Şimdi Ara

Para verip TR'ye geçmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki yorumlari pek takma derim,cogunlugu oyunlarda kufur edip aglayan taraftan.
    Ben takimimla gectim oyunlara duo olarak giriyoruz daha çok.Westten pek farki oldugunu soylemem.Bazi herolari her oyun gormekten sıkılıyosun ve bazen de laf anlatamiyosun ki bunlar westte de basima gelmisti.Yani ya ben şansliyim ya da tr serveri soylendigi kadar kotu degil.ayrica gercekten kaliteli oyuncular da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir.west olmayabilir ama o eloda gercekten guzel oyunlar donuyor arkadaslarin da israr ediyorsa gecebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Burdaki yorumlari pek takma derim,cogunlugu oyunlarda kufur edip aglayan taraftan.
    Ben takimimla gectim oyunlara duo olarak giriyoruz daha çok.Westten pek farki oldugunu soylemem.Bazi herolari her oyun gormekten sıkılıyosun ve bazen de laf anlatamiyosun ki bunlar westte de basima gelmisti.Yani ya ben şansliyim ya da tr serveri soylendigi kadar kotu degil.ayrica gercekten kaliteli oyuncular da var.

@MrVayne

Teşekkürler yorumlarınız için.
  • Bakma burda yazılanlara kardiş westte Ruslara polaklara Rumlara sıkıyolardı şimdide TR serverine.Tamam şuan gerek meta gerek kalite olarak diğer serverlardan düşük seviyede nedeni ise sadece yeni olması bence westteki hesabım perma yiyene kadar bende en az bu konudaki arkadaşlar kadar önyargılıydım fakat tr ye bir şans verdim iyiki vermişım 1kere herkes kendi insanım şaka espri gırla sonuç olarak eğlenmek için oynuyoruz.Evet küfür eden flammer lar var peki hangi svde yok(elin rusu ırkına dinine laf ederken bişi yoktan bizimkiler küfür edince sv kalitesiz oluyor. Küfürü tasfiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın )
    Sözün özü oyunu eğlence için oynuyorsan kazanma hırsın eğlencenin önüne gecmıyorsa tr serverıne buyur ve arkadaslarınla doyasıya Eğlen.

Not: online olma saatine 20:00 - 03:00 bu süre içinde edindiğim düşünceler bunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

elon sıfırlanmayacak saçmalayan arkadaşlara sevgiler saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmeye karar verirsen pm at bedava nasıl geçebileceğin hakkında bilgi vereyim.
  • SAKIN!
  • Takımın var ise çok iyi işler başarırsınız ;)
  • sakın para ver sen realde gel ben seni ücretsiz geçireyim arkadasım bana sormadan parayla gectı suan çok pişman bosuna o kadar para verme derim

• Clg turnuvası mı ne vardı ole gectim fakat bugün riot gamede görevli biriyle tanistim realde yardimci olabilirim dedigim gibi

• yeni hesap acıp 0 dan basla, 1600 rp ye baslangıc paketi var 1 haftaya 30 olursun. benim tavsiyem bu yonde ama son karar senın tabıkıde:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li Sheng Shun

quote:

quote:

quote:

elon sıfırlanmayacak saçmalayan arkadaşlara sevgiler saygılar.

Aradağım cevap. Teşekkürler

para verilir mi dersen paran çoksa sorun yokta geri dönemeyeceksen gelme
    plat liginde oynarken bronze ligi adamlarla oyuna düşüyorsun

Anladım. Arkadaşlarım var işte. onlarla biraz test aşaması geçirip sonra bir ranked deneyebilirim 1-2 güne diamond yapayımda şu ligi.

eastte diamond yapması biraz zor olmazmı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

yeni hesap acıp 0 dan basla, 1600 rp ye baslangıc paketi var 1 haftaya 30 olursun. benim tavsiyem bu yonde ama son karar senın tabıkıde:

Faka 10 lwlden önce rp çekemiyosun diye biliyordum sanırım. fakat tam net bilmiyorum

• quote:

Sizce mantıklı mı? oynadığım server EU NE. Arkadaşlarım ısrar ediyor. Bedava geçiş hakkım olmadığından para vermem gerekiyor. Sizce mantıklı mı? TR Geçilmeli mi?
    Ranked durumları nasıl?

Elo= 1900+

Değil millet para verip trden çıkmaya çalışıyor sen girmeye beni trye getiren arkadaşın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus19071

Clg turnuvası mı ne vardı ole gectim fakat bugün riot gamede görevli biriyle tanistim realde yardimci olabilirim dedigim gibi

Bu arkadaş bilgilerini isterse verme güvenilirlik - lerde yazdığı bi kaç konuda zeka seviyesinide gördük
  • Seni çılgın

• sinir hastası olursun.
  • Geçme pişman olursun.
  • trden üyelik al yada aç ben öyle yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

Geçme pişman olursun.

emeğimiz bilek zoru riot sen bizi koru
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.