valla :) ben warrior görünce veya priest yol değiştiriyorum o priest ile warrior a aynı anda saldiriyor. İşin garibi ikisinide indirdi :S Dediklerinize katılıyorum karakteri iyi kontrol edebilmek çok önemli bu konuda çok pratiğim yok ama zamanla olmasını temenni ediyorum. Önerileriniz benim için çok önemli görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ve iyi eğlenceler diliyorum

genelde ardream warriorlari o kadar saglam olmaz..warriorlari gorunce asla yolunu degi$tirme..Ustlerine gidip saldir..muhtemelen kacmaya ba$larlar..w+r combosu yaparak kovala..muhtemelen yemiyecek ve sana leg cut atip slide yapmaya ba$licak budan sonra i$in ztn kolay..normal cureunu basip kesiceksin..video da dedigin debuffini malicesini vs vs aninda siliyor..bu cure pot ile yapilir..roguelarda explore skillerinde cure curse gibi bir skill var..ancak bu skili kullanmak icin sundriesden cure pot alman lagzim..ataga gelirse daggerlar ustunde biraz cali$..md+8 fln yapmaya cali$..kiyafetler ve takilar guzel..atagim kadar mana hp resistde olsun diyorsan kupe ve yuzukleri gorev takisi kullan..boylece dexin azcik du$er ancak mana hp resistler artar..combo ve minor ustunde cali$..ancak bu $ekilde saglam olabilirsin

• Abi o zmn oyunda zewk varmıs bide.
  • quote:

57 Lvl
    MD+7 RB+2
    Shard+7
    tüm takılarım +9 dex.

Bloguma bakabilirsin bikaç numara için. Ayrıca youtube da 0000000 yazarak izleyip izlediğini öğrenmeye çalışabilirsin. Ayrıca indirdiysen bu videoda üniversitede ders olarak anlatılacak tarzdan bişi

• @raoncamp
    NYchris sağlam bir player bile değil charı çok iyi güzelde oynuyor ama pro bir player değil kunt gibi oda.
    G70 den bahsetmek gerekirse ben bile ondan iyi oynarım. 2 kişi ile anne annemde minor combo yapar:)
    0000000 a gelince iyi combo yapıyor olabilir, iyide oynuyor olabilir ama Parabola kadar seri minor yapması imkansız zaten yapamıyorda...
  • parabola,NYchris,kunt,g70,0000000 hepsi yalan
    tek gercek ben

videoyu yeni izliyebildim..daha once izlemi$tim ama yine de guzel..ar$ive kattim..bu adam kadar ii $ekilde priestlerin heallerini kesebilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 16 Nisan 2007; 22:40:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

@raoncamp
    NYchris sağlam bir player bile değil charı çok iyi güzelde oynuyor ama pro bir player değil kunt gibi oda.
    G70 den bahsetmek gerekirse ben bile ondan iyi oynarım. 2 kişi ile anne annemde minor combo yapar:)
    0000000 a gelince iyi combo yapıyor olabilir, iyide oynuyor olabilir ama Parabola kadar seri minor yapması imkansız zaten yapamıyorda...

Parabola harika oynuyor olabilir.Ama demin de dediginiz gibi pro bir playerdan soz ediyorsak 0000000 basta gelir kesinlikle combatları muhtesem...
  • Parabola Bu Oyunda En Hayran Olduğum 1. Assasin.
    2. sini sölemem Reklam olur Bu Frmdan Yalakacı dersiniz sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

quote:

@raoncamp

Parabola harika oynuyor olabilir.Ama demin de dediginiz gibi pro bir playerdan soz ediyorsak 0000000 basta gelir kesinlikle combatları muhtesem...

parabolanin da kombatlari 0000000 kadar ii
    parabola genelde ilk prieste daliyor ki bence en dogrusu da bu
    sonra magelere..

0000000 ise bele$ np anlayi$iyla direk magelere daliyor..daha sonra diger characterlere

0000000 in anlayi$i gorunu$te eziq olanlari onceden alip gucluleri sona birakiyor..parabola ise direk saglama daliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

quote:

@raoncamp

sonra magelere..

0000000 ise bele$ np anlayi$iyla direk magelere daliyor..daha sonra diger characterlere

0000000 in anlayi$i gorunu$te eziq olanlari onceden alip gucluleri sona birakiyor..parabola ise direk saglama daliyor..

