Şimdi Ara

Para kazanamayan acemilere yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunda parasızlıktan sikayet eden acemiler için yazıyorum bu yazıyı yuksek level'liler boyle para mı kazanılır demesin

Acil paraya ihtiyacını varsa +1 low class bir esyayı +4 ya da +5 yapıp satın(Daha gaza gelmeyin esya kırılıyor)

Eğer hızlı ama normal oranda bir para istiyorsanız goblin kesip sunucu ortalamasının 10 k altına satın kapıs kapıs gidoyor

Abss Gem(yanlış yazmış olabilirim yazılısını hatırlamıyorum) bulduğunuzda bence kırdırmayın gene normalden biraz ucuza satın(Cok dusurmeyın fiyatı)

Yardımcı olabildiğimi umuyorum.

• Bu şey gibi oldu cem yılmazın dediği gibi şimdiden zıplamaya basla anca aya gidersin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Bu şey gibi oldu cem yılmazın dediği gibi şimdiden zıplamaya basla anca aya gidersin :D

ya ama para kasmak biraz zor oluyo ya zaten simdi okulda war ancak lvl kasabiliom pot alıom item alıom bi bakıom para yok...aaaa para bitti...sonra para kasınca da sıkılıom zaten myko da lag dan kutular bazen geç acılıo bazen hiç acılmıo deimos un kralıyla belki 50 defa konustum ama hiç para wermioo:((item wermez para wermez ne biçim kral bu yaw:(((

• quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Bu şey gibi oldu cem yılmazın dediği gibi şimdiden zıplamaya basla anca aya gidersin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.