Şimdi Ara

para kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bakıyom 20 ila 30 lwl arası insanlarda en az 1.5 m para var nası oluo ben 18 lwm 50 k ve 1 adet elixsir var

• nası para kasabilirim
  • 37 lwlim hayatımda elime 1,5 m para geçmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_han_

37 lwlim hayatımda elime 1,5 m para geçmedi

sende amma abartmışsın haaa geçmiştir... o para lwl26daki adamda bile oluo
  • Troy'dayım milyarım var =) lvl 21 herşeyim hazır bütün chest / weapon'lar Farm'ıda yaptım.. şimdi herşey lvl'e bakıyor ;)
  • Benim ark lvl 39 galiba elinde 8m varBizimkiler sınıfçak kastıkları için sos,elixer filan bol çıkıyor.(Ortalama parayı bölüşüyoruz)Herkes farklı canavarada dalıncaŞimdi anlıyorum bizimkiler zenginmiş
  • elime sro hayatımda 32 m para geçti en fazla para kasma yöntemi yerden çıkan her şeyi al stalları geç itemleri npc fiyatının %150 fiyatına sat ama ilk para yapmak için baya bi npc ye satman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Renderdan para kazanılır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BU FARM OLAYI NEDEMEK
  • gece stalla burakın ii para oluo 1 haftada 3 m dan 29m olmuşt ubende (hepsi bitti )

• quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

BU FARM OLAYI NEDEMEK

İmzama bak.

Para kasmanın en güzel yolu elixir satmaktır. şehirlerin tansiyonlarına göre 1 sehirde 100k iken diğerinde 200k ya satabiliyorsunuz. misal ben 100k ya jangandan alıp hotanda 150k ya satıyordum :P
  • ne bulursan al giantlara dal silah vs. ne bulursan stall da sat.. mis gibi para geliyo .. bi 300 k para yap sonra tezgahlardan ucuz al topla sat ben dün 4 tane weapon elixir buldum birinde 150k aldım hepsini 180k dan koydum tezgaha 2 saat içinde stall boştu sadece elxirden 120k kar yaptım..
    yani böyle böyle ne bulursan al satmis gibi para yaparsın..
  • arkadaşlar ticaret işi bunlar herkesin çok para kazanamaması normal gerçek hayattaki gibi kafayı çalıştırıp kazanacaksınız ben thief şehrine gidiyorum 10k ya black suite alıyorum 25k ya satıyorum stalları geziyorum o kadar ucuz şeyler oluyoki toplayacaksın onları piyasadan mesela 30k ya d8 macig stone aldım 500k ya sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: XAHMETX

arkadaşlar ticaret işi bunlar herkesin çok para kazanamaması normal gerçek hayattaki gibi kafayı çalıştırıp kazanacaksınız ben thief şehrine gidiyorum 10k ya black suite alıyorum 25k ya satıyorum stalları geziyorum o kadar ucuz şeyler oluyoki toplayacaksın onları piyasadan mesela 30k ya d8 macig stone aldım 500k ya sattım

yani biz Türküz..
    ticaret kanımızda var..
    al sat yerde 1 altın bırakmam...
    inanın bana 5 k lık potu 7 k ya koyun o bile gidiyo zamanla..
    ben spora giderken tezgahı bırakıyorum 4 saat boyunca full boşalıyo stall
    ne bulursam koyuyorum gece item kasıyorum sabah koyup satıyorum mis gibi.

• para kasacaksan bi tavsiye para parayı çeker lvl 20 ye kadar yerdeki altınları topla şansın varsa elixir çıkar piyasaya ak ne kadar bi de gece bak ne kadar....
    mesela sabah 250k ya satılan elixir akşama 150k ya kadar düşüyor...
    elixirden sadece weapon dan kar kazanırsın... mesela ben stokladım 75 tane var piyasanın yükselmesini bekliyorum... 30 küsür lvlim... bi tane 69 yaptım kuzene hediye ettim strden sıkıldım int açtım bu nuke olayı hoşuma gitti ama pvp yapmak işkence >D
  • öncelikle çok paran olmasını isiosan bir sincap falan alacaksın eğer onu alamam diosan öncelikle kendine bi hedef koy mesela şöle kendini kasmaya gittiğin zaman potun falan sağlam olsun yani bi 3 saat kasmadan önce dönme ve her geri döndüğünde bankaya belli bi miktar para koy mesela 200k ne kadar uzun süre kasarsan o kadar fazla item çıkar ben 43 lvl de cebimde 50m para elimde 3 tane sos artılı itemler vede bankam elixirlerle doluydu
  • ben 29um 3.5m param var (1m yi ite verdim kaldı 2.5m )
  • ben 35 lvlim 4.5 milyon para 2 tane sos +3 +4 lü itemler dolu:D
  • 37 lwl im 20 m im var para kasmanın en kolay yolu lwl 5 str ve int stone satmaktır ben öyle kastım
  • ben 67 lvl yim 6 milllyarrrr hahahah kardeş herşey lvl ye bakar

• quote:

Orjinalden alıntı: yunix

ben 67 lvl yim 6 milllyarrrr hahahah kardeş herşey lvl ye bakar

kesin vardır 6milyar ayrıca full sosun set de hazırdır di mi? silah da 64+9sosundur kesin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.