Valla 2 videoda önümde hatta 4 videoda önümde. Şu kadarını söyleyebilirimki Zero Fp ler ile +7 shard +8md ile dragon çıkarsın elini öpeyim
    Yani zeroyuda biliorum nasıl oynadığını skill dizilimleri vs vs ve saf bir minorcu değil charı çok sağlam iyide oynuyor pro char pro player diyebiliriz, parabola için ise vasat char ultra-player

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

quote:

@raoncamp

sonra magelere..

Valla 2 videoda önümde hatta 4 videoda önümde. Şu kadarını söyleyebilirimki Zero Fp ler ile +7 shard +8md ile dragon çıkarsın elini öpeyim
    Yani zeroyuda biliorum nasıl oynadığını skill dizilimleri vs vs ve saf bir minorcu değil charı çok sağlam iyide oynuyor pro char pro player diyebiliriz, parabola için ise vasat char ultra-player

0000000 F9Devil gibi adamlar kimse lvl kasamaz item yapamami$ken item yaptilar 70e kastilar geleni geceni kestiler..FD geldiginde herkes lvl yapti item yapti..bu adamlar yerlerinde saydilar..sonra bug vs vs nedeniyle oyunu biraktilar..G70 NYchris gibi adamlari saymiyorm..bana gore oyuna gelmi$ gecmi$ en ii 3 asas parabola,0000000,DaggerPhobia dir..DaggerPhobia parabola ile 0000000 in combo+minor kari$imiydi..tek eksigi combatlari ii yapamiyor..kafasini hizli cali$tiramiyordu..parabola gibi oyun zekasi olsa nerde ne yapicagini bilseydi bu oyunun en ii asasi ku$kusuz daggerphobia olurdu..parabola,0000000,daggerphobia nin kari$imi bir assassin olsa da videolarini izlesek..malesef yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 16 Nisan 2007; 23:15:30 >

• burası cypher mı yaws, çok tanıdık nickler var eski zamanlardan
    ahh ahh piskopat charım vardı bea, keşke satmasaydım
  • DagerPhobia da iyi oynuo haklısın Ama Charını sattı O bildiğim kadarıyla Charını sattıktan sonra gen.tr de bi videosu var charı satın alan kişi tarafından Gerçekten Berbat Oynuo Diyebiliriz.Yanlış biliyor oalbilirim ama ben böle okudum böle gördüm.
    FD den önce minor daha az yatırıodu insanı çünkü Ctrl bug vardı yane şimdi olsa bizde en azından daha iyi yapabilriz minor comboyu.merak ettiğim Şey Şu HarDeath Veya L.J Cvp larsanız sevinirim.Şimdi kimileri 8-Minor 7- Mana koyuo Bazıları ise 2 Ye mana 3 e minor yada 2 ye minor 3 e mana koyuo hangisi daha elverişli sizce Hangisini yapmak daha iyi..
    Bu arda parabola nın skill dizimini hala anlamış diilim
  • dostum o senin tamamen oyun anlayi$inla alakali..

bana 6-7-8 e skill koyup combo yapmasi cok zor geliyor..
    o yuzden ben

1-hp pot
    2-3-4-5- atack skili
    6-mana
    7-8- minor olarak kullaniyorm

mana $uan 1.9k o yuzden 2 slot minor yapabiliyorm..eger manan 1.5k flnsa tek slota koy oyle yap..

i$in onemli kismi eger sana combo yaparken 6-7-8 de olan atack skilleri ile combo yapmak kolay geliyorsa minoru ve manayi 2-3 e koyarak kullanabilirsin..yani tmmen seninle ilgili bir$Ey
  • Skill dizilimi sağ tuşa minor alan biri için ideal aslında.
    1 lf olmak zorunda basması kolay olmalı 2-3 spike trust 4 MANA buarsı şaşırtıcı çünkü 4 e çok kolay basılır dikkat ederseniz r nin üstündedir ve manayı sürekli yüksek tutmak istediği için kolay yerde 5-6 bloody ve cut 7 minor 8 hp pot buda kaçarken minore asılıp sağ eliyle hp pot içmek için olsa gerek. Bende ilk gördüğümde o ne lan dedim sonradan çözdüm
  • sol elle combo,sag elle mana+minor yapimi bence en ideali
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